LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Memur Şikayeti - Jason Ritchson

Başlatan rownX, 21 Şubat 2026, 16:17:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ULSA

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYET FORMU

1. Şikayetçi Bilgileri
Ad Soyad: Justin Weller   
Telefon: 3838673
Adres: Pink Motel

2. Şikayet Edilen Personel
Ad Soyad: Bilinmiyor
Rozet No: Bİlinmiyor

3. Olay Bilgisi
Tarih & Saat: 21/02/2026 SS:DD   
Detaylar: Arkadaşımla birlikte motosikletle seyir halindeydik. Polis bizi durdurmak istedi ve bir kovalamaca yaşandı. Bu sırada polis aracı bilerek ya da en azından çok dikkatsiz bir şekilde motosikletimize çarptı. Çarpmanın etkisiyle ikimiz de yere savrulduk.
Kaza sonucunda kolum çıktı ve hastaneye kaldırıldım. Arkadaşım da aynı şekilde yaralandı ve birlikte hastaneye götürüldük. O an hayatımızın ciddi şekilde tehlikeye girdiğini hissettik.
Bu olay sadece fiziksel olarak değil, psikolojik olarak da beni ciddi şekilde etkiledi. O günden sonra stres, korku ve tedirginlik yaşıyorum. Polis aracı gördüğümde panik oluyorum ve kazayı sürekli tekrar hatırlıyorum. Günlük hayatımı bile etkileyen bir durum haline geldi.
Polis memurunun aracı bu şekilde kullanmasının gerekli ya da orantılı olduğunu düşünmüyorum. Bu olayla ilgili memurlardan aldığım dashcam ve bodycam kayıtları mevcut. Olayın detaylı şekilde soruşturulmasını ve sorumlu memur hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.

5. Bildirim ve Onaylama
Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben Justin Weller, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.   

İmza: JUSTİNWELLER
Tarih: 21/02/2026

Community Advisor

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant I      Santiago Ignacio

Los Santos Police Department