LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSPD - IC Memur Şikayeti - Bilinmiyor

Başlatan serenitypainteddeath, 20 Şubat 2026, 14:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkek

Son Giriş: 07 Şubat 2026, 22:34
Toplam Oynama: 2 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYET FORMU

1. Şikayetçi Bilgileri
Ad Soyad: Radomir MAKAROV   
Telefon: 9966699
Adres: Los Santos Hotel

2. Şikayet Edilen Personel
Ad Soyad: Bilinmiyor 
Rozet No: Bilinmiyor

3. Olay Bilgisi
Tarih & Saat: 20/02/2026 SS:DD   
Detaylar: Ben sadece polis memurları siren yaktığında kaçmıştım. Hiçbir şekilde ne polise sıktım ne de polise sıkan birilerine yardım ettim. Asla böyle bir şey olamaz memurların canı önemli sıkan birine yardım etmem bu suçlamayı kabul etmiyorum böyle bir şey yaşanmadı lütfen kontrol edilsin bir yanlışlık olmalı. APB kaydımı kim açtıysa lütfen kontrol edilsin.

4. Kanıtlar

5. Bildirim ve Onaylama
Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben Radomir Makarov, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.   

İmza: R.MAKAROV   
Tarih: 20/02/2026

Game Moderator

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant I      Sophia Harris

Los Santos Police Department