LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

F11 Üzerinden Kaplama Çalan Arkadaşlar

Başlatan Razz, 18 Şubat 2026, 16:42:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 18:38
Toplam Oynama: 184 gün, 22 saat
Birlik: CARRERA
Erkek

Son Giriş: 29 Nisan 2026, 23:35
Toplam Oynama: 3 gün, 20 saat
Birlik: ******* ******* ***nts
Kadın

Son Giriş: 02 Ocak 2026, 19:12
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

Lv.40

Erkek

Son Giriş: 02 Ocak 2026, 19:11
Toplam Oynama: 2 gün, 3 saat
Merhaba,

Bilen yada bilmeyenler olarak, @Hera 'nın cevabı doğrultusunda şu anda F11 üzerinden, sunucuda gördüğünüz araçlar üzerindeki kaplamaların hizliresim vb. bağlantıları gözükmekte. Bu sebeple de bunun bilgisine sahip birkaç oyuncu tarafından yaptığınız kaplamalar çalınmakta ve kendi kişisel Discord sunucularında paylaşılmakta.

Oyuncuların kendi emekleri ile yaptığı, uğraştığı tasarımlarının F11 üzerinden OOC olarak çalınması ve bunların paylaşılması etik bir durum olmamakla birlikte sistem açığı anlamına gelmekte. F11 üzerinden yapılan bu OOC işlem, IC olarak role dökülemez.

Oyuncu
F11'i açtığınız zaman bu şekilde araçlarında tasarımı olan bir arabayı bilgisayarlarınız render işleminden sonra F11 üzerinden kaplama linki diğer oyunculara açık şekilde gözüküyor ve bu linki kopyalayıp diğer araçlara rahat bir şekilde uygulanıla biliyor. Böyle bir şeyin olması emeğinizin kolay bir şekilde açık açık çalınabileceği bâriz ortada

VIP+

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 04 Mart 2026, 19:28

Partner
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 05:38
Toplam Oynama: 64 gün, 4 saat
Birlik: ****** ***** ****any
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Böyle bir konuya değindiğiniz için öncelikle elinize sağlık, konuya dikkat çekilmesi gerçekten çok önemli.

Oyuncuların kendi emeğiyle yaptığı kaplamaların F11 üzerinden linklerinin görünmesi ve bunun kötüye kullanılması hem etik dışı hem de ciddi bir sistem açığıdır. Bu durum, emek hırsızlığına yol açtığı gibi topluluk içindeki güveni de zedelemektedir.

Bu yüzden, F11 üzerinden elde edilen bu tür OOC bilgilerin IC'ye taşınmaması ve kesinlikle kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Gerekirse sistemsel olarak bu linklerin gizlenmesi veya erişimin sınırlandırılması, hem oyuncuların emeğini korur hem de olası suistimallerin önüne geçer.

Destekliyorum.  :like:

ULSA
Kesinlikle katılıyorum, İnsanlar saatlerini vererek kendine özel bir tasarım yapıyorlar ve bu sadece f11'e basarak alınabiliyor. İnsanların kendine özel yaptığı tasarımı başka bir araçta görünce ister istemez soğuyor, Düzeltilmesini rica ediyoruz.

ULSA
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:16
Toplam Oynama: 74 gün, 7 saat
Birlik: CARRERA
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:37
Toplam Oynama: 5 gün, 11 saat
Birlik: ULSA

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 01:55
Toplam Oynama: 131 gün, 4 saat

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 14:33
Toplam Oynama: 34 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 22:06
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Lv.28

Kadın

Son Giriş: 23 Mayıs 2026, 17:36
Toplam Oynama: 5 gün, 5 saat
Birlik: *ime

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Kaplamanın araç üstünde görünmeyen bir yerine küfür/credit yazın, ben öyle yapıyorum  :cool: