LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kesici/Delici Aletler HK.

Başlatan ynezid, 04 Şubat 2026, 05:01:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Mart 2026, 15:23
Toplam Oynama: 17 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Muşta, bıçak, sopa gibi aletler ile kası bizden fazla olan kişiye 1 veya 0 vuruyor olmamızı gerçekçi bulmuyorum. Karşı tarafın sırf kası benden yüksek diye, bıçak veya muşta sanki ona işlemiyormuş gibi hasar atıyoruz ve bu biraz fazla gerçeklik dışı bir hal alıyor. Bu durum güç dengesini tamamen anlamsızlaştırıyor. Fiziksel olarak daha güçsüz bir karakterin elindeki bıçak ya da muşta, karşı tarafın kas oranına göre işliyorsa burada sorun kas gücünde değil, sunucudaki kas sisteminden dolayı işlenen hasar hesaplamasındadır. Gerçekçilikten uzak olduğu gibi oynayışın sürdürülebilir olmasını da engelliyor. Çünkü oyuncu bu tür aletler ile karşılık verse bile mantıklı bir şekilde karşılık alamıyor ve doğru bir hasar işletemiyor. Kas farkı elbette önemli olabilir, ancak bu farkın kesici ve delici aletlerin neredeyse yok sayacak seviyede etkisizleştirmesi hem tutarsız hem de oyun deneyimini baltalayan bir unsur haline gelir. En azından ben bunu savunuyorum.

OOC para ile satın alınan VIP ve diğer VIP türleriyle, GYM Yenileme Hakkı satın alıp, her gün GYM salonlarında fiziksel özelliklerine güç katan arkadaşlar, bana hak vermeyecektir. Fakat sadece gerçekçilikten yana olduğum için, böyle bir AR-GE oluşturma kararı aldım.  :partying-face:  :fistbump:

Oyuncu
gym sisteminden geri dönüş olması mümkün değil sanırım ancak bu tarz anormal farklar ve 0-1 hasar vermek aşırı aşırı komik ve saçma. Destek

Forum Moderator
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 01:03
Toplam Oynama: 1 gün, 0 saat
Birlik: ****** ********* *oys

Oyuncu
bıçak gibi kesici şeylerin sabit hasarı olması gerek

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 342 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 00:49
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
gereksiz bir arge çeviklik ve dayanıklılık kasıyorum buda demek oluyor ki senin saldırılarından ya kaçıyorumdur yada blokluyorumdur al sana gerçeklik.

RP Quality Moderator
Alıntı yapılan: Sizophrens - 04 Şubat 2026, 09:27:33gereksiz bir arge çeviklik ve dayanıklılık kasıyorum buda demek oluyor ki senin saldırılarından ya kaçıyorumdur yada blokluyorumdur al sana gerçeklik.
her gym argesinde herseye karsu cikiyorsun adamalr hakli senin kasin varken sana bicak taksa yaralanmadan cikican mi sen polat alemdar filansin galiba

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Mart 2026, 15:23
Toplam Oynama: 17 gün, 9 saat
Alıntı yapılan: Sizophrens - 04 Şubat 2026, 09:27:33gereksiz bir arge çeviklik ve dayanıklılık kasıyorum buda demek oluyor ki senin saldırılarından ya kaçıyorumdur yada blokluyorumdur al sana gerçeklik.
irlde kaç kez bıçaklı olaya karıştığını merak etmiyor değilim, ama sandığın gibi işlemediğini söylemek isterim  :like:

Oyuncu

Lv.12

Erkek

Son Giriş: 27 Nisan 2026, 23:33
Toplam Oynama: 12 gün, 12 saat
Destek, yumruk kavgalarına karşı sağlamlık mantıklı olsa bile işin içine öldürücü nitelik taşıyan kesici aletler girdiğinde herkesin eşit olması gerekiyor. Zaten herkesin kullanmaya pek cesareti olmadığı için düşmanlık politikasından kaynaklı, kesici aletlerin hasarı gym puanına etki etmemeli.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: victor - 04 Şubat 2026, 11:53:54
her gym argesinde herseye karsu cikiyorsun adamalr hakli senin kasin varken sana bicak taksa yaralanmadan cikican mi sen polat alemdar filansin galiba
sanane belki öyleyim? Sen benim kim olacağımı değil de kendini ölç tart