LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Yayıncıların açıcağı şikayetteki engellerin kaldırılması HK.

Başlatan xcl0ver, 21 Ocak 2026, 20:53:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Öncelikle merhabalar, daha önce yaşamış olduğum bir durumdan bahsetmek istiyorum. Onaylı bir yayıncı olmama rağmen, açtığım şikayette, yayın klibi olarak görüntü kullandım. Bu görüntüye yetkili arkadaşımız ekranda Chat, Webcam, takipci sayacı falan var diyerek, görüntüyle oynanmış olarak sayılıp. Kanıt geçersizliğinden arkadaşa gerekli cezayı vermemiş bulunuyor. Bunun önüne geçilmesi için, onaylı yayıncı arkadaşlarımız adına, yayın kliplerininde şikayette geçerli sayılmasını talep ediyorum. Geçerli incelemenin yapılıp, gerekli görüldüğü takdirde politikaya eklenmesine.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Destek, kanıtla oynanmış olup olmadığı ekrandaki webcam/sayaç gibi şeylerden tamamen alakasız bir durum. Bu sebeple kanıtın reddedilmesi saçma, kanıtla oynanacak olsa neden bunları koysun?

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Hud (saat&tarih en önemlisi), chat ve işlenen ihlal rahatlıkla göründüğü sürece kanıtlarınızda yayın kliplerini de kullanabilirsiniz. Bu konuda şikayetiniz reddedildiyse bu AR&GE'yi örnek göstererek itiraz oluşturabilirsiniz. Daha önce bununla ilgili mağduriyet yaşadıysanız bu iletimizi referans göstererek tekrardan şikayet oluşturunuz.