LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

BANDIDOS OUTLAW MOTORCYCLE GANG - SAN ANDREAS CHAPTER

Başlatan GYESSE, 01 Ocak 2026, 21:20:44

« önceki - sonraki »

dexiro ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 01 Temmuz 2026, 02:39
Toplam Oynama: 65 gün, 18 saat
Birlik: SanFieVen
Kadın

Son Giriş: 30 Haziran 2026, 19:43
Toplam Oynama: 1 gün, 7 saat
Birlik: CNT
Erkek

Son Giriş: 30 Haziran 2026, 01:18
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
En iyisiyle, en büyük yerde. Zirvede.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 01 Temmuz 2026, 02:39
Toplam Oynama: 65 gün, 18 saat
Birlik: SanFieVen
Kadın

Son Giriş: 30 Haziran 2026, 19:43
Toplam Oynama: 1 gün, 7 saat
Birlik: CNT
Erkek

Son Giriş: 30 Haziran 2026, 01:18
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Haziran 2026, 23:34
Toplam Oynama: 20 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 20 Haziran 2026, 23:34
Toplam Oynama: 1 gün, 11 saat
Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 21:14
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Şimdiii... Bazı şeyleri objektif konuşmanın vakti geldi. SA:MP platformunda şimdi ki kadar sıklıkla rol yapmasak bile geçmiş rollerimiz ve OOC muhabbetimiz vardı. İşler Rage:mp'ye geldiğinde ise bunu sizlerle ilerletip rolde "Mirror Park-Little Italy" kardeşliğiyle taçlandırdık.

Rol yapmaktan aşırı zevk aldığım bir oluşum olmasıyla (hatta ilk sıralarda) birlikte kapanma kararına çok üzüldüm. Umarım rol yapmaya devam edersiniz ve birlikte güzel roller yaparız.

Umarım kaliteli bir birliğin kapanmasının perde arkası daha kalitelisinin geleceğiyle bağlantılıdır. Aksi durumda birlikler arası sosyal rollerde aşırı sıkılacağımı düşünüyorum.

Kaybettiğiniz / vazgeçtiğiniz hood onayınızı başka bir şekilde geri almanız ise rolünüzün karşılığıydı, başka bir şey değil. OOC muhabbetimiz her zaman devam edecek. Bir "Rami" tanıtım kapatma klasiği olarak aşağıya bir şarkı bırakıyorum.

Ek olarak; Ayı Milo geri gelmediği sürece onun gibi bir karakterin gelmesi çok zor  :?l:

Partner
Erkek

Son Giriş: 30 Haziran 2026, 00:40
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Haziran 2026, 00:39
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Kardeşliğin ve dostluğun ne demek olduğunu cidden anlatabilen bir birlikti. Yardımları için, üyeler dahilinde birlik yöneticilerine, bütün bandidos üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. hep dediğim gibi DOSTLUĞUMUZ DAİM OLSUN. :cheers:  :cheers2:
[/b]

VIP+
İyi gösteriydi, çok iyi gösteri  :heart:  :o7:  :cheers2:

Bandidos ekibinin, her desteği ve yardımı için tüm birlik üyleri ve birlik yöneticilerine, içtenlikle teşekkürlerimi sunuyor. Bizlere karşı yaklaşımları rolleri için de içtenlikle minnetarlığımı sunuyorum. FOR EVER BANDIDO! RİDE OR DİE!

RP Quality Moderator
Buraya geldiğimden beri çok güzel arkadaşlıklar edindik, çok güzel roller yaptık. Ben çok eğlendiğimi söyleyebilirim ama artık bir şeylerin sonunun gelmesi gerekiyordu. Zirvede bırakılması en iyisi oldu bence. kötü bir sonlada bitirdiğimizi düşünmüyorum, kimse canını sıkmasın, kendinize iyi bakın... Bize kattıklarınız için teşekkürler SAYGIDEĞER BANDIDOS ÜYELERİ VE BANDIDOS DESTEKÇİLERİ!

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 30 Haziran 2026, 23:24
Toplam Oynama: 8 gün, 1 saat
Roller için ellerinize sağlık kardeşler, umarım yenisiyle tekrar gelirsiniz. Rolünde bir kez daha SA-MP tarafının daha ve rol bilen kitlenin olduğunu gösterdiniz, ellerinize sağlık.

Partner
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 73 gün, 10 saat
Birlik: ******* ***** ***ily
Kadın

Son Giriş: 29 Haziran 2026, 00:33
Toplam Oynama: 1 gün, 17 saat
Birlik: ******* ***** ***ily
Daha iyisi gelir mi? Sanmam.