LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Rina'yı Geri Planda Tutan Eksik

Başlatan tütüncü, 06 Aralık 2025, 20:48:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Merhabalar, sunucuda yeni sayılırım. Sizin kadar mesaim olmasa da şu an için 3. kişi bakışıyla asıl eksik araba politikaları. Bu konu AR-GE ve yönetimi doğrudan yapıcı eleştiridir. Sunucuda "donate" diyerek gereksiz handlanan arabalar GTA V fiziklerinin bile dışına çıkarak iyice fantastik bir tat katmış. Roleplay'den uzak bu araç handları oyuncuların elinde iyi bir görüntüye sebep olmuyor. İnsanlar Los Angeles konseptli sunucuda kalabalık caddelerde top speed yaparak yaya, direk, diğer sürücüleri tanımadan çarpa-çarpa ilerliyor ve bu da bir sorun zinciri oluşturuyor. Ne demek istiyorum?
Sürekli kazaya sebebiyet veren bu aşırı handlı araçlar bir süre sonra oyuncuların hepsini bezdirip yaralı rollerini çöpe atarak "ahh", "iyi misin?" gibi saçmalıklarla kamufle oluyor ve yönetim dolaylı olarak rollerin önüne geçip kısıtlamış oluyor. İnsanlar yine parasıyla sunucuyu destekleyip bu araçları alabilir ama bir Benefactor Schafter V12 model bir araç donate Mercedes Benz'den yavaş kalıyor. Sonuç itibariyle aynı marka altında olan iki güçlü motorlu araç. Bunun önünü almak için bir radar scripti koyup sunucuyu GTA SA:MTA sunucularına benzetmeye gerek yok. Handlingler wipeout çekilerek daha gerçeğe uyarlı olabilir. Normalde GTA V'te fantastik araç modellerini saymazsak ortalama yapılabilir hız 120-125 Milken handlı araçlar yüz seksen Mil'e çıkıyor. Şehir içerisinde akan trafikte bir aracın 280Km/H yapması bir tek bana mı absürt geliyor? Sizden ricam donate yatıran arkadaşlarında bir kenara koyup bu konuyu objektif ve oyuncu gözünden değerlendirip gerekeni yaptırmak olur.
Donate araçlarınızla caddelerde caka satabilirsiniz ama herkesin keyif almaya çalıştığını unutmayalım. İyi oyunlar.