LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Motor Yağları ve Motorlar Hakkında.

Başlatan ZheNN1, 01 Aralık 2025, 17:54:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 06:53
Toplam Oynama: 106 gün, 3 saat
Kadın

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 05:00
Toplam Oynama: 6 gün, 15 saat
Birlik: **** **agi
Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 04:58
Toplam Oynama: 1 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Motor Yağlarını ve Motorları bence sadece mekanikler doldurabilmeli - takabilmeli. Tüm sunucunun eline yağ  ve motorlar geçince isteyen kendi aracına doldurup takabiliyor ve sunucuda mekaniklerin olmasının bir anlamı kalmıyor. Bu konuda bir düzenleme gelmesini öneriyorum.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Yağ kapağını açıp, kapağı açıp dökmek teknik bilgi ya da kas gücü gerektiren bir şey değil. Motorları zaten takıyorsunuz, herkes kendi aracına kolayca yağ dökebilir. Desteklemiyorum.

VIP+

Lv.32

Kadın

Son Giriş: 21 Mayıs 2026, 18:04
Toplam Oynama: 0 gün, 12 saat
Katılıyorum, stok yapan insanlar ayrıca piyasayı çok düşürüyor ve mekaniklere iş kalmıyor. Yağlarıda sadece mekaniklerin doldurabilmesinin gelmesi, Mekanik rolü yapanlara dahada çok rol imkanı çıkması açısından güzel olur. DESTEK :onay:

Oyuncu
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 01 Aralık 2025, 17:59:13Yağ kapağını açıp, kapağı açıp dökmek teknik bilgi ya da kas gücü gerektiren bir şey değil. Motorları zaten takıyorsunuz, herkes kendi aracına kolayca yağ dökebilir. Desteklemiyorum.

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 145 gün, 9 saat
Motor yağı doldurmak için mekaniğe gideceksek bırakalım biz petrol head rolünü, desteklemiyorum  :dislike:

Oyuncu
Motor yağını sıradan bir insan da aracına doldurabilir, neden dolduramasın ki? Motor kısmı için dediğiniz gibi olabilir.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 29 Mart 2026, 00:02
Toplam Oynama: 66 gün, 4 saat

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 19 Şubat 2026, 05:12
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: ********** *********ion

VIP+

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 14 Nisan 2026, 21:10
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: **** *rag
İhale ile veya sonrasında milyonlarca dolar harcanarak açılan mekaniklerin, piyasada dağıtılan ucuz yağlardan dolayı hiç bir şekilde iş ve rol yapamamaları sunucu ekonomisi ve rolsel açıdan negatif etki yaratıyor. Ucuza satılan yağları stok yaparak herhangi bir lisans olmayan kişiler tarafından satılması ve kullanılması şehirde mekanik ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Motorlarda olduğu gibi yağlarda da aynı sistemin getirilmesinin gerektiğini düşünmekteyim. DESTEK  :onay:

Oyuncu
Alıntı yapılan: waxie - 01 Aralık 2025, 18:20:22Motor yağını sıradan bir insan da aracına doldurabilir, neden dolduramasın ki? Motor kısmı için dediğiniz gibi olabilir.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Yıllarca yağ yakan bir arabaya bindim. Sürekli yağ ekliyordum. Dediğiniz yapılmamalı. Motorları zaten siz takıyorsunuz diye biliyorum.  :dislike:  :dislike:  :dislike: