LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Karavanlar hk.

Başlatan FireShine, 24 Kasım 2025, 14:39:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 145 gün, 8 saat
  Son zamanlarda karavanımla çok rol döndürdüğüm ve bir müddet daha sürdüreceğim için gözüme batan eksiklikleri sıralamak istedim. Aşağıda listelenen eksikliklerin giderilmesi halinde karavan kullanımının daha keyifli olacağına ve kullanımının artacağına inanıyorum.

Karavanların en büyük eksiği bana kalırsa bir interiora sahip olmalarına karşın ev gibi hissettirmiyor olmaları. Etkileşimimiz kısıtlı, (interior bazında) özelleştirilebilir bir tarafları yok ve basit denebilecek özelliklerden mahrumlar. Benim yakaladığım ve yazma ihtiyacı hissettiğim problemleri:

•) İnterior'a özel bir depolama yok. Karavanların bagaj kapasitesi 400kg, ancak bu depolama alanına yalnızca karavanın dışında, "/bagaj" ile erişebiliyorsunuz. Bu depolamaya yalnızca aracın dışında değil, interior içerisinde de ulaşabilsek daha rahat olurdu diye düşünüyorum.

Bagaj depolamasını hem araç dışı hem araç içi kullanmak eğer mümkün değilse interior içerisine bagajdan bağımsız bir depolama eklenebilir. Tıpkı evlerimizde erişebildiğimiz gibi 100kg'lık bir depolama alanı yeter de artar gibi. Eklenmesi halinde aracın yürüyen depoya dönüşmemesi için bagaj depolaması aynı miktarda azaltılabilir. 300-100 şeklinde bagaj-interior olarak paylaştırılır, araç bufflanmamış olur.

•) Gözüme batan bir diğer özellik interior içinde /infoekle kullanamıyor olmamız. Küçük ve gözardı edilebilir bir şikayet ama evlerde yer yer kullandığım için burada kullanamamak rahatsız etti.

•) Problem oluşturan bir diğer husus, evlerden kullanabildiğimiz /fdoor komutu gibi bir komut olmaması. Oyundan çıkıp girdiğinizde interior'un altına düşüyorsunuz. Genelde Y basınca interior'dan çıkarak kurtulabiliyorsunuz ancak bunun mümkün olmadığı zamanlarda can sıkıyor. Aynı veya bir benzer komut getirilebilir.

🌟) Sanırım en büyük ve meşakkatli şikayetim de interior sistemi. Yalnızca tek interior seçeneği bulunuyor, aidiyet hissi ve estetik açısından çok yetersiz kalıyor bu da. Gelen mobilya sistemlerinin üstüne karavan interior'ı özelleştirme gibi bir sistem gelirse pastanın üstüne 🍓 gibi hoş olurdu. En azından interior seçenekleri biraz arttırılabilir. Trevor'ın karavanı çok sıkıcı gelmeye başladı.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Sosyal rollere destek

Bağışçı
Olsa güzel olurdu, destekliyorum

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat

Bağışçı
Bu dediklerin gemi ve yatlarada gelebilir içi olan ama girilemeyen deniz araçları var.

LSPD
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 21:00
Toplam Oynama: 25 gün, 21 saat

Bağışçı

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:59
Toplam Oynama: 100 gün, 4 saat