LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Trans karakterlerin kadınlar ile erotik/romantik roller yapmasının yasaklanması hk.

Başlatan OnlyWord, 26 Eylül 2025, 00:37:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Sonuna kadar destekliyorum, platformda amacı dışına çıkan karakterler fazlası ile mevcut. Burayı libido yükselince ERP yapmak için girip kullanmayın abi, burası bir RP platrofmu gerçek hayatı canlandırmak için giriyorsunuz. Burada buna fazlası ile değer ve önem veren insanlar var. Çoğu kişi "sadece bir oyun kanka" mantığı ile girip oynuyor. Şu kafadan çıkıp o engeli bir aşarsanız, yaptığınız rolun ve karşınızdaki RP yapan oyuncuya saygı duymanız gerektiğinin farkına varacaksınızdır. Yukarıda fikirlerini belirten ve destekleyen tüm RP arkadaşlarıma bende destek veriyorum ve görüşlerine katılıyorum. Sunucumuzun ve platformun daha da güzel yerlere geleceğini ve Rol Denetim Ekibi'nin gereken şeyleri yerine getireceğine inanıyorum. Teşekkürler.

Oyuncu
keske olsa :uzgun:
mesele nefret degil, mesele gercekci olmaması ve bunu destekliyoruz :like:

Community Advisor
Trans rolleri yasaklı rol kısmına dahil edilmeli. (Zaten eklendi fakat tam yasaklı roller muamelesi uygulanmıyor) aynı diğer yasaklı roller için verilen izinlerde olduğu gibi belirli kriterler aranmalı. (Sunucdaki oyuncu profili, OOC sicil, karakter tanıtımı ve bu tanıtımın yönetimin belirleyeceği miktarda sayfa olması vs.)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 01:07
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

Forum Moderator