LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Trans karakterlerin kadınlar ile erotik/romantik roller yapmasının yasaklanması hk.

Başlatan OnlyWord, 26 Eylül 2025, 00:37:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.24

Kadın

Son Giriş: 23 Aralık 2025, 23:41
Toplam Oynama: 89 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:20
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 02:34
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 27 Nisan 2026, 08:40
Toplam Oynama: 42 gün, 6 saat
Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 20:14
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat

Bağışçı
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:18
Toplam Oynama: 94 gün, 19 saat
Erkek karakterde kadın rol partneri bulamadım kanka dur kadın trans karakter açayım. Destekledim :D

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Tamamen haklı bir ARGE destekliyorum aynı zamanda buradan isteye isteye TRANS karakterler ile sevgili rolüne giren arkadaşlara sesleniyorum arkadaşlar NONNİŞ misiniz? Yada hayatınızda bir sıkıntı mı var?

Oyuncu
Trans karakterlerin kadın karakterlerle romantik ya da erotik içerikli roller yapması konusundaki artışı oldukça yanlış buluyorum. Trans kimliğini anlamaktan çok onu bir fetiş, erotik unsur hâline getirme çabasına da pek anlam veremiyorum doğrusu.

Yetişkin filmleri sadece aklınızı bulandırıyor gibi duruyor, bir faydasını göremiyorsanız ya da bu yapılanlardan ders çıkartamıyorsanız izlemeyin. Platformda bulunan tüm trans karakterlerin Lifeİnvader üzerinde yetişkin içerikli grupları mevcut, hepsi bu tarz roller yaptığı için bu AR-GE olumlu sonuçlanır ise büyük ihtimalle trans rolü yapan kişiler neredeyse hiç olmayacak.

Bu zamana kadar konu ile ilgili açılan tüm önerileri dikkatlice inceledim, yanıtladım ve fikirlerimi en ince ayrıntısına kadar belirttim. Sunucu yönetiminin ve Rol Denetim Ekibinin de üstünde durarak şu anda her şeye en ince ayrıntısına kadar müdahale ettiğini düşünüyorum, umarım bu AR-GE'de olumlu sonuçlanır ve hep beraber platformun iyileşmesine katkı sağlarız.  :anlas: 

LSFMD
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 23:18
Toplam Oynama: 156 gün, 2 saat
2020 yılından beri Rina Roleplay bünyesinde rol çeviriyorum, SAMP bünyesinde gerçek manada her türlü kadın/erkek fark etmeksizin rolleri yaptım. RageMP bünyesine geçildiğinde 2023 yılının ortalarında ancak dahil olabildim. Yine aynı şekilde rollerimi çevirirken 2024'ün başlarında sunucuda artan LGBTQ+ rollerinden sonra iğrenmeye başladım. (Saygım sonsuzdur, isteyen istediği rolü yapabilir fakat b*kunu çıkartmadan.) Invaderde makas yapan lezbiyenler, TRANS karakter olmasına rağmen Invader üzerindeki fotoğraflarda erkek cinsel organı taşımamaları vesaire aşırı can sıkıcıydı. Kısacası fotoğrafta bir KADIN var fakat bunu rolde ERKEK olarak gösteriyorlardı. Tutarsızlık hatsafhadaydı. Sözün özü, genel olarak LGBTQ+ rollerini çevirecek olan oyuncuların forum üzerinde DETAYLICA bir karakter hikayesi ve gelişim süreçlerini göstermesi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. (Şahsi görüşüm buydu)

ANA KONUYU DA DESTEKLİYORUM ORASI AYRI MUHABBET.