LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Birlik tanıtımı, kuralları, istenilenler.

Başlatan zack, 07 Eylül 2025, 03:34:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Forum birlik konuları çok zayıf geliyor(kurallar, istenilen rol sslerin prosüdürleri, üyelerin nelerde onayları gideceği nelere göre onay verileceği gibi gibi). Birlik moderatörlerin rol sste istedikleri ve birlik tanıtımlarındaki saydıkları resmi bir yazısı yok(başarılar yorumları sayılmaz gibi+). Tek tek bizim samp kısmında derlediğimiz gibi örneklendirilmiş konular olabilir. Çünkü moderatörler sadece discord kullanıyor. Bana kalırsa discord dışında forumda kullanılmalı çünkü forum bir gelir kaynağı, reklamlar vs. var.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=241917.0

mesela özellikle düzenlediğimiz konulardan bir tanesi, tasarımıda şahsıma ait.

Hem derli toplu olması hemde birliği açan birinin özellikle bakması gereken konu olup daha üyeye anlaşılır dil kullanılması daha cazip olur(ben bbcode tasarımı yaptığım için onay nasıl alınır gibi gibi sorular geliyor yönlendirdiğim konuda da adam ne yapması gerektiğini çok net anlamıyor). Çünkü bazen ben de "nasıl ya, bunu görmedim" dediğim şey "biz bunu discord duyurularında duyurmuştuk" oluyor. geçende rastladığım bir şey oldu bu yönetim tarafından normal olarak sayılan bir şey moderatör tarafından "geçmiş zaman, şimdi bu şekilde değil" dendi. fakat ben bunun için uyarılmadım sadece direkt birlik uyarısı aldım. aynı zamanda bunu bir gece kararlaştırıp resmi yazılmamış bir şekilde bana yansıtıldı. Hani en azından ben de bileyim birliğimi nelerden korumam gerekiyor, neleri yapmamam, nelerle onay alabilirim gibi.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:55
Toplam Oynama: 145 gün, 7 saat
Dinamik bir yapıda ilerleyip sık sık değişen, uyulmadığı takdirde yaptırım doğuran kurallar ve politikaların çok daha saydam olması gerekiyor. Destekliyorum  :onay:

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 23 Aralık 2025, 01:22
Toplam Oynama: 0 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 16 Nisan 2026, 12:32
Toplam Oynama: 14 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 03 Mayıs 2026, 22:32