LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

QoL Güncelleme Paketi

Başlatan FireShine, 29 Ağustos 2025, 14:46:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:55
Toplam Oynama: 145 gün, 7 saat
Selamlar, uzunca bir AR-GE ile karşınızdayız bugün tekrardan.

Bilmeyenler için QoL (Quality of Life) Güncellemeleri oynanışa devasa yeni sistemler eklemeyen; sadece oynanışı kolaylaştıran, zenginleştiren ve keyifleştiren nispeten daha basit yeniliklerdir. Sunucuya gelmiş QoL güncellemelerinden bazıları örnek olarak şunlardır:

-) /hediyeal çarkındaki UI değişimi,
-) /kombin menüsünün hareketli hale gelişi,
-) "*" ile chat esnasında emote belirtme, (Gelen tüm güncellemeler arasında favorimdir)
-) Animasyon konumlandırmanın çok daha pürüzsüzleştirilmesi, (İkinci Favorim)
-) /kask komutu,
-) /sactopla komutuna eklenen hafıza,

vb. pek çok daha şey sayılabilir. Bu AR-GE'de bu güncellemelere benzer şekilde, oynanışı zenginleştireceğini düşündüğüm özellikleri sıraladım. Bu özellikler çoğunlukla başkaları tarafından başka AR-GE'lerle dillendirildi, onların AR-GE'lerine de credit vererek genel bir liste yapma ihtiyacı hissettim yine de. Buyrunuz liste:

• Şikayet Bildirimlerini Kısıtlama
Sonuçlanmamış bir şikayet durumunda, biz yanıt vermiş olsak bile payday'te her saat karşımıza çıkan, PTSD tetikleyici bildirimin TOG menü'de tercihe bırakılmasını sağlayacak bir seçenek.Yalnızca tek sefer başıma geldi, ona rağmen epey sinir bozucu. AR-GE'nin aslı

• Kombin Menüsü Enchanced
Kombin menüsü biraz daha zenginleştirilebilir. Aklıma gelen birkaç özellik:
- Aktif olan kombinin küçük, sade, siyah bir okla gösterilmesi, AR-GE'nin Aslı
- Klasör oluşturup kombinleri gruplandırma,
- Sistem tarafından atanmış, iki kombin kontenjanıyla sınırlı, atanan iki kombini VIP'si olmayanların da istediği zaman değiştirebilmesini sağlayan bir sistem.

• Araç despawn öncesi bildirim uyarısı
Bu AR-GE'de de belirtildiği gibi, sahibi olduğumuz araçlar despawn olmadan önce kiralık araçlar gibi birkaç dakika önceden bildirim düşürebilir. Bazen /park kullanmak unutuluyor veya gerek olmayacağı düşünülüyor ama sonrasında roller kesintiye uğruyor.

• Hız Limitlendirici 
Benim de başkalarının da dillendirdiği, komut ile belirlenen bir hız limitleyici. Sunucudaki "," tuşuyla çalışan hız limitleyici biraz yetersiz, komut üzerinden çalışacak bir sistem daha pürüzsüz olur. AR-GE'nin Aslı

• İsim üstünde ID Gizleme
Name taglerin yanında gözüken ID tercihe göre açılıp kapanabilir yapılabilir, TOG menü aracılığıyla kapatmak isteyen kapatır. Daha sade görüntü isteyenler için ideal. AR-GE'nin Aslı

• Erkek Karakter idle Anim 
Erkek karakterlerin idle animasyonu fazla hareketli, kadın idle animasyonuna benzer hale sokulabilir. En azından seçenek olarak eklenebilir. AR-GE'nin Aslı

• Araç Anahtarları Modifiye İzni
Anahtarına sahip olduğumuz araçları modifiye etme hakkı aracın sahibi tarafından verilebilmeli. Suistimali önlemek amaçlı bu izni araç sahibinin veriyor olması sağlanmalı. AR-GE'nin Aslı

• Supercharger Seçeneği
Açıklama yapmayı reddediyorum. AR-GE'nin Aslı

• Sayısal Değerli HUD Seçeneği
Can, zırh, açlık vb. HUD değerlerinin görüntüsünü TOG menü üzerinden % değerli olacak şekilde değiştirebiliriz. AR-GE'nin Aslı

•  TCS (Traction Control System) 
Birkaç ay öncesinde not edildiği söylenen, araçların AŞIRI patinaj atmasını engelleyecek bir sistem. Hatırlatma amaçlı ekliyorum. AR-GE'nin Aslı

• /vdo Komutu
Bir sene öncesinde atmıştım, pek destek görmeyip red yemişti. Benden birkaç ay sonra birisi daha atmıştı, bu sefer destek görmüş ama yeniden red yemiş. Tekrardan gündeme getirme ihtiyacı hissettim çünkü araçlar üzerine çok fazla güncelleme gelmiyor, en azından basit bir emote komutuyla rol olanağı arttırılabilir. Normal /do komutunu bu bağlamda yetersiz kalıyor. AR-GE'nin Aslı

• LSFMD, LSPD, LSSD Mesajlarını Kapatma
Herkes ne olduğunu anladı bence, kapatılabilmeli. Hiçliğin ortasında "Dalgalanan Amerikan Bayrağı" görüyorum, sesler duyuyorum. Kafayı yemeye başladım. AR-GE'nin Aslı

Yorumlara ve sonrasında açılan/kapanan AR-GE'lere göre burayı güncelleriz. Esen kalın.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
/melow, /dolow zaten var. çok çok kısa bir alana etki ediyor diye biliyorum. 3-4 adım öteden bile chate düşmüyordu.

Partner

Lv.27

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 81 gün, 14 saat
Spoiler:
Alıntı yapılan: FireShine - 29 Ağustos 2025, 14:46:44Selamlar, uzunca bir AR-GE ile karşınızdayız bugün tekrardan.

Bilmeyenler için QoL (Quality of Life) Güncellemeleri oynanışa devasa yeni sistemler eklemeyen; sadece oynanışı kolaylaştıran, zenginleştiren ve keyifleştiren nispeten daha basit yeniliklerdir. Sunucuya gelmiş QoL güncellemelerinden bazıları örnek olarak şunlardır:

-) /hediyeal çarkındaki UI değişimi,
-) /kombin menüsünün hareketli hale gelişi,
-) "*" ile chat esnasında emote belirtme, (Gelen tüm güncellemeler arasında favorimdir)
-) Animasyon konumlandırmanın çok daha pürüzsüzleştirilmesi, (İkinci Favorim)
-) /kask komutu,
-) /sactopla komutuna eklenen hafıza,

vb. pek çok daha şey sayılabilir. Bu AR-GE'de bu güncellemelere benzer şekilde, oynanışı zenginleştireceğini düşündüğüm özellikleri sıraladım. Bu özellikler çoğunlukla başkaları tarafından başka AR-GE'lerle dillendirildi, onların AR-GE'lerine de credit vererek genel bir liste yapma ihtiyacı hissettim yine de. Buyrunuz liste:

• Şikayet Bildirimlerini Kısıtlama
Sonuçlanmamış bir şikayet durumunda, biz yanıt vermiş olsak bile payday'te her saat karşımıza çıkan, PTSD tetikleyici bildirimin TOG menü'de tercihe bırakılmasını sağlayacak bir seçenek.Yalnızca tek sefer başıma geldi, ona rağmen epey sinir bozucu. AR-GE'nin aslı

• Kombin Menüsü Enchanced
Kombin menüsü biraz daha zenginleştirilebilir. Aklıma gelen birkaç özellik:
- Aktif olan kombinin küçük, sade, siyah bir okla gösterilmesi, AR-GE'nin Aslı
- Klasör oluşturup kombinleri gruplandırma,
- Sistem tarafından atanmış, iki kombin kontenjanıyla sınırlı, atanan iki kombini VIP'si olmayanların da istediği zaman değiştirebilmesini sağlayan bir sistem.

• Araç despawn öncesi bildirim uyarısı
Bu AR-GE'de de belirtildiği gibi, sahibi olduğumuz araçlar despawn olmadan önce kiralık araçlar gibi birkaç dakika önceden bildirim düşürebilir. Bazen /park kullanmak unutuluyor veya gerek olmayacağı düşünülüyor ama sonrasında roller kesintiye uğruyor.

• Hız Limitlendirici 
Benim de başkalarının da dillendirdiği, komut ile belirlenen bir hız limitleyici. Sunucudaki "," tuşuyla çalışan hız limitleyici biraz yetersiz, komut üzerinden çalışacak bir sistem daha pürüzsüz olur. AR-GE'nin Aslı

• İsim üstünde ID Gizleme
Name taglerin yanında gözüken ID tercihe göre açılıp kapanabilir yapılabilir, TOG menü aracılığıyla kapatmak isteyen kapatır. Daha sade görüntü isteyenler için ideal. AR-GE'nin Aslı

• Erkek Karakter idle Anim 
Erkek karakterlerin idle animasyonu fazla hareketli, kadın idle animasyonuna benzer hale sokulabilir. En azından seçenek olarak eklenebilir. AR-GE'nin Aslı

• Araç Anahtarları Modifiye İzni
Anahtarına sahip olduğumuz araçları modifiye etme hakkı aracın sahibi tarafından verilebilmeli. Suistimali önlemek amaçlı bu izni araç sahibinin veriyor olması sağlanmalı. AR-GE'nin Aslı

• Supercharger Seçeneği
Açıklama yapmayı reddediyorum. AR-GE'nin Aslı

• Sayısal Değerli HUD Seçeneği
Can, zırh, açlık vb. HUD değerlerinin görüntüsünü TOG menü üzerinden % değerli olacak şekilde değiştirebiliriz. AR-GE'nin Aslı

•  TCS (Traction Control System) 
Birkaç ay öncesinde not edildiği söylenen, araçların AŞIRI patinaj atmasını engelleyecek bir sistem. Hatırlatma amaçlı ekliyorum. AR-GE'nin Aslı

• /vdo Komutu
Bir sene öncesinde atmıştım, pek destek görmeyip red yemişti. Benden birkaç ay sonra birisi daha atmıştı, bu sefer destek görmüş ama yeniden red yemiş. Tekrardan gündeme getirme ihtiyacı hissettim çünkü araçlar üzerine çok fazla güncelleme gelmiyor, en azından basit bir emote komutuyla rol olanağı arttırılabilir. Normal /do komutunu bu bağlamda yetersiz kalıyor. AR-GE'nin Aslı

• LSFMD, LSPD, LSSD Mesajlarını Kapatma
Herkes ne olduğunu anladı bence, kapatılabilmeli. Hiçliğin ortasında "Dalgalanan Amerikan Bayrağı" görüyorum, sesler duyuyorum. Kafayı yemeye başladım. AR-GE'nin Aslı

Yorumlara ve sonrasında açılan/kapanan AR-GE'lere göre burayı güncelleriz. Esen kalın.

Çok değerli bir AR-GE. Özellikle belirtilen rolleri, hayatı güzelleştiren eklemeler ARGE'yi çok değerli hâle getirmiş.
Umarım her birini sunucuda görürüz. Özellikle ** ile yazı içine emote ekleme güncellemesi geldikten sonra her sosyal mekana girdiğimde bu güncellemenenin ne kadar değerli olduğunu anlıyorum. Eminim diğer her şey de bu kadar etkili olur.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Bir çoğu onaylandı, diğerleri pek ilgimizi çekmiyor. Fikirleriniz ve desteğiniz için teşekkürler.