LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[TIME] Gençlik Partisi Genel Merkezi’ne Silahlı Saldırı!

Başlatan #AlediaN, 26 Ağustos 2025, 17:40:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 16:07
Toplam Oynama: 251 gün, 13 saat
Birlik: *** *ews

Lv.38

Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 15:33
Toplam Oynama: 49 gün, 4 saat
Birlik: ****asy

Tarih:26 Agustos 2025, Salı
Yazar:Elisa Briones / Fotoğraf Çekimi:Elisa Briones

Gençlik Partisi Genel Merkezi'ne Silahlı Saldırı!
Bugün saat 15:00 sularında Gençlik Partisi Genel Merkezi silahlı saldırıya uğradı. 
Seçim sürecinde art arda yaşanan saldırı ve suikast girişimlerine bir yenisi daha eklenirken, parti kanadından konuya ilişkin basın açıklaması yapıldı. 

Belediye Başkanı Adayı Leslie Harris, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
"Bu adil seçime ve seçilme hakkına bir darbedir! Halka kapımızı açtığımızda, halkımızın ve bizlerin canını tehlikeye atmışlardır. Saldırıda ben de kulağımdan yaralandım. Eğer mermi bir santim daha sağa isabet etseydi, hayatımı kaybedebilirdim. Korumalarımızdan Alva Drake ve Cirilla Santayana da yaralanmıştır. Biz bu yola canla, başla sarıldık ve devam edeceğiz. İki mermi bizi korkutamaz!" 

Harris, açıklamasında saldırıyı seçim sürecini baltalamaya yönelik bir girişim olarak nitelendirdi: 
"Seçim sürecinde birilerini kazandırmak için caydırmaya çalışıyorlar. CAYMAYACAĞIZ! Ben bu saldırı sonrası sahalardan çekilmeyeceğim, yine halkımızla iç içe olacağım." 

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Harris, vaatlerini ve projelerini detaylandırdı: 
⦁ Belediye bütçesinin şeffaflaştırılması, gereksiz harcamaların önüne geçilmesi, 
⦁ Ulaşımda metro hattı, elektrikli otobüs ve taksi durakları, 
⦁ Çevre projeleri kapsamında elektrikli çöp kamyonları, 
⦁ Ekonomi alanında enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesi, vergilerin azaltılması, üretimin artırılması, 
⦁ Kentsel dönüşümle depreme dayanıksız binaların hızla yenilenmesi, 
⦁ Mahallelerde güvenlik kameraları ve belediye denetimlerinin artırılması. 

Leslie Harris, basın toplantısını şu sözlerle noktaladı: 
"KORKUYORLAR, KORKACAKLAR, KORKSUNLAR! Biz halkımız için çalışmaya devam edeceğiz."

İŞ İLANI
Yorum Şablonu

[div style="background-color: #fff; border-radius: 10px; padding: 10px; color: #000;"]
[img width=100]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b3/Time_Magazine_logo.svg/2560px-Time_Magazine_logo.svg.png[/img]

[b]Kullanıcı Adı[/b] Cevap
[b]Yorum[/b] Cevap

[b]Sevgili Kullanıcı, Time sizi çok seviyor, değerli yorumlarınız için teşekkür ediyor.[/b]
[/div]

© 2024 Caykee. All Rights Reserved.