LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[18. DÖNEM] LSFMA Başvurusu - Alva Drake

Başlatan Ensarall, 19 Ağustos 2025, 12:16:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:26
Toplam Oynama: 86 gün, 14 saat

Los Santos Fire and Medical Department
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU

KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

• Ad: [Alva]
  • Soyad: [Drake]
  • Doğum Günü(GG/AA/YYYY): [25/04/2000]
  • Erkek: [-]
  • Kadın: [X]

İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

EĞİTİM
EĞİTİM DÜZEYİ

• Lise:[-]
  • G.E.D Lisansı:[-]
  • Üniversite:[-]
  • Kolej:[-]
  • Yüksek Lisans:[X]

SORULAR

San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?
[Evet.]

Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?
[Evet.]

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin:

Beyaz: [X]
Siyahi yada Afro American: [-]
Hispanik yada Latin: [-]
Asyalı: [-]

TAMAMLAYICI SORULAR

Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?
[Telefonuma gelen SMS bildirimi ile.]

Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?
[Hayır, kovulmadım.]

Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın:
[İsveççe, İspanyolca.]

Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?
[Hayır.]

Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? eğer cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın:
[Evet, LSPD'de görev yaptım.]

Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?
[Hayır.]

Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? cevabınız "evet" ise ne zamandı?
[Hayır, kullanmadım.]

Son üç(3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? cevabınız "evet" ise kaç tane?
[Evet, bir kez.]

LSFD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?
[Captain.]

Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?
[Kişileri tebrik ederim, daha hırslı çalışırım.]

OYUN DIŞI BİLGİLER

Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: [4-5 Aydır.]
Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: [Evet.]
Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: [Evet.]
Çalışan bir mikrofonunuz var mı?: [Evet.]

Daha önceden LSFD'de rol yaptınız mı? yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın:
[Evet, Annika Lindeman - Paramedic II (Terfi günü Q attım, normalde III olucaktım.)]

Canlandırmayı düşündüğünüz, LSFD karakterinin 1 paragraflık kısa öz geçmişini yazın(En az 5 cümle olacak şekilde yazılmalıdır.):
["Alva Nordmark, 25 Nisan 2000 tarihinde İsveç'in Skellefteå şehrinde dünyaya geldi. Çocukluğundan itibaren gökyüzüne ve uçaklara duyduğu derin ilgi, onun gelecekteki mesleki yolculuğunu şekillendirdi. Henüz küçük yaşlardan itibaren model uçaklar yaparak, havacılık dergileri okuyarak ve hava gösterilerini takip ederek bilgisini ve merakını pekiştirdi. Lise eğitiminde havacılık teknolojisi alanını seçti ve bu alanda edindiği temel bilgi ile teknik becerilerini geliştirdi. Ardından, İsveç'in en prestijli üniversitelerinden biri olan KTH Royal Institute of Technology'de Havacılık Mühendisliği bölümünü tamamladı. Üniversite hayatı boyunca aerodinamik, uçak bakımı ve uçuş güvenliği gibi konularda uzmanlaştı. Mezuniyetinin ardından, İsveç'te sivil havacılık sektörüne adım attı ve İskandinav Hava Yolları'nda Uçak Teknisyeni olarak göreve başladı. Burada görev aldığı süre boyunca hem teknik bakım hem de uçuş öncesi güvenlik kontrollerinde titiz ve disiplinli çalışmasıyla öne çıktı. Uzun yıllar süren başarılı görev hayatının ardından, farklı bir yaşam deneyimi arayışı ve yeni fırsatlar keşfetme isteği ile Amerika Birleşik Devletleri'nin Greenville şehrine taşındı. Greenville'da iş arayışını sürdürürken Greenville, SC Polis Departmanı'nın alım ilanını gördü ve başvuruda bulundu. Mülakat sürecini başarıyla tamamlayarak Akademi'ye kabul edildi. Çaylaklık döneminde havacılık alanındaki deneyimini polis teşkilatına taşımak amacıyla Air Support Division'a başvurdu ve kabul edildi. İlk etapta teknisyen olarak görev alırken, aldığı yoğun uçuş eğitimi sonucunda Uçuş Sertifikası kazanarak aktif görev pilotu olarak hizmet vermeye başladı. Ancak departmanda yaşanan yapısal ve idari sorunlar, Alva'nın farklı bir görev alanına yönelmesine sebep oldu. Bunun üzerine Los Santos'a taşındı ve LSPD bünyesine katılarak görevine burada devam etti. LSPD'deki görev süresi boyunca disiplinli çalışma anlayışı ve saha tecrübesi ile dikkat çekti. Görev hayatı sırasında Şerif Yardımcısı Owen Drake ile tanıştı. Önceleri mesleki dayanışma çerçevesinde başlayan bu dostluk, zamanla güçlü bir bağa dönüştü. Sivil hayatlarında sık sık vakit geçirerek ilişkilerini pekiştirdiler ve sonunda bu bağ evlilikle taçlandı. 12 Ağustos 2025 tarihinde dünyaevine giren çift, mesleklerindeki yoğun tempo ve zorluklara rağmen birbirlerine destek olarak hayatlarını sürdürmeye devam etmektedir. Alva 17.08.2025 tarihinde LSPD'den istifa etti ve sivil hayata yöneldi."]

ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLAR

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

Aşağıdaki kutucukları onaylıyorsanız işaretleyin:

[X] Bu karakterim dışında başka bir karakterim yok. Var ise de onları CK durumuna getirdim. LSFA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
[X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
[X] Akademi esnasında Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
[X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
[X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
[X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
[X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
[X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
[X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
[X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.

Game Admin
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 19:23
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)

ADIM 2 – RED
Başvuru sonucu olumsuz.

Sayın LSFMA Adayı,
Yapılan sicil ve uygunluk kontrolleri sonucunda başvurunuz reddedilmiştir.
Nedeni: OOC Sicil

"Her ret, bir yeniden doğuş fırsatıdır."