LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSFMA - Yöntem B Başvuru Şablonu [Durum: KAPALI]

Başlatan Alta, 19 Ağustos 2025, 01:05:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Game Admin
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 19:23
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)

LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT
ADIM 1 / YÖNTEM B BAŞVURU FORMU

((OYUN İÇİ BİLGİLER))

A. ADAY BILGILERI

A1. Adınız:  [CEVAP]
A2. Soyadınız:  [CEVAP]
A3. Boyunuz (cm):  [CEVAP]
A4. Kilo (kg):  [CEVAP]
A5. Doğum Tarihiniz:  [CEVAP]
A6. Telefon Numaranız:  [CEVAP]
A7. Ev Adresiniz:  [CEVAP]
A8. E-Mail Adresiniz:  [CEVAP]
A9. Cinsiyet:  [CEVAP]
A10. Köken:  [CEVAP]
A11. Kan Grubu:  [CEVAP]
A12. Vücut Dövmeleri ve Bölgeleri:  [CEVAP]

B. İŞ DENEYİMLERİ

İSTİHDAM GEÇMİŞİ

B1. Önceki Başvurunuz: [CEVAP]

B2. Çalıştığınız Departman(FD-MD): [CEVAP]
B3. Çıkmadan önceki rütbeniz: [CEVAP]
B4. Önceki sınav puanınız: [CEVAP]
B5. Ayrılma Sebebiniz: [CEVAP]

C. EĞİTİM

EĞİTİM DÜZEYİ

C1. Eğitim seviyeniz nedir?: [CEVAP]
C2. Eğer bir üniversite bitirdiyseniz, okuduğunuz bölüm nedir?: [CEVAP]
C3. Eğitim hayatınız boyunca uzaklaştırma ya da disiplin yaptırımı aldınız mı? Aldıysanız neler?: [CEVAP]

D. BÜTÜNLEYİCİ SORULAR

D1. San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: [CEVAP]
D2. Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: [CEVAP]
D3. İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: [CEVAP]
D4. Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: [CEVAP]
D5. Biten veya devam eden herhangi bir adli davanız bulunuyor mu? Bulunuyorsa neler?: [CEVAP]
D6. Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: [CEVAP]
D7. Herhangi bir kulübe üye misiniz? Üyeyseniz hangileri?: [CEVAP]
D8. Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: [CEVAP]
D9. Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: [CEVAP]
D10. Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: [CEVAP]

" Bu bölümde verdiğim tüm bilgi ve belgelerin bilgim dahilinde olduğunu ve tamamının eksiksiz, doğru olduğunu kabul ediyorum. Verdiğim bilgi ve belgelerin doğru olmadığı, tutarsız olduğu durumlarda başvurumun reddedileceğini, akademi sürecinden diskalifiye olacağımı, göreve başladıysam kalıcı olarak uzaklaştırılacağımı biliyor ve onaylıyorum. Başvurumun onaylanmaması durumunda İşe Alım & İstihdam Divizyonunun bana herhangi bir sebep göstermek zorunda olmadıklarını onaylıyorum. "

BURAYA IMZA ATIN

((OYUN DIŞI BİLGİLER))

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

E1. İsminiz: [CEVAP]
E3. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: [CEVAP]
E4. Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: [CEVAP]
E5. Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: [CEVAP]
E6. Çalışan bir mikrofonunuz var mı?: [CEVAP]
E7. Daha önce oynadığınız sunucularda LSFD'de rol yaptınız mı? yaptıysanız karakter adınız nedir?: [CEVAP]
E8. Canlandırmayı düşündüğünüz, LSFD karakterinin 1 paragraflık kısa öz geçmişini yazın(En az 5 cümle olacak şekilde yazılmalıdır.): [CEVAP]
E9. Los Santos Fire Departmanının işleyişi sizce nasıl? Olumlu/olumsuz eleştirileriniz neler?: [CEVAP]

E10. Aşağıdaki soruları EVET/HAYIR şeklinde yanıtlandırınız.

E11. [CEVAP] En az 10 seviye bir karaktere sahibim.
E13. [CEVAP] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
E12. [CEVAP] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
E13. [CEVAP] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
E14. [CEVAP] FD rolleri hakkında bilgiye sahibim, FD rolünü yapabilirim.

F. KARAKTER YAPILANDIRMASI

F1. Lütfen aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakter özgeçmişinizi yazınız. [min. 300 Kelime]
"Cevap"

F2. Departmana girdikten sonra yöneteceğiniz karakter hakkında bilgi veriniz, rol planınız var mı? Varsa nasıl olacak? [min. 150 Kelime]
"Cevap"

G. ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Fire & Medical Departmanı, İşe Alım & İstihdam Divizyon Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

G1. Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.

G2. Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.

G3. Aday akademi esnasında FD/MD imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.

G4. Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.

G5. Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.

Game Admin
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 19:23
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)

[divbox=#]
[center][img width=200 height=200]https://i.hizliresim.com/gycw2sj.png[/img][/center]

[center][b] LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT[/b]
[b] ADIM 1 / YÖNTEM B BAŞVURU FORMU [/b][/center]
[HR]

[divbox=#]
[HR]
[center][b]((OYUN İÇİ BİLGİLER))[/b][/center]
[HR]

[font=Tahoma][size=12pt][b] A. ADAY BILGILERI[/b][/size]
[size=10pt]
[b]A1.[/b] [b]Adınız:[/b]  [CEVAP]
[b]A2.[/b] [b]Soyadınız:[/b]  [CEVAP]
[b]A3.[/b] [b]Boyunuz (cm):[/b]  [CEVAP]
[b]A4.[/b] [b]Kilo (kg):[/b]  [CEVAP]
[b]A5.[/b] [b]Doğum Tarihiniz:[/b]  [CEVAP]
[b]A6.[/b] [b]Telefon Numaranız:[/b]  [CEVAP]
[b]A7.[/b] [b]Ev Adresiniz:[/b]  [CEVAP]
[b]A8.[/b] [b]E-Mail Adresiniz:[/b]  [CEVAP]
[b]A9.[/b] [b]Cinsiyet:[/b]  [CEVAP]
[b]A10.[/b] [b]Köken:[/b]  [CEVAP]
[b]A11.[/b] [b]Kan Grubu:[/b]  [CEVAP]
[b]A12.[/b] [b]Vücut Dövmeleri ve Bölgeleri:[/b]  [CEVAP]

[HR]
[font=Tahoma][size=12pt][b] B. İŞ DENEYİMLERİ [/b][/size]

[font=Tahoma][size=9pt][b] İSTİHDAM GEÇMİŞİ [/b][/size]

[b]B1.[/b] Önceki Başvurunuz: [CEVAP]

[b]B2.[/b] [b]Çalıştığınız Departman(FD-MD):[/b] [CEVAP]
[b]B3.[/b] [b]Çıkmadan önceki rütbeniz:[/b] [CEVAP]
[b]B4.[/b] [b]Önceki sınav puanınız:[/b] [CEVAP]
[b]B5.[/b] [b]Ayrılma Sebebiniz:[/b] [CEVAP]

[HR]
[font=Tahoma][size=12pt][b] C. EĞİTİM [/b][/size]

[font=Tahoma][size=9pt][b] EĞİTİM DÜZEYİ [/b][/size]

[b]C1.[/b] [b]Eğitim seviyeniz nedir?:[/b] [CEVAP]
[b]C2.[/b] [b]Eğer bir üniversite bitirdiyseniz, okuduğunuz bölüm nedir?:[/b] [CEVAP]
[b]C3.[/b] [b]Eğitim hayatınız boyunca uzaklaştırma ya da disiplin yaptırımı aldınız mı? Aldıysanız neler?:[/b] [CEVAP]

[HR]
[font=Tahoma][size=12pt][b] D. BÜTÜNLEYİCİ SORULAR [/b][/size]

[b]D1.[/b] [b]San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?:[/b] [CEVAP]
[b]D2.[/b] [b]Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?:[/b] [CEVAP]
[b]D3.[/b] [b]İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?:[/b] [CEVAP]
[b]D4.[/b] [b]Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?:[/b] [CEVAP]
[b]D5.[/b] [b]Biten veya devam eden herhangi bir adli davanız bulunuyor mu? Bulunuyorsa neler?:[/b] [CEVAP]
[b]D6.[/b] [b]Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?:[/b] [CEVAP]
[b]D7.[/b] [b]Herhangi bir kulübe üye misiniz? Üyeyseniz hangileri?:[/b] [CEVAP]
[b]D8.[/b] [b]Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?:[/b] [CEVAP]
[b]D9.[/b] [b]Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?:[/b] [CEVAP]
[b]D10.[/b] [b]Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: [/b] [CEVAP]

[i]" Bu bölümde verdiğim tüm bilgi ve belgelerin bilgim dahilinde olduğunu ve tamamının eksiksiz, doğru olduğunu kabul ediyorum. Verdiğim bilgi ve belgelerin doğru olmadığı, tutarsız olduğu durumlarda başvurumun reddedileceğini, akademi sürecinden diskalifiye olacağımı, göreve başladıysam kalıcı olarak uzaklaştırılacağımı biliyor ve onaylıyorum. Başvurumun onaylanmaması durumunda İşe Alım & İstihdam Divizyonunun bana herhangi bir sebep göstermek zorunda olmadıklarını onaylıyorum. "[/i]

[right]BURAYA IMZA ATIN[/right]

[/divbox]

[divbox=#]
[HR]
[center][b]((OYUN DIŞI BİLGİLER))[/b][/center]
[hr]

[b]Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.[/b]

[b]E1.[/b] [b]İsminiz:[/b] [CEVAP]
[b]E3.[/b] [b]Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?:[/b] [CEVAP]
[b]E4.[/b] [b]Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?:[/b] [CEVAP]
[b]E5.[/b] [b]Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?:[/b] [CEVAP]
[b]E6.[/b] [b]Çalışan bir mikrofonunuz var mı?:[/b] [CEVAP]
[b]E7.[/b] [b]Daha önce oynadığınız sunucularda LSFD'de rol yaptınız mı? yaptıysanız karakter adınız nedir?:[/b] [CEVAP]
[b]E8.[/b] [b]Canlandırmayı düşündüğünüz, LSFD karakterinin 1 paragraflık kısa öz geçmişini yazın(En az 5 cümle olacak şekilde yazılmalıdır.):[/b] [CEVAP]
[b]E9.[/b] [b]Los Santos Fire Departmanının işleyişi sizce nasıl? Olumlu/olumsuz eleştirileriniz neler?:[/b] [CEVAP]

[b]E10.[/b] Aşağıdaki soruları EVET/HAYIR şeklinde yanıtlandırınız.

[b]E11.[/b] [b][CEVAP][/b] [b]En az 10 seviye bir karaktere sahibim. [/b]
[b]E13.[/b] [b][CEVAP][/b] [b]İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim. [/b]
[b]E12.[/b] [b][CEVAP][/b] [b]Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim. [/b]
[b]E13.[/b] [b][CEVAP][/b] [b]TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim. [/b]
[b]E14.[/b] [b][CEVAP][/b] [b]FD rolleri hakkında bilgiye sahibim, FD rolünü yapabilirim.[/b]

[HR]
[b] F. KARAKTER YAPILANDIRMASI [/b]

[b]F1.[/b] [b]Lütfen aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakter özgeçmişinizi yazınız. [min. 300 Kelime][/b]
[i]"Cevap"[/i]

[b]F2.[/b] [b]Departmana girdikten sonra yöneteceğiniz karakter hakkında bilgi veriniz, rol planınız var mı? Varsa nasıl olacak? [min. 150 Kelime][/b]
[i]"Cevap"[/i]

[HR]

[font=Tahoma][size=12pt][color=red][b] G. ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI [/b][/size]

[color=red][b]Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Fire & Medical Departmanı, İşe Alım & İstihdam Divizyon Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

G1. Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.

G2. Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.

G3. Aday akademi esnasında FD/MD imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.

G4. Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.

G5. Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder. [/color]