LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Genişletilmiş roller, gereksiz destek sağlanan legal oluşum

Başlatan rohat, 17 Ağustos 2025, 14:43:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Klasik pd ad ciler ağlamış. İllegaller eziliyor.  Zaten illegal rolü yapmaya herkesinki yetmez. Ilık ılık pd de bedava dm atın.

Alıntı YapRolsel olarakta saçma gelen olaylar var. Mesela en başlı sebep bana göre Şeriflerin şehir içinde aktift gezmesi.

LASD sadece kırsal bölgelerde, dağlık arazilerde ya da kasabalarda mı varlık gösteriyor? Bilgi sahibi olmadığınız konularda arge açmanız sadece alay konusu haline gelmenize neden oluyor.

Oyuncu
Alıntı yapılan: USPero - 22 Ağustos 2025, 15:50:57Klasik pd ad ciler ağlamış. İllegaller eziliyor.  Zaten illegal rolü yapmaya herkesinki yetmez. Ilık ılık pd de bedava dm atın.

ne anlatıyon bro ya ılık ılık pd, herkesinki illegal yemez falan sanarsın oocde comptonda çatışıyor. illegal yapıyorsan pd ile işin olmamalı pdye denk gelirsen seni ezer zaten her türlü, madem illegal yapmaya seninki yetiyor gelip ağlama sağda solda pd eziyor diye

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Alıntı yapılan: love to be hated - 22 Ağustos 2025, 16:16:33
Alıntı YapRolsel olarakta saçma gelen olaylar var. Mesela en başlı sebep bana göre Şeriflerin şehir içinde aktift gezmesi.

LASD sadece kırsal bölgelerde, dağlık arazilerde ya da kasabalarda mı varlık gösteriyor? Bilgi sahibi olmadığınız konularda arge açmanız sadece alay konusu haline gelmenize neden oluyor.

Katılıyorum.

Oyuncu
pd disi bütün legal olusumlar sd fib doj fd ch falan kapatilsin hepsi pdye nakledilsin :onay:

pd uyeleri kendi silahlarını zirhlarini kendileri alsin, ayrıca ooc markete swata girme hakki gelsin :onay:

farkli suclarin hapis suresi kalksin hapse giren herkes stabil 60 dk yatip ciksin  :onay:

pdye sikmak icin siren/ihtar zorunlulugu kalksin, sunucu dengelenmis olsun :onay:

Oyuncu
Alıntı yapılan: babacanpenguen98 - 22 Ağustos 2025, 16:20:45
Alıntı yapılan: USPero - 22 Ağustos 2025, 15:50:57Klasik pd ad ciler ağlamış. İllegaller eziliyor.  Zaten illegal rolü yapmaya herkesinki yetmez. Ilık ılık pd de bedava dm atın.

ne anlatıyon bro ya ılık ılık pd, herkesinki illegal yemez falan sanarsın oocde comptonda çatışıyor. illegal yapıyorsan pd ile işin olmamalı pdye denk gelirsen seni ezer zaten her türlü, madem illegal yapmaya seninki yetiyor gelip ağlama sağda solda pd eziyor diye

Oyuncu
COK DOGRU KONUSMUS ASLANIM  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 22:04
Toplam Oynama: 20 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 21:04
Toplam Oynama: 1 gün, 8 saat
Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 21:14
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Konudan bağımsız olarak; rol denetim ekibinin bana kalırsa LSPD/SD oluşumlarını genel anlamda izlemesi gerekiyor. Hood bölgemde benden bağımlı veyahut bağımsız bir olay yaşıyor, civar sakini olarak olayı izlemek için uzağa gidiyorum, chatimin duyulabileceği hizada seslenip gelmek için istiyorum rolde tık yok, ne bir cevap ne bir emote. Fakat biraz yanlarına yaklaştığımızda 10 kişi birden girdikleri mevcut rolden bağımsız kişilerin etrafını sararak "Siviller Çıksın!" diye chat atabilirler. ( :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: !)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 15 Ocak 2026, 13:05
Toplam Oynama: 4 gün, 6 saat
herkes dm den bahsetmiş kimse rolsel/gerçeklik algısıyla ilgili bir şey dememiş burası RP sunucusu ayrıca anlamadığım şey şu PD/SD de olan arkadaşlar neden bu kadar agresifleşti? PD de rol dönsün diyorum adam DM'de o güçlü bu güçlü muhabbeti yapıyor PD/SD ye yapılan DM cezası, Legal Hapis cezası zaten normale göre ekstra fazla olması gerekende bu ama PD/SD de rol dönmüyorsa yanlış anlamayın ama cidden bir kaç yorumda gördüğümüde ekleyerek söylüyorum PD/SD legal dm ortamı olmuş.  PD/SD de bulunan oyuncularda ekstra dikkate alınarak yaptıkları ihlaller 2-3 katı cezaya çaptırılmalı ki bu oluşumlarda rol ortamı dönsün. Roll Call ortamını gördüm açıkcası çoğu kişi gelmek için geliyor sırf terfide ismi bir adım ilerlesin sahada rolü iyi olan adamı bir önde tutmak bana göre daha mantıklı sahada rol yapan PD görmedim geçen 10-55'e denk geldim adamlar büyük ihtimalle TS3'den sohbetini muhabbetini ediyor polisler IC olarak bize bir şey yansıtmıyor kimlik ruhsat istedi adam arabasına bindi gitti role zorla girdi resmen

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 15 Ocak 2026, 13:05
Toplam Oynama: 4 gün, 6 saat
SD pasife alınmasını önerdiğim sebepte şu şehir için bir durum varsa PD ilgilenir SD ilgilenmez madem şehir dışı  olay olmuyor SD; PD'ye dahil edilsin en azından gerçeklik bakımından güzel olur.