LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

SUNUCUNUN LUNAPARKTAKİ ÇARPIŞAN ARABALARA DÖNMESİ HK

Başlatan tütüncü, 14 Ağustos 2025, 19:32:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Sunucunun bence büyük bir eksiği bu, özellikle yönetimin premium diye nitelendirdiği modlu araçlar başta olmak üzere pek çok aracın oyun dinamiklerinden ve gerçek dışı fizikten koparak fantastik bir freeroam sunucusu gibi göstermesi bir tek benim mi gözüme batıyor. Böyle olduğu zaman midem bulanıyor, bu şekilde araba süren oyunculara karşı büyük bir rahatsızlık, yönetime karşı fazlasıyla bir garipseme oluşuyor içimde. Yani bu oyunun orijinal araçlarının bile handının bozulması trajikomik bir olayken premium araçların sırf insanlar para veriyor, onları teselli edelim dercesine oyunu para ver kazan" mantığına dayamaktan başka bir şekilde yorumlanamaz bir durumdur. Bunu bazı arkadaşlarım "aracım yazılımlı bro" gibi mantıksız, gerçeğe aykırı bir şekilde yorumlayacaktır. Onlara da bir cevap olmasına ithafen yol boş olsa bile RP bakışına göre o yolu dolu ve akan trafik olduğunu varsayarak kullanır, kaldırımdan sürmez ve direkleri ezmezsiniz. Ama birde handlı araçları parası olan her oyuncuya kazandırarak gözleri kanatan bir gerçeğe aykırı bir görüntü yaratılmış. Araçlar premium olsa bile handlarının düzeltilmesi gerekiyor. Yani sunucudaki en hızlı aracın bile 150Mph üzerine çıkmadığı aşikardır, bunlar fantastik süper spor araçlardır. Standart bir spor araç orijinal handling üzerinde 130Mph'i geçmemektedir. Ve benim sunucuda gördüğüm parayla satılan araçlar 160'ın üstüne rahatça çıkarak berbat bir görüntü ve rol kalitesine sebep oluyor. Adam bana son sürat çarpıp iyi misin" diye soruyor. Text üstüne "ah" yazıp para verip gidiyor. Yönetim bu rol standartlarının düşmesinden rahatsız değil midir? Yani bu oyuncunun kabahati değil çünkü bu araçları bu kadar hızlandırırsanız sürekli kaza rolü olur ve oyuncu da akşama kadar kaza rolünden çıkamaz.
Ek; Yönetime sitemden çok serzeniş yazısıdır, alternatifleriniz olduğunu unutmadan yazımın yapıcı bir eleştiri olduğunun farkında olun. İyi oyunlar dilerim herkese.
https://www.youtube.com/shorts/g_-DZuBKde4

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Paragraf kullanımı oyundan ayrıldı. (Kendi İsteğiyle)

Ben hiçbir şey anlamadım, anlayan biri yorum yaparsa ona göre bende fikir sunarım.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Yazdığını tam okumadım da sanırım anlattığın şeyi anladım.

Bir sunucuda bir sistem görmüştüm aslında, belli bir hız sınırının üzerine gereksiz şekilde çıkan araçlar için adminlere log gidiyordu ve admin kişinin yanına gidip non-rp sürüş yaptığını belirlerse kendisini jailliyordu. Hatta bir arkadaşıma olm nasil suruyon bassana dediğimde "Yok kanka, burada rp yapıyoruz şimdi birine çarparım, admin görür uğraşamam. Düzgün sürmem gerekiyor." diyordu. Elemana şizofren gözüyle bakmıştım ama şöyle bir bakınca burada da olması gerekiyor o sistemin.

Burada non-rp sürüş dediğim dağlardan uçmak olarak anlaşılmasın. Gereksiz hızlı araç sürüşü, mantıksız trafik kazaları, yokuşlardan son hız atlayıp uçmak da bu dediklerime dahil. Araç sürüşünde iyileştirmeler yapılırsa sunucunun gelişiminde önemli katkı sunacağını düşünüyorum.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Koyacaksın bir tane zone, bütün şehri kaplayacak. Hız sınırı da koyacaksın tam şöyle bi 50mp/h, nefes alırız

Bu düşünce doğru bir nevi, benimki farazi. Ancak sağlanabilmesi için iyi bir administration alımı sağlanmalı, genel olarak.
Alıntı yapılan: bersheys - 14 Ağustos 2025, 20:32:39Yazdığını tam okumadım da sanırım anlattığın şeyi anladım.

Bir sunucuda bir sistem görmüştüm aslında, belli bir hız sınırının üzerine gereksiz şekilde çıkan araçlar için adminlere log gidiyordu ve admin kişinin yanına gidip non-rp sürüş yaptığını belirlerse kendisini jailliyordu. Hatta bir arkadaşıma olm nasil suruyon bassana dediğimde "Yok kanka, burada rp yapıyoruz şimdi birine çarparım, admin görür uğraşamam. Düzgün sürmem gerekiyor." diyordu. Elemana şizofren gözüyle bakmıştım ama şöyle bir bakınca burada da olması gerekiyor o sistemin.

Oyuncu
Bir iki imla hatası sebebiyle sorunu bırakıp alaya alann arkadaşlar burası eğlence alanınız değil, bu bir sorun ve kendinizi bu konunun altında küçük düşürmeyin.

Oyuncu
Çözüm basit, sürüş yasağı sistemi. OOC jail filan çözüm değil, sürüş yasağı vereceksin 5 gün sürüş yasağı bir daha sağa sola çarpıyor mu göreceksin.

Bağışçı
Alıntı yapılan: bersheys - 14 Ağustos 2025, 20:32:39Yazdığını tam okumadım da sanırım anlattığın şeyi anladım.

Burada non-rp sürüş dediğim dağlardan uçmak olarak anlaşılmasın. Gereksiz hızlı araç sürüşü, mantıksız trafik kazaları, yokuşlardan son hız atlayıp uçmak da bu dediklerime dahil. Araç sürüşünde iyileştirmeler yapılırsa sunucunun gelişiminde önemli katkı sunacağını düşünüyorum.

Ya da sunucudaki tüm araçlar için hızlar sınırlandırılabilir, limitör benzeri bir şey. Hiç olmazsa tekrar düzenlensin çünkü araçlar gerçekten çok hızlı ve bu hızdan dolayı çarpışan arabalara dönüyor sunucu.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Şikayet oluşturduğunuzda kasıtsız olsa bile ceza işlemi uygulanıyor, gereği yok.

RP Quality Moderator
Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 16:25
Toplam Oynama: 31 gün, 21 saat
Alıntı yapılan: rinyata - 14 Ağustos 2025, 20:36:20Koyacaksın bir tane zone, bütün şehri kaplayacak. Hız sınırı da koyacaksın tam şöyle bi 50mp/h, nefes alırız

Bu düşünce doğru bir nevi, benimki farazi. Ancak sağlanabilmesi için iyi bir administration alımı sağlanmalı, genel olarak.