LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

SUNUCUNUN LUNAPARKTAKİ ÇARPIŞAN ARABALARA DÖNMESİ HK

Başlatan tütüncü, 14 Ağustos 2025, 19:32:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 02 Nisan 2026, 10:38
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Araçların gerçekçi handling değerlerinde tutulmasını destekliyorum. Bunun yanında, bu durumun yalnızca teknik düzenlemelerle değil, rol içi denetimlerle de desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Özellikle kolluk kuvveti rolü yapan oyuncuların, hız, uygunsuz park gibi trafik kurallarına yönelik müdahalelerinin teşvik edilmesi; bu konuda aktif rol almalarının sağlanması hem trafik düzenini hem de rol derinliğini artıracaktır.

Ayrıca, Parking Enforcement biriminin belediye çatısı altında faaliyete geçirilmesi, park/trafik ihlallerine karşı düzenli ve yetkili müdahaleler yapılabilmesine olanak tanır. Böylece hem kolluk hem de sivil kurumlar trafik düzenine katkı sağlar ve daha yaşanabilir bir rol ortamına kavuşuruz.

High Senior Admin
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:25
Toplam Oynama: 176 gün, 17 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:31
Toplam Oynama: 73 gün, 21 saat
Birlik: SanFieVen
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 08:57
Toplam Oynama: 4 gün, 7 saat
Birlik: CNT
Senin için hız aşımından daha fazla ceza yazacağım.

Partner
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:13
Toplam Oynama: 238 gün, 6 saat
Birlik: SANVISTA

Lv.39

Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 05:01
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
salın şu ooc araçları artık dostum, premium araçlar candır

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Alıntı yapılan: fash - 15 Ağustos 2025, 02:10:11Araçların gerçekçi handling değerlerinde tutulmasını destekliyorum. Bunun yanında, bu durumun yalnızca teknik düzenlemelerle değil, rol içi denetimlerle de desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Özellikle kolluk kuvveti rolü yapan oyuncuların, hız, uygunsuz park gibi trafik kurallarına yönelik müdahalelerinin teşvik edilmesi; bu konuda aktif rol almalarının sağlanması hem trafik düzenini hem de rol derinliğini artıracaktır.

Ayrıca, Parking Enforcement biriminin belediye çatısı altında faaliyete geçirilmesi, park/trafik ihlallerine karşı düzenli ve yetkili müdahaleler yapılabilmesine olanak tanır. Böylece hem kolluk hem de sivil kurumlar trafik düzenine katkı sağlar ve daha yaşanabilir bir rol ortamına kavuşuruz.

Güzel diyorsun ama bir yerde artık IC cezalandırmalar ve rolsel cezalar yetmiyor. Adamı çeviriyorsun, cezasını kesiyorsun, sonra da önünde birkaç drift daha atıp eski kafada ilerliyor yine. Teknik bir müdahale olmalı bir müddet, bunun için de ayrı bir takım olmalı. Çünkü sunucudaki saçma araç sürüşleri zıvanadan çıkmaya başladı.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 01:10
Toplam Oynama: 342 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 00:49
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:55
Toplam Oynama: 145 gün, 7 saat
Alıntı yapılan: rinyata - 14 Ağustos 2025, 20:36:20Koyacaksın bir tane zone, bütün şehri kaplayacak. Hız sınırı da koyacaksın tam şöyle bi 50mp/h, nefes alırız

Yarışçılar kan ağlıyor...

Şakalar bir yana "Şikayet aç" demek çözüm değil. Şahsen ben her bu tarz ihlale şikayet açacak olsam oyunu oynayacak vaktim kalmaz muhtemelen.

OOC araçlar başta olmak üzere handling ayarları + politika düzenlemesi getirilebilir. Discord sohbetinde bile adamlar buglu kamber ayarı soruyor çekinmeden, hiçbir caydırıcılık yok. Belli hızların üstünde adminlere log düşmesi de fena fikir değil kanımca.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem
Alıntı yapılan: FireShine - 15 Ağustos 2025, 13:49:50
Alıntı yapılan: rinyata - 14 Ağustos 2025, 20:36:20Koyacaksın bir tane zone, bütün şehri kaplayacak. Hız sınırı da koyacaksın tam şöyle bi 50mp/h, nefes alırız

Şakalar bir yana "Şikayet aç" demek çözüm değil. Şahsen ben her bu tarz ihlale şikayet açacak olsam oyunu oynayacak vaktim kalmaz muhtemelen.

OOC araçlar başta olmak üzere handling ayarları + politika düzenlemesi getirilebilir. Discord sohbetinde bile adamlar buglu kamber ayarı soruyor çekinmeden, hiçbir caydırıcılık yok. Belli hızların üstünde adminlere log düşmesi de fena fikir değil kanımca.

şikayet aç

RP Quality Moderator
Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 16:25
Toplam Oynama: 31 gün, 21 saat
Alıntı yapılan: FireShine - 15 Ağustos 2025, 13:49:50

Log olsa bile bir şeye yaramayacak, rol denetim ekibi gibi bir ekip açılabilir. Aynı zamanda, bölge bölge hız sınırı limiti getirilebilir.