LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Edd Marvin l Kısa Film (www.rina-rp.com) RINA:V GTA5 - RAGEMP

Başlatan GreaT, 09 Ağustos 2023, 02:18:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 00:30
Toplam Oynama: 18 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Merhaba, bin saatlik rina samp tecrübemden sonra rina gta5 sunucusuna geçiş yaptım. Samp'ta oynadığım karakteri birebir aynı şekilde Gta5 sunucusuna da geçirdim. Aynı hikaye, aynı yaşam stili tek değişen biraz daha farklı olan bir şehir olması. Video için sağlam emek verdim, umarım izlersiniz ve beğenirsiniz.

Kısa Film'in Hikayesi ve Özeti;

Eski yaşadığı şehirde bir takım problemler yaşayıp şehir dışı edilen Edd, eski şehrine çok benzeyen bir şehre gelir. Burada eski yaşadığı şehirde olduğu gibi illegal işlere girişir.
Daha önceden bu işlerde tecrübeli olan Edd Met sevkiyatını üstlenir, met paketlerinden birini araklar ve sevkiyattan sonra kamyonun arkasına geçip tüketir. Birtakım halisünasyonlar gören Edd; Gelmiş olduğu şehirdeki olayları ve geçmişini yarı gerçeklik yarı hayal içerisinde görür. Edd'in hayal gücünün yaşanmışlıklarıyla karmaşasına tanıklık ediyorsunuz.

*** Edd Marvin'i tanıtan Kısa Film içerisinde sahneler Edd Marvin'in önceki şehrinde yaşadıklarının; hayal gücünün, metanfetamin etkisiyle birlikte harmanlanması olarak değerlendirilmiştir.

İyi seyirler..

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ekim 2023, 01:12
Toplam Oynama: 2 gün, 6 saat
Erkek

Son Giriş: 08 Aralık 2023, 00:08
Toplam Oynama: 5 gün, 8 saat
Erkek

Son Giriş: 08 Aralık 2023, 00:08
Toplam Oynama: 13 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 05 Eylül 2023, 18:03
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Bu videodan $18.450 gelir elde ettiniz. 2 saat içerisinde kazancınız J menüden > bekleyen iadelere hesabınıza aktarılacaktır.