LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[17.Dönem] LSFMA Başvurusu - Ellie Pearson

Başlatan Enarvyne, 06 Temmuz 2025, 18:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 07 Temmuz 2025, 00:11
Toplam Oynama: 107 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 08 Temmuz 2025, 04:52
Toplam Oynama: 6 gün, 19 saat
Kadın

Son Giriş: 21 Mayıs 2025, 20:13
Toplam Oynama: 1 gün, 17 saat

Los Santos Fire and Medical Department
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU

KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

• Ad: Ellie
  • Soyad: Pearson
  • Doğum Günü(GG/AA/YYYY): 02/05/1999
  • Erkek: [-]
  • Kadın:

İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

EĞİTİM
EĞİTİM DÜZEYİ

• Lise:[-]
  • G.E.D Lisansı:[-]
  • Üniversite:[+ Teesside University – BSc (Hons) Fire Investigation and Risk Management]
  • Kolej:[-]
  • Yüksek Lisans:[-]

SORULAR

San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?
Evet, bulunuyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?
Evet, bulunuyor.

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin:

Beyaz:
Siyahi yada Afro American: [-]
Hispanik yada Latin: [-]
Asyalı: [-]

TAMAMLAYICI SORULAR

Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?
İnternet sitesinde bulunan alım/başvuru tarihlerinden öğrendim.

Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?
Hayır, kovulmadım.

Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın:
Fransızca.

Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?
Olumsuz, bulunmuyor.

Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? eğer cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın:
Hayır, yapmadım.

Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?
Hayır, bulunmuyor.

Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? cevabınız "evet" ise ne zamandı?
Hayır, bulunmuyor.

Son üç(3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? cevabınız "evet" ise kaç tane?
Hayır, bulunmuyor.

LSFD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?
Herhangi bir üst kıdem veya rütbe için gelmemekteyim, amacım LSFMD içerisinde genel personel rolü yapmak.

Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?
Herhangi bir tepki vermezdim. Önümüzdeki terfi günlerinde kendimi öne çıkaracak işlemler yapardım.

OYUN DIŞI BİLGİLER

Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: 5-6 sene.
Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: Evet, yazabilirim.
Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Evet, kullanabiliyorum.
Çalışan bir mikrofonunuz var mı?: Evet, bulunuyor.

Daha önceden LSFD'de rol yaptınız mı? yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın:
Catherine Flores - Fire Lieutenant

Canlandırmayı düşündüğünüz, LSFD karakterinin 1 paragraflık kısa öz geçmişini yazın(En az 5 cümle olacak şekilde yazılmalıdır.):
Ellie Pearson
   Aile ve Çocukluk
         Ellie Pearson, İngiltere'nin kuzeydoğusunda, Newcastle'ın denize bakan, sade ve sıkı sıkıya bağlı bir mahallede doğdu. Babası Alan Pearson, posta dağıtıcısıydı. İnsanlara duyduğu saygı ve görevine olan bağlılığı, Ellie'nin karakterinin ilk tohumlarını attı. Annesi Margaret ise yerel kütüphanede çalışır, akşamları Ellie'ye tarih ve keşif hikâyeleri okurdu.
Evleri hiçbir zaman varlıklı olmadı ama sevgi doluydu. Ellie'nin çocukluk odasında, duvarlarda Londra itfaiyesinin posterleri, komodinin üstünde küçük oyuncak itfaiye araçları dururdu. Daha yedi yaşındayken, mahallede çıkan ufak bir mutfak yangınında ilk müdahaleyi yapan komşu itfaiyecilere hayranlıkla bakmış, o gün kararını vermişti: Bir gün insanlara yardım eden biri olacaktı.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Özel Anı:
        Ellie'nin aklına kazınan bir çocukluk günü, annesiyle kütüphanede bulduğu bir kitabı okuduğu akşamdı. Kitap, 1666'daki Büyük Londra Yangını'nı anlatıyordu. O gece, annesine dönüp şunu demişti:
"Biliyor musun anne, ben büyüyünce yangınların neden çıktığını anlamak istiyorum. Belki bir gün böyle büyük bir felaketi önlerim."

Bu masum cümle, ilerideki kariyerinin özeti oldu.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Eğitim Hayatı
         Ellie, ilkokul ve lise öğrenimini Newcastle'da tamamladı. Akademik olarak disiplinli, sorumluluk bilinci gelişmiş, ama aynı zamanda sınıfın neşesi olan bir öğrenciydi.
Lisede, gönüllü arama-kurtarma kulübüne katıldı. Burada doğa yürüyüşlerinde kaybolan kişileri bulmak için yapılan simülasyonlarda görev aldı. O dönemde doğa sevgisi, hayvanlara merhameti ve insan hayatına duyduğu saygı perçinlendi.
         Liseden mezun olduktan sonra, Teesside University'de BSc (Hons) Fire Investigation and Risk Management bölümünü kazandı. Bu eğitim onun için sadece bir meslek seçimi değil, çocukluk hayalini gerçekleştirme yoluydu.
Teesside'de geçirdiği dört yıl boyunca yangın davranış bilimi, olay yeri inceleme, risk yönetimi ve kriz psikolojisi üzerine derinlemesine çalıştı.
Özellikle "Yangın Olay Yeri İnceleme Teknikleri ve Davranışsal Analiz" adlı mezuniyet tezi, fakültenin en dikkat çekici çalışmalarından biri seçildi.

Başlıca Eğitim Başarıları:
Yangın Risk Analizi Proje Ödülü
Öğrenci Destek Gönüllülüğü Sertifikası
Kriz Yönetiminde Liderlik Eğitimi

Kültürel Değişim Programı ve İlk Los Santos Dönemi
          Mezuniyetinin ardından Ellie, uluslararası tecrübe kazanmak amacıyla İngiltere – Amerika Kültürel Değişim Programı kapsamında LSFMD (Los Santos Fire Medical Department) tarafından düzenlenen geçici görevlendirme programına başvurdu ve kabul edildi.
          Bu program sayesinde Los Santos'a gelerek Los Santos Fire Department kadrosuna kültürel ve operasyonel tecrübe aktarma amacıyla katıldı. Ellie burada farklı yangın müdahale protokollerini öğrenme ve Amerikan kriz yönetim uygulamalarını deneyimleme fırsatı buldu.
          Ancak program süresi dolduğunda, Ellie İngiltere'ye dönmek zorunda kaldı. Bir süre Tyne and Wear Fire and Rescue Service'te yangın inceleme uzman yardımcısı olarak çalıştı. İngiltere'deki görevi boyunca deneyim kazansa da Los Santos'un çeşitliliği ve dinamizmi aklından hiç çıkmadı.
    İngiltere'ye Dönüş ve İkilem
Program süresi sona erdiğinde, Ellie İngiltere'ye döndü. Tyne and Wear Fire and Rescue Service'te eski görevine geri döndü.
Fakat Los Santos'un dinamizmini, doğasını, farklı kültürleri ve Ash'le kurduğu bağı özlemeye başladı. İngiltere'de de başarılı operasyonlara katıldı, önemli raporlar hazırladı, yangın bilgilendirme seminerleri düzenledi.
Yine de aklının bir köşesinde hep o şehir vardı. Dönüp dolaşıp aynı fikre geldi: "Los Santos, sadece deneyim kazandığım bir yer değil, benim ikinci evim." Birkaç yıl süren kararsızlığın ardından kalıcı dönüş başvurusunu yaptı. Onay çıkmasını bekliyor. Bu kararı hayatının dönüm noktalarından biri olarak görüyor.
Los Santos'a Kalıcı Dönüş
           Sonunda kalıcı olarak LSFMD çatısı altında çalışmak üzere başvurusunu yaptı ve geri dönüş onayı bekliyor. Bu kez bir kültürel değişim görevlisi değil, tam zamanlı bir profesyonel olarak Los Santos Fire Department'e katılmayı bekliyor.

Kişilik Özellikleri ve Zaafları
Ellie Pearson, iki yönlü bir karakterdir:
Mesai Dışında;
-Neşeli, cana yakın, pozitif bir enerjiye sahip.
-Doğa yürüyüşlerini ve kamp yapmayı bir terapi gibi görür.
-Hayvanlara karşı özel bir zaafı vardır; ekip arkadaşları onun bir kediye mama taşıyıp geciktiğini alaycı bir gülümsemeyle anımsar.
-İnsanların duygusal yüklerini fark eder ve yardım etmek için çabalar.

Görev Başında;
-Otoriter, soğukkanlı, prosedürlere sıkı sıkıya bağlı.
-Kriz anında hiçbir detayı kaçırmaz.
-Saha ekibinin liderliğini üstlenir.
-Kişisel Zaafları:
-Bazen insanlara fazla güven duyar.
-Çoğu zaman kendi ihtiyaçlarını geri plana iter; başkalarını önceliklendirmesi, zaman zaman tükenmişlik yaşamasına neden olur.
-Hayvanlara zarar veren vakalarda profesyonel soğukkanlılığını kaybetme eğilimi vardır.
-Yangın sonrası rapor yazarken her detayı belgelemek için saatler harcaması, ona "belge canavarı" lakabını kazandırmıştır.

Hobileri ve İlgi Alanları
-Doğa yürüyüşü ve kamp
-Hayvan rehabilitasyonu ve gönüllü barınak çalışmaları
-Yangın inceleme literatürünü/terimlerini okumak
-Fotoğrafçılık – özellikle orman yangını sonrası doğanın yeniden doğuşunu belgelemek

Gelecek Hedefleri
Ellie Pearson'ın Los Santos'taki uzun vadeli hedefleri şunlardır:
-Los Santos Fire Department'ta üst düzey yangın inceleme uzmanı/soruşturma personeli olmak
-Doğa yangınlarına dair farkındalığı artıracak kampanyalar yürütmek
-Yangın sonrası travmayla başa çıkma eğitimleri organize etmek

ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLAR

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

Aşağıdaki kutucukları onaylıyorsanız işaretleyin:

[X] Bu karakterim dışında başka bir karakterim yok. Var ise de onları CK durumuna getirdim. LSFA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
[X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
[X] Akademi esnasında Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
[X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
[X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
[X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
[X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
[X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
[X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
[X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.

LSPD
Kadın

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 23:45
Toplam Oynama: 121 gün, 2 saat

ADIM 2 – UYGUNLUK/SİCİL KONTROLÜ
Durum: Kabul Edildi

Sayın LSFMA Adayı @Enarvyne ,
İkinci aşama değerlendirmesi sonucunda başvurunuz uygun bulunmuştur.
Mesai saatleri içerisinde (17.00 - 21.00) belirtilen TeamSpeak3 adresinde, "KARAKTER ADI – LSFMA" şeklinde beklemeniz gerekmektedir:
(("Hiçbir personeli, birim üyesini başvuru/mülakat/akademi için zorlamayın/pm atmayın."))
TS3: 77.83.200.42:5913

"Birliğe giden yol, sicilden geçer."