LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Eşcinsel rolleri hk.

Başlatan OnlyWord, 02 Temmuz 2025, 16:26:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 145 gün, 11 saat
Okurken en çok güldüğüm AR-GE olabilir. Naçizane yorumuma gelirsek:

Eleştiriler ve gerçek hayatla ilgili yapılan karşılaştırmalar son derece doğru, ama problemin kaynağı daha genel bir sorun gibime geliyor. Asıl problem oyuncuların rol motivasyonları ve karakterlerine yaklaşımıyla alakalı. Çoğu kişi bir "Karakter" oluşturmak, yazmak ve onun hikayesini işlemek yerine bir "kukla" yaratıyor ve bu kuklanın ışığında fantezisini yaşıyor.

Karakterinin bir hikayesi-motivasyonu yok, varsa da derinliği ve tutarlılığı yok. Rolden ziyade tamamen paraya odaklı bir oyun stili, mal-mülk hevesi, ERP kovalamacası üstüne kurulu bir oyun stili söz konusu çoğu oyuncuda. E bu da haliyle abes durumlara yol açıyor, AR-GE'de de söz edildiği gibi.

Doğrudan ERP ile alakalı bu AR-GE'nin de bu kadar rağbet görmesi bunun bir tezahürü gibi zaten. Sex Sells

Problemin daha genel olduğunu düşündüğümden mütevellit çözümün eşcinsel-trans rollerini kısıtlamakta olduğundan şüpheliyim. Yine de hiçbir şey yapılmamasından iyidir. Bu konunun tartışmaya açılmış olması bile güzel başlangıç

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:46
Toplam Oynama: 31 gün, 21 saat
Birlik: ***** ****** ********** *LUB

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2026, 13:24
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: ******** **ew
BATI'nın oyunları bunlar tüm kesim ibne oldu gitti

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 26 Haziran 2025, 00:10
Toplam Oynama: 10 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 02 Mart 2025, 13:17
Toplam Oynama: 0 gün, 16 saat
Birlik: ******* *****ONE
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

وَلُوطاً اِذْ قَالَ لِقَوْمِهٖٓ اَتَأْتُونَ الْفَاحِشَةَ مَا سَبَقَكُمْ بِهَا مِنْ اَحَدٍ مِنَ الْعَالَمٖينَ
اِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الرِّجَالَ شَهْوَةً مِنْ دُونِ النِّسَٓاءِؕ بَلْ اَنْتُمْ قَوْمٌ مُسْرِفُونَ
وَمَا كَانَ جَوَابَ قَوْمِهٖٓ اِلَّٓا اَنْ قَالُٓوا اَخْرِجُوهُمْ مِنْ قَرْيَتِكُمْۚ اِنَّهُمْ اُنَاسٌ يَتَطَهَّرُونَ
فَاَنْجَيْنَاهُ وَاَهْلَهُٓ اِلَّا امْرَاَتَهُؗ كَانَتْ مِنَ الْغَابِرٖينَ
وَاَمْطَرْنَا عَلَيْهِمْ مَطَراًؕ فَانْظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُجْرِمٖينَࣖ

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 27 Nisan 2026, 08:40
Toplam Oynama: 42 gün, 6 saat
Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 20:14
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat
hakli yeminlen

Oyuncu
eşcinsel karakterlerden ziyade trans karakterler çok fazla artmış. hem eşcinsel karakterlerin hem de trans karakterlerin pek gerçekçi roller tasvir ettiklerini söyleyemem. bence de bununla ilgili bir önlem alınması gerekiyor.

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:55
Toplam Oynama: 36 gün, 15 saat
sadece dunya dostum dogruları konusmus

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:56
Toplam Oynama: 170 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: Garen - 02 Temmuz 2025, 22:16:39sadece dunya dostum dogruları konusmus
ogı ıle ıcra ettıgınız eylemlerden haberdarım. oleceksın.  :kurukafa:

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
"Cinsel yönelim" değil, "kullanım amacı" denetlenmelidir.

Eşcinsel karakterlerin ERP yapması, tek başına bir sorun değildir. Ancak bu ilişki sadece, kişilerin cinsel ihtiyaçları(tespiti zor), IC para kazanmak, silah fonlamak veya başka karakteri desteklemek için kuruluyorsa, denetim buradan başlamalı.

Oyuncu, kadın karakteri bir rol figürü değil, cinsel fetişin aracı olarak konumlandırır. Ben bunu Heteroseksüel Erkek Fantezisi olarak adlandırıyorum.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Tuhaf bir karakter hikayesi yönettiğini düşündüğünüz karakterleri söylemlerinizi destekleyecek kanıtlarla birlikte Ticket üzerinden anonim olarak RQC (rol kalitesi denetim) ekibine bildirebilirsiniz.