LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

STAGE 𝟼𝟼 — ᴛʜᴇ ʟᴇɢᴀᴄʏ

Başlatan Vacanses de 87, 20 Haziran 2025, 15:23:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 22:04
Toplam Oynama: 20 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 21:04
Toplam Oynama: 1 gün, 8 saat
Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 21:14
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Vacanses'e bakınca boş adam olmadığını gördüm, onay sonuna kadar hak edilmiş. Başarılar, en yakın sürede rol yapmamız gerekiyor.  :fistbump:  :prince:

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 145 gün, 9 saat

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2026, 13:24
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: ******** **ew
Alıntı yapılan: Barbar - 01 Temmuz 2025, 01:02:10Arkadaşlar sanırım rol yapmayı biliyorsunuz ama sadece rol sslerde yapıyorsunuz diye düşünüyorum. Rol ss olmayınca troll yapmaya yatkın bir kitle olduğunuzu düşünüyorum, iyi rol sslemeler size.   :54:
Biz yaptığımız rolü atıyoruz. Rol SS kovalasak rol-davet kanalından çıkmazdık. Hadi çocuklar SS çekiceğiz moduna hiç bir zaman girmedik. Farklı bir tanıtım ile karıştırmayınız.

Erkek

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 94 gün, 18 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Spoiler:
Alıntı yapılan: Barbar - 01 Temmuz 2025, 13:49:16Sizinle rol yaptığım için genel kitlenizin troll'e yatkın olduğunuzu söylüyorum, burda toxic bir içerik yok rol yaptığım için bunları söylüyorum, çıkıpta yeni birlik olabilirsiniz ama çıkıpta troll ve gereksiz agrasif role yatkın bir kitle olduğunuzu düşünüyorum halada.  :moai:

Eğer gerçekten konseptle ilgili bir kaygın, şikâyetin ya da rol açısından sorunlu bulduğun bir durum varsa, bunu forum düzenine uygun şekilde ticket açarak bildirmen çok daha yapıcı ve saygılı bir yol olur. Böylece hem ilgili moderatörler konuyla ilgilenebilir hem de herkes kendini daha iyi ifade edebilir.

Unutma, burada hepimiz keyifli bir rol ortamı kurmaya çalışıyoruz. Eleştiri yapmak elbette önemli ama bu eleştiriyi doğru yerde ve doğru tonda yapmak da bir o kadar kıymetli. Birlik tanıtımlarında tartışma yaratmak, ne yazık ki topluluğun genel huzuruna hizmet etmiyor ve bazen istemeden de olsa yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor.
Birlik tanıtımları o birliği temsil eder ve herkesin emeğine saygı göstermek önemli.  Tartışmayın dostlarım.

Birlik oyuncularına başarılar diliyorum. :cheers:

Erkek