LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Genel politika önerisi

Başlatan tracysmindx, 25 Mayıs 2025, 19:55:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:36
Toplam Oynama: 309 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
1 - Dostluk kanıtı politikası

Sunucuda bulunan Deathmatching, CR ve diğer çoğu politikaların temeli denebilir.

Birisi arkadaşına sıkarken arkadaşını korumak amacıyla sıktın. Dosltuk kanıtın var mı? (DM)
Birisi arkadaşına yumruk atıyor/sıkıyor/küfür ediyor, ezdin. Dostluk kanıtın var mı? (BKİ, CR)
Birisi arkadaşına küfür ediyor, sen de onu savunma amacıyla karşı tarafa küfür ettin. Aranızda bir bağ var mı? Dostluk kanıtın var mı? (RetardedRP)

Çoğu olayda birilerini korumak amacıyla bir şeyler yaptığımız için bizden şikayet üzerinde dostluk kanıtı sunmamız isteniyor. Oyuncu bunu bilmese de FM'nin şikayeti bu dostluk kanıtlarına göre incelemesi yönetim tarafından isteniyor. Oyuncu şikayete ne sunması gerektiğini politikaları baştan sona okusa bile bilmiyor. Oyuncu ne yapsın?

Senaryo:
Sunucuya yeni başlamış, on level olmuş bir oyuncu. Düzgünce politikaları okumuş ve bunlara elinden geldiği kadar uygun davranmaya çalışıyor. Arkadaşına sıkılırken silahını çekip onu kurtarıyor. Daha sonrasında tarafına açılan şikayete dostluk kanıtı sunması gerektiğini politikaları okumasına rağmen bilmiyor ve ilk yediği DM şikayetinden jail işlemi alıyor. Dostluk kanıtı sunması gerektiğini de FM'nin şikayet sonucu olarak yazdığı metinden öğreniyor.

Öneri:
Dostluk kanıtı başlığı altında bir politika gelebilir. Oyuncunun ne tarz durumlarda bu kanıtı sunması gerektiği detaylıca açıklanabilir. Dostluk kanıtı olarak sayılabilecek rollerin hangi tarz roller olduğu açıkça belirtilebilir. Bir oyuncu da buna göre hareket eder, yediği şikayetlere düzgünce savunma yapar.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 15:02
Toplam Oynama: 257 gün, 12 saat
Birlik: ******gan
Kadın

Son Giriş: 18 Nisan 2025, 18:10
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat

Oyuncu
Erkek

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Arkadaşınla birlikte bir onaylı birliğin içerisinde değilseniz, dostluk kanıtınız daima olması gerekiyor diye biliyorum. Yoksa zaten arkadaşız dediğinde kabul edilmiyor kanıt isteniyor.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Alıntı yapılan: Sizophrens - 26 Mayıs 2025, 10:06:54Arkadaşınla birlikte bir onaylı birliğin içerisinde değilseniz, dostluk kanıtınız daima olması gerekiyor diye biliyorum. Yoksa zaten arkadaşız dediğinde kabul edilmiyor kanıt isteniyor.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 27 Nisan 2026, 08:40
Toplam Oynama: 42 gün, 6 saat
Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 20:14
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat
Alıntı yapılan: Sizophrens - 26 Mayıs 2025, 10:06:54Arkadaşınla birlikte bir onaylı birliğin içerisinde değilseniz, dostluk kanıtınız daima olması gerekiyor diye biliyorum. Yoksa zaten arkadaşız dediğinde kabul edilmiyor kanıt isteniyor.

:laugh3:  :laugh3: yazılan şeyleri okumadan alıntı yapmışsın. bu kural kalksın veya değişsin dememiş ki? bunun hakkında bir politika başlığı gelebilir demiş. düzgün okuyun, sonra yorum yapın

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 27 Nisan 2026, 08:40
Toplam Oynama: 42 gün, 6 saat
Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 20:14
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: rathen - 01 Haziran 2025, 03:05:48

:laugh3:  :laugh3: yazılan şeyleri okumadan alıntı yapmışsın. bu kural kalksın veya değişsin dememiş ki? bunun hakkında bir politika başlığı gelebilir demiş. düzgün okuyun, sonra yorum yapın
Aynenn kankaaaaa ondan

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 145 gün, 8 saat
Pek de yeni bir oyuncu olmamama rağmen haberim bile yoktu bu politikadan, destek  :onay:

Oyuncu
Erkek

"Öneri:
Dostluk kanıtı başlığı altında bir politika gelebilir. Oyuncunun ne tarz durumlarda bu kanıtı sunması gerektiği detaylıca açıklanabilir. Dostluk kanıtı olarak sayılabilecek rollerin hangi tarz roller olduğu açıkça belirtilebilir. Bir oyuncu da buna göre hareket eder, yediği şikayetlere düzgünce savunma yapar.
"
Bunun senin veyahut benim bilip bilmemem ile bir alakası yok, forumda bu kural hakkında bir politika bulunmuyor sunucuda yeni bir oyuncu değilim fakat yeni bir oyuncu gözünden bakıldığı zaman arkadaşıyla yaptığı rolün ekran görüntüsünü saklayacağını bilmeyebilir. Yazdığım iletide "dOstluK RoLü ne yA kalksın" demiyorum.