LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Vespucci Bölgesi – Performans, Rol Kalitesi ve Denetim Sorunu..

Başlatan alwaysthebest, 24 Mayıs 2025, 21:54:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 04:26
Toplam Oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Bunun önüne geçemezsiniz ki zaten pekte bir sorun yok. Bu durumu engellemek için o yolu komple kapattığınızı düşünelim veya sürekli olarak denetleme yapıldığını. Bu sefer insanlar başka yerlerde toplanacak ve toplanma alanları belirledikleri güncel yer olacak (Zamanında iskeleydi sanırım.) o yüzden 7/24 izlense bile orada takılmaktan zevk alan insanların önüne geçemezsin. Ortada herhangi bir ihlal varsa zaten talep üzerine gelen yetkililer veya şikayet üzerindeki yetkililer işlem uygular. Park sorunu PD&SD tarafından kontrol edilip ceza yazılıyor. Performansla alakalı söylediklerinize gelince, sunucunun açıldığı günden bu yana oynuyorum ve spesifik olarak 50-60 kişi yan yana değilse böyle bir sorunla şuana kadar karşılaşmadım. Çok fazla mod kullanmama rağmen o bölgede sadece oraya yaklaşırken fps düşüşü yaşıyorum, harici olarak yolların kaybolması gibi bir durum sizden kaynaklıdır.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 139 gün, 4 saat
Sistemim iyi olmasına rağmen o bölgede yollar kayboluyor ama tam merkez bölge olduğu için insanlara buraya gelme diyemeyiz.

Oyuncu
İnsanlara girme/gelme demek yanlış olur fakat orada tüm her şey yığılmış durumda. Kıyafetçi, yüz değiştirme, spawn noktası, berber, LSFMD etkinlik alanı, LSFMD çadırları, polis departmanı, motel, belediye ve birçok şey daha... Bunlar şehrin farklı noktalarına dağıtılması gerektiğini kesinlikle düşünüyorum.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Bende sadece belli bir alana yoğunlaşılmasından hoşlanmam, bu bölgede admin denetimi rol kalitesi için artırıldı ancak büyük bir sorun teşkil etmiyor şu anda. Performans sorunu için şunu söyleyebilirim. O bölgede genelde ortalama saatlerde yaklaşık +30 kişi ve +100 aktif araç oluyor. (araç büyük etken)  Bu sebepten ötürü de bütün araç modellerinin texturesi RAM'ınıza yükleniyor ve texturelerde vram'ınız düşük ise bozulma yaşıyorsunuz.