LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

brawl hk.

Başlatan Vahap, 05 Mayıs 2025, 23:44:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 22 Mayıs 2026, 01:16
Toplam Oynama: 48 gün, 21 saat
Birlik: **** ******** ****les
Erkek

Son Giriş: 22 Mayıs 2026, 01:18
Toplam Oynama: 159 gün, 14 saat
Birlik: **** ******** ****les
Brawl rollerinde ihlallerin önüne geçebilmek için RFKK adına bir sürü önlem alındı fakat hâlâ yapabilenler var, caydırıcılık için süresi artabilir.
Yumruk yedikten sonra freecam ve yemek yemeye belirli bir süre engel geldiği gibi ragdoll ve ctrl tuşuna da gelmeli. Ctrl basarak yumruk yemez olunabiliyor, çok saçma. Kas puanının bir önemi kalmıyor çünkü karşınızdakine istediğiniz kadar vurmayı deneseniz de vuramıyorsunuz.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Ben ceza sürelerinin yeterli olduğunu bir tık yeterli buluyorum. Gerektiğinde bu durumlarda fazlasıyla da işlem uygulanıyor. CTRL basma engeli bana kalırsa pek gerekli değil. Birisi size yanlışlıkla vurdu diye yemek yiyememek(brawl ve diğer durumlar dışında) büyük can sıkıcı bir durum zaten. Olmasa da olur.

Oyuncu
yok ya, boyle ıyı.  :laugh2:  :laugh3:  :hihi:  :?l:  :?l:  :tongueout:  :smiling-face-with-heart-eyes:  :p:  :p:  :laugh3:  :laugh3:  :zzz:  :cold:  :flag:

Oyuncu

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: notime2cry - 06 Mayıs 2025, 04:31:00Ben ceza sürelerinin yeterli olduğunu bir tık yeterli buluyorum. Gerektiğinde bu durumlarda fazlasıyla da işlem uygulanıyor. CTRL basma engeli bana kalırsa pek gerekli değil. Birisi size yanlışlıkla vurdu diye yemek yiyememek(brawl ve diğer durumlar dışında) büyük can sıkıcı bir durum zaten. Olmasa da olur.

VIP+
hayır  :cool:  :cool:

VIP+
Red red red red red red red

Oyuncu
yok böyle iyi kardes  :laugh:

Oyuncu