LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

IG Radyo Kanalları;

Başlatan rinyata, 10 Nisan 2025, 13:25:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Merhaba!

TruckersMP oynar iken, Radyo sisteminin geliştirildiğini fark ettim.

Oyun içerisinde Radyo'yu açtığımızda, karşımıza birden fazla seçenek çıktı. Radyo kanalları, isimleri ve çaldığı müzik türleri vs.

Bu Rina Roleplay'e de eklenebilir. Oyuncular, radyo istasyonu kurabilir- İnsanlar, radyo kanallarını dinledikçe ya da subscription yöntemi ile para kazanabilir.

Rina Roleplay'in sunmuş olduğu subdomain'i tercih edilebilir ya da kendi sitelerini kurabilirler. Şarkılar site üzerinden oyuna yansıtılırken, şarkı öneri, radyo üzerinden bir kişiye seslenme vs. Bir sonraki şarkının ne olacağını belirleme ya da belirlenen şarkıların ne olduğunu görme.

Bunun iki türlüsü olabilir;

Bir araç içi Radyo; Oyuncular role yansıtmaya gerek duyarak, diğer kişilerin de duyabilmesini sağlamasını amaçlayan bir rol gerçekleştirmesi, araç içerisindeki radyoyu kullanmak vb. (Kulaklık, Bluetooth, Telefon üzerinden belirleme.)
Diğeri ise OOC Radyo; Oyuncular role yansıtmaya gerek duymadan, oyun içerisinden radyo merkezlerini dinleyebilir.

Radyo üzerinden dinleyen kişilere gidecek olan seslenme, şakalar, şarkı istekleri, trafik bilgilendirmesi, rekabet, reklam vb. durumlar ücret karşılığı sağlanabilir. Geliştirilmeye açık, mevcut bulunduğumuz oyun modu ile uyumlu olabilecek bir seçenek.

Türkçe şarkı için bulunan politika da eşlik edebilir.

Örneği aldığım oyun ve site; https://truckers.fm/ - https://truckersmp.com/

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Destek, aynı zamanda şehirde tanınan kişilerle, siyasi kişiliklerle, vatandaşlarla canlı podcastler yapılabilir. Bu sistemi oynadigim baska bir samp sunucusunda görmüştüm ve keşke burada da olsa diye düşündüm.

Oyuncu
Ben kullanmıyorum ama kullanan için güzel olabilir. Destek  :onay:

Oyuncu
Alıntı yapılan: snazzy - 10 Nisan 2025, 16:44:10Ben kullanmıyorum ama kullanan için güzel olabilir. Destek  :onay:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 139 gün, 4 saat
Alıntı yapılan: snazzy - 10 Nisan 2025, 16:44:10Ben kullanmıyorum ama kullanan için güzel olabilir. Destek  :onay:

Bağışçı
Anlamadım, radio yayını olarak sadece radyo yayını yapanlar sesli RP mi yapacak dinleyenlere? şarkı falan açacak?

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Alıntı yapılan: TakaReis - 12 Nisan 2025, 03:41:55Anlamadım, radio yayını olarak sadece radyo yayını yapanlar sesli RP mi yapacak dinleyenlere? şarkı falan açacak?
Sesli bir roleplay sunulmayacak, oyun içerisinde araç radyosunu nasıl kullanıyor iseniz, aynı durum sergilenecek. Yapay zeka gelişti, bu chat üzerinde de yansıtılabilir ya da yapay zeka, X kişileri eşliğinde seslendirilebilir.

Daha önce radyo dinlediniz mi? Bahsettiğiniz "Sesli RP mi yapacak dinleyenlere, şarkı falan açacak?" sorusu üzerine de; Sesli olarak sunulan her hizmet, oyuncular üzerinde daha etki yaratır. Bu cevabınız üzerine, şarkıları da text üzerinden okuyun gibi olmuş.

Oyuncu
Alıntı yapılan: bersheys - 10 Nisan 2025, 14:14:37Destek, aynı zamanda şehirde tanınan kişilerle, siyasi kişiliklerle, vatandaşlarla canlı podcastler yapılabilir. Bu sistemi oynadigim baska bir samp sunucusunda görmüştüm ve keşke burada da olsa diye düşündüm.

Oyuncu

Lv.32

Erkek

Son Giriş: 16 Mart 2026, 21:45
Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Ocak 2026, 21:11
Toplam Oynama: 0 gün, 12 saat