LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSPD Memur Şikayeti - Rox Redfield

Başlatan londoner, 24 Şubat 2025, 23:41:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.18

Kadın

Son Giriş: 14 Nisan 2026, 22:40
Toplam Oynama: 22 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Ellen London
1.2. Telefon: 1107203
1.3. Adres: West Vinewood Kapı No: 61

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Ad soyad Redfield
2.2. Rozet numarası(ları): #### 031286

3. Olay Bilgisi
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 24/02/2025 22:55
3.2. Olay Bilgisi Konumu: Little Seoul, Calais Ave

(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.

Kanıt
Merhabalar öncelikle, üzerimde ki kameradan olayı gördüğünüz üzere herhangi bir yol işareti veya bir reflektör veya herhangi bir uyarı levhası bulunmadığı için şehrimizin saygıdeğer polis departmanı çalışanlarını istemeden de olsa kazaya karıştırdım. Emniyet kemerim takılı olduğu için olayı ucuz atlattım ve memurların yanına iyi olup olmadıklarını sormaya ve özür dilemeye gittim. Fakat yol da herhangi bir uyarı görmemem ve yolun ortasında suçlu aldıkları için bu tek taraflı bir suçum olmadığı kanaatindeyim. Kamera kaydımı izlerseniz ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Uzun süredir bu şehrin sakini olmaktan mutluluk duysam da bu olay beni yeni hukuk bürosu açmak üzereyken çok derinden yaraladı. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Duyarlı bir Amerikan vatandaşı olarak gereğini yaptığımı düşünerek tekrardan pişmanlığımı iletiyorum. Herhangi bir uyarı olmamasına karşın sicilimin bundan sebeple daha öncesinde en ugak bir saygısızlığımın bile olmadığı officerlar tarafından ağır şekilde yargılandım. Bu yanlıştan dönülmesini ve sicilimin temizlenmesini talep ediyorum. Kariyerim de devam etmek için sizden olumlu geri dönüşler bekliyorum. Saygılarla. Bu ülkeye bir avukat bürosu açarak hizmet etmek istiyorum.

https://streamable.com/gki11g

Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Ellen London), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: Ellen London
Tarih: 24/02/2025 22:55

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 23:54
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
((Sicilinize itiraz etmek için size hapise atan memura UCP şikayeti oluşturmanız gerekmektedir.))