LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

GTR R35 sorunu / donate araçlar arasındaki hız problemi

Başlatan kyoto, 20 Temmuz 2023, 18:38:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 02 Temmuz 2024, 16:28
Toplam Oynama: 38 gün, 13 saat
Birlik: *********** ***age

Lv.18

Erkek

Son Giriş: 23 Şubat 2024, 04:46
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Son bir aydır üzerinde çalışıldığına dair haber aldığım GTR R35 isimli donate araç adına bu konuyu başlattım. Modun değişilmesine dair bir bilgi vardı ortada ancak bu sanırsam yalan oldu ve modun eksik yanları ortaya çıktı.

Eksiklikler arasında;
Benzin 150 litre ve çok hızlı bitiyor. 210 litre falan yapılırsa çok daha iyi olabilir.
Araç full modifiyeliyken hızı bugsuz bir yolda çok yavaş kalıyor ve ortalama hızı 198 kilometre hızda sabitleniyor. Yeni eklenen Rolls Royce Wraith donate aracı modifiyesiz bir şekilde 250 basıyor. Modifiye yapılsa kim bilir neler olacak. Böylesine ağır bir aracı minimum 250 kilometre hızdan başlatıp da GTR'ı böyle yapmanız çok ofansif kalıyor. GTR'ın hızına bakıyoruz, düşük. Madem hız bakımından düşük bir araç, bari modifiyesinde güzellikler olsun diye bakıyoruz. Yine buglu body kitlerle karşılaşıyoruz. Araç parçalandıkça tanınmaz bir hale bürünüyor.

Yapılabilir yollar;
-GTR model aracın ve diğer donate araçların benzin litreleri arttırılabilir. (150 litrede bulunanlar için)
-GTR modunu tamamen değiştirip yeni bir mod entegre edilebilir. (Bu en son yapılacaktı ancak hayal oldu)
-Rolls Royce Wraith marka ağır bir aracın hızını azaltıp GTR'ın hızı yükseğe çıkartılabilir.

Son olarak ekleyecek olursam;
Sunucuda çok fazla BMW modu var ve hepsinin neredeyse duruşları aynı, tek farkı yıllara göre ayrılıyorlar. Bana kalırsa sadece BMW değil, başka markadaki araçları da ekleyebiliriz.
Örnek: Aston Martin, Bentley, Nissan, Alfa Romeo vs.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Sunucuda araç ne kadar hızlı giderse yakıtı o kadar çabuk tükeniyor. Az yakmasını istiyorsan yavaş kullanacaksın. 150 litre depo bile fazla. Kamyon sürmüyorsunuz spor araba altınızda ki. Üstüne çıkmasına karşıyım. Hızlar konusuna bir şey diyemeyeceğim. Ama yakıt konusunu desteklemiyorum

Erkek

Son Giriş: 20 Temmuz 2025, 17:40
Toplam Oynama: 58 gün, 2 saat
Birlik: ***** **ide
Erkek

Son Giriş: 01 Mayıs 2024, 21:45
Toplam Oynama: 2 gün, 8 saat
Kadın

Son Giriş: 17 Kasım 2023, 01:45
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat
Yakıt sorunu önlenebilir, tüm donateler için geçerli. Hızlara gelince hepsi birbirine yakın hande sahip olabilir. Destek.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 28 Ağustos 2024, 14:30
Toplam Oynama: 17 gün, 6 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2024, 14:29
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Katılıyorum, M5 ile demin yeni gelen 530D ile kapıştım, adam 270 ile gidiyor, ben 170 le gittim. Acilen düzeltilmesi gerekiyor, önerilerimiz takılsın artık. Araç görünüşü diyor herkes RR ağır arabadır 250 basması saçma, BMW'ler zaten real hayattada olduğu gibi hızlı bir arabadır.

Oyuncu
Kadın

Lv.18

Erkek

Gemi gibi araca "Ne kadar hızlı giderse o kadar yakıtı çabuk biter." demek mi? ;D

Arkadaşlar, burada zaten var olan sistemden bahsetmiyoruz. Şuanki donate araçlar hariç diğer tüm üst seviye araçların litreleri fazla, minimum 180 litreden başlıyorlar. Ortada bir sorun var ve düzeltilmesi gerekiyor.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Alıntı yapılan: kyoto - 20 Temmuz 2023, 21:18:39Gemi gibi araca "Ne kadar hızlı giderse o kadar yakıtı çabuk biter." demek mi? ;D

Arkadaşlar, burada zaten var olan sistemden bahsetmiyoruz. Şuanki donate araçlar hariç diğer tüm üst seviye araçların litreleri fazla, minimum 180 litreden başlıyorlar. Ortada bir sorun var ve düzeltilmesi gerekiyor.
Sunucuda ki tüm araçlar için geçerli bu dediğim. R35'e has değil. Araba ne kadar hızlı giderse o kadar çok yakıt tüketiyor. Ayrıca altında ki araç bir supersport araç. Kilometre başına 4-5 litre yakmasını mı bekliyorsun? Ben de Comet'e biniyorum. Günlük 4-5 bin dolar yakıta harcıyorum. En ufak şikayetim yok. Hızlı arabaya biniyorsan yakıtından korkmayacaksın. Yakıtı dert ediyorsan yavaş arabaya bin.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 04:26
Toplam Oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
şahsen görmek istediğim tek araç taycan olabilir oyunda, elektrikli araçlara teşvik amaçlı bmw olayına katılıyorum 530d ye gerek yoktu m4 ve m5 yeterliydi.

Oyuncu
Kadın

Lv.18

Erkek

Alıntı yapılan: MacbetH - 20 Temmuz 2023, 22:07:32
Alıntı yapılan: kyoto - 20 Temmuz 2023, 21:18:39Gemi gibi araca "Ne kadar hızlı giderse o kadar yakıtı çabuk biter." demek mi? ;D

Sunucuda ki tüm araçlar için geçerli bu dediğim. R35'e has değil. Araba ne kadar hızlı giderse o kadar çok yakıt tüketiyor. Ayrıca altında ki araç bir supersport araç. Kilometre başına 4-5 litre yakmasını mı bekliyorsun? Ben de Comet'e biniyorum. Günlük 4-5 bin dolar yakıta harcıyorum. En ufak şikayetim yok. Hızlı arabaya biniyorsan yakıtından korkmayacaksın. Yakıtı dert ediyorsan yavaş arabaya bin.

Araba hızlı gitse içim gam yemez. Hızlı bir aracın litresinin hemen bitmemesi için zaten sistem getirildi ancak 150 litre az kalıyor ve hemen bitiyor. Bu konuyu para için açmadım, para umrumda olsa zaten bunu belirtirdim. Bindiğin Comet için 4.000-5.000$ harcadığını söylüyorsun, GTR'de max 2.200 dolar harcanıyor. Bu demek oluyor ki araçlar arasında büyük bir litre farkı var. Kullandığın araç 150 litrenin üstünde olduğu gayet belli. Hızlı araca bindiğimi söylüyorsun, 198 kilometre hızda giden araç mı hızlı? Burada bu konuyu açma sebebim yarım saatte benzinliğe paso uğramaktan sıkıldığımız için ve normal şartlarda bir aracın bu kadar benzinliğe uğramamasıdır.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Alıntı yapılan: bossofbosses - 20 Temmuz 2023, 19:38:26Yakıt sorunu önlenebilir, tüm donateler için geçerli. Hızlara gelince hepsi birbirine yakın hande sahip olabilir. Destek.