LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Memur şikayeti, Haksız ceza itirazı

Başlatan S?X, 24 Ocak 2025, 17:48:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Ocak 2026, 16:40
Toplam Oynama: 34 gün, 16 saat
Birlik: ** ****** *REW
Erkek

Son Giriş: 16 Ocak 2026, 00:44
Toplam Oynama: 4 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Xavier Estrada
1.2. Telefon: 7344771
1.3. Adres: Vespucci

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Bilinmiyor.
2.2. Rozet numarası(ları): Bilinmiyor

3. Olay Bilgisi Ben ve bir kaç arkadaşım devletin getirmiş olduğu vergileri Anayasa ve Devletimizin koyduğu diğer kuralları çiğnemeden protesto ediyorduk, protesto sırasında Departmandan bir sürü kolluk kuvveti olay yerine gelip bazı arkadaşlarımıza güç uygulamaya, tutuklamaya başladı ve olay yerini boşaltmamızı söyledi bende aracıma binip barikat konulan yerden uzaklaştım fakat tamamen olay yerini terk etmedim çünkü kuzenim ve bir kaç "suçsuz" arkadaşım olay yerinde şiddete maruz kalıp, canını korumak adına kaçmaya çalışıyordu bende arkadaşlarımı ve kuzenimi aracıma almak için olay yerinden çok uzaklaşmamaya özen gösteriyordum fakat işlerin ciddiyileştiğini fark edince Chumash da ki teknemize gidip bir kaç saat balık tutarak kafa dağıtmaya karar verdim, gidiceğim esnada gps'im otomatik olarak beni barikatlarla engellenen yoldan geçmeye zorladı kestirme olduğu için ben tam o yolu kullanmayıp döneceğim esnada içerideki arkadaşlarımı ve bazı kolluk güçlerinin olay yerini terk edip bazı barikatların kaldırıldığını fark ettim bende durum böyle olunca o yolu kullanmakta bir sorun olmayacağını düşündüm fakat tam gideceğim esnada bir devlet memuru önüme çıktı önüme çıkan polis tamponumun en sağına çarptı o memur sağımda olduğu için ve solumda araçlarla kapalı olduğu için dönemedim ama direk el frenini indirip frene bastım ama yinede duramayıp yanlışlıkla ezdim tam durup durumunu kontrol ediceğim sırada diğer polislere döndüm sonuçta bende canını seven biriyim şimdi ben bu memura bakıcağım esnada yanlış anlayıp ateş açabilirler diye ufak bi nabızlarını yokladım, tabi siz benim böyle anlattığıma bakmayın herşey bir kaç saniye içinde gerçekleşiyor, herneyse, onların bana sıkıcağını anladığım sırada kaçmaya karar verdim çünkü canını seven biriyim sonuçta, dediğim gibi arabam durmuştu ve kalkarken arkasını çok dağıtan bi araç havada yağmurluydu bir iki manevra yaptım ordan çıkmak için çünkü her yerde polis aracı ve polis var sonuçta hiç birine çarpmamam gerekiyor, bundan bir iki hafta önce arabama ses sistemi var kamera taktırmıştım olay esnasında aracımın çektiği kayıtları izlerseniz fark edersiniz ki tam olay yerinden ben çıkarken önüme bir polis çıkıyor be ona çarpmamak için sağ tarafa doğru ani bir manevra yapıyorum fakat poliste direkt olarak sağ tarafa yani aracımın önüne atlıyor ve eziliyor hiç bir şekilde bilerek yapmadığım siyah ve beyaz kadar açık olmasına rağmen hemen ardından bir polis aracı bana defalarca çarpıyor ve silah arkadaşları bana korkutucu şekilde ateş açıyor her yerden mermi yağmuruna tutuluyorum ama bir şekilde kaçıyorum, bu olay 23:01:2025 tarihinde saat 21:29'da oluyor bu olaydan sonra ki gün yani 24:01:2025 tarihinde saat 16:50 Civarlarında bir grup polis aracı beni kovalıyor benimde geçmişden kalan uyuşturucu bağımlılığım yüzünden başım dönüyor sesler gidip gelmeye başlıyor çok değişik oluyor kafam ve anlık stres, heyecan ve adrenalin ile kaçıyorum sonra kafam kendine geliyor yaklaşık 5 dakika sonra yeniden olay yerine dönüp ihbar atıp teslim oluyorum, sonra bir de ne öğreniyorum? memurun canına kast'dan avukat hakkı bile vermeden süpervisor bile çağırmadan benim dediklerim ciddiye alınmadan hapishaneye atılıyorum ben beni hapishaneye atan iki memur arkadaştan ve aranma kaydımı açan şahıstan şikayetçiyim onun yüzünden işlemediğim bir suçtan mağdur oldum hapishaneye atıldım işimden oldum ticaretimden oldum açık arttırmaya katılıcaktım katılamadım ben şikayetçiyim, Bu arada bolca ticaret ile uğraşan biri olarak gasp edilmeme ve dolandırılmama karşı bodycam tarzı küçük bir kamera ile gezerim bu kameradan alabildiğim kanıtları da sunmuş bulunmaktayım.
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 23/01/2025 21:29
3.2. Olay Bilgisi Konumu: 23:01:2025 21:29'da vespucci tarafında devlet binasının önünde aranma kaydım açılıp, 23:01:2025 Saat 16:50'de 2.El araç pazarında tutuklanıyorum.

(( 3.6. Kanıt(lar) )):

Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Xavier Estrada), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: X.Estrada
Tarih: 24/01/2025

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 23:54
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)