LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Davis Şerif Departmanı Bina Hakkında

Başlatan mucuk6547, 23 Ocak 2025, 21:32:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LSPD
Sunucu içerisindeki high poly olan donate araçları poly düşürürken şeriflere ait olan tek dıştan girmeli interior kaldırdınız. LSPD interior ellenmezken bizim departmanımızın interior ellenmesi ve yeni gelen interiorun kullanışsız olması da ayrı bir konu. İnterior sadece ekipman al, hapishe at için kullanılan bir şey değil.

Araçlar içeride kalabilir, low poly zaten bir etkisi olmaz. Ancak Davis Şerif Departmanın eski haline gelmesini talep ediyorum. Gelmeyecek ise daha sağlam bir iç interior dizayn edilmesi gerekmekte. 15 yaş arma 3 altis life sunucusu gibi dışarıda roll-call alıyoruz bildiğiniz.

LSPD
Eski şerif departmanındaki çoğu eşyalar build obje olduğu için yani zaten gta5 içerisinde olan objeler. FPS düşüklüğü yaşanılması imkansız.

Oyuncu
Destekledim, LSPD'nin mapi dururken bizimkini kaldırılması, sunucuda her güncellemede bir sürü donate araba eklenirken yine bizim mapimizin kaldırılması çok saçma. Map gelmiyorsa bile söylendiği gibi güzen bir interior gerekiyor. Şu anki hem kullanışsız hemde içerisi boş, çok kötü görünüyor. Gerçekten de kalitesiz fivem sunucuları gibi dışarıda brief/RC yapmak zorunda kalıyoruz.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Nisan 2026, 17:37
Toplam Oynama: 91 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 12 Nisan 2026, 00:20
Toplam Oynama: 10 gün, 21 saat

Lv.22

Erkek

Son Giriş: 20 Şubat 2026, 04:31
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat
Destekliyorum, her şeyden önce interiorumuz eskiden daha kullanışlıydı içeride rol döndürebiliyorduk çeşitli aktivitelere de yer açıyordu. Şimdiki ise gram uğraşılmamış bir interior. Paleto Bay interior'unu alıp Davis'e koymuşlar. Ya eski interior geri gelsin, ya da kullanılacak olan interior daha kullanışlı ve güzel görünümlü olsun. Ayrıca interiorların objeleri üçüncü parti olduğu için oyuncular interior girerken crash yiyebiliyor. Bu konuya lütfen hassasiyet gösterilsin.

VIP+
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 205 gün, 0 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 20:23
Toplam Oynama: 139 gün, 4 saat

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 10:33
Toplam Oynama: 102 gün, 3 saat
Birlik: **** ****und
Destekliyorum, rolde interiorun içine girmiş bulundum ve şerif departmanı hissiyatını yaşatan bir interior olduğu söylenemez, aşırı şekilde basit duruyor. Eğer dıştan girmeli interior geri gelmeyecekse ve iç interior yapılacaksa daha iyi bir şekilde yapılmalı.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Aşırı soğuttu, destek.