LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

İşletme önünde araç hırsızlığı

Başlatan MacbetH, 16 Temmuz 2023, 15:56:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Biliyorsunuz bir işletmede role girmek için aracımızı kapıda bıraktığımız anda avcılar piyasaya çıkıp aracımızı çalmaya çalışıyorlar. Bu da doğal olarak rolümüzü baltalıyor. Her alarm çaldığında rolü bölüp dışarı çıkıyoruz. Bunu engellemek için "Aktif olup içerisinde 10'dan fazla kişi olan işletmelerin" belli bir miktar çevresinde araç hırsızlığı sisteminin çalışması engellenebilir. Böylece roller baltalanmaz. Millet gündüz vakti kalabalık bir mekanın önünde non rp bir şekilde araç çalmayı denemez.

Oyuncu
Saçma sapan mekanik mesleği kaldırılsın argelerinden daha mantıklı ve toxic olmayan bir arge. Destek.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 04:26
Toplam Oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Desteklemiyorum. Gizleyin arkadaş ya.

Oyuncu
Kadın

Alıntı yapılan: azgın demokrat - 16 Temmuz 2023, 16:27:19Desteklemiyorum. Gizleyin arkadaş ya.

Birisi kalabalığın içinde gündüz vakti kameraların önünde non rp yaparak aracımı çalmaya çalışacak diye cebimden 300 dolar veremem.

Oyuncu
Gülü seven dikenine katlanır, 300 dolar vermeyeceksen lüks ve pahalı bir araba almayacaksın veya sürekli arabanı dikizleyeceksin çalınmasını engelleyeceksin bu kadar basit.

Oyuncu
Ya gerçekten bir interiora girmek için neden araçları gizleyeceğiz? Mekanikten para kazanmaya çalışan arkadaşların yaptığı yorumlar kendini nasıl da belli ediyor. Aktif ve canlı bir sokağın ortasında araçların çalınması çok mu normal araçlarınızı gizleyin kollayın diyorsunuz anlamıyorum. Mekana giriyoruz 1 dakika geçmeden alarm çalıyor. Ya gerçekten araç çalmak çok zor ve uğraştırıcı olmalı ya da buna farklı bir çözüm getirilmeli. Zaten o kalabalığın içerisinde araç çalınmaya çalışılması başlı başına bir ihlal.

Alıntı yapılan: azgın demokrat - 16 Temmuz 2023, 16:27:19Desteklemiyorum. Gizleyin arkadaş ya.

Her gittiğimiz yerde araç gizlemek mi? Hiç iyi bir fikir değil ve çok saçma aynı zamanda absürt durur.

Alıntı yapılan: Lenard - 17 Temmuz 2023, 12:01:35Gülü seven dikenine katlanır, 300 dolar vermeyeceksen lüks ve pahalı bir araba almayacaksın veya sürekli arabanı dikizleyeceksin çalınmasını engelleyeceksin bu kadar basit.

Lüks ve pahalı bir araç olmasıyla alakası yok konunun, sistemseli yüz bin olan aracıda çalıyorlar iki yüz bin olanı da. Aktif bir rol ortamında çıkıp her dakika başı aracımın başında bir mekanikçi var diye mi kontrol edeceğim? Yoksa oturup doğru düzgün rol mü yapacağım?

Alıntı yapılan: Artist - 17 Temmuz 2023, 12:10:41Ya gerçekten bir interiora girmek için neden araçları gizleyeceğiz? Mekanikten para kazanmaya çalışan arkadaşların yaptığı yorumlar kendini nasıl da belli ediyor. Aktif ve canlı bir sokağın ortasında araçların çalınması çok mu normal araçlarınızı gizleyin kollayın diyorsunuz anlamıyorum. Mekana giriyoruz 1 dakika geçmeden alarm çalıyor. Ya gerçekten araç çalmak çok zor ve uğraştırıcı olmalı ya da buna farklı bir çözüm getirilmeli. Zaten o kalabalığın içerisinde araç çalınmaya çalışılması başlı başına bir ihlal.

Kesinlikle katılıyorum.

Oyuncu
Kadın

Alıntı yapılan: Lenard - 17 Temmuz 2023, 12:01:35Gülü seven dikenine katlanır, 300 dolar vermeyeceksen lüks ve pahalı bir araba almayacaksın veya sürekli arabanı dikizleyeceksin çalınmasını engelleyeceksin bu kadar basit.

Adamın biri sırf sistemde eksiklik var diye ihlal yaparak OOC hayatta cesaret edemeyeceği şekilde, milletin içerisinde, kimseyi umursamadan, 2023'ün kameralarla dolu Los Santos'unda pişkin pişkin araba çalmaya çalışacak, benim rolümü baltalayacak diye ben 300 dolar veremem. Gülle dikenle alakası yok bunun.

Oyuncu
Alıntı yapılan: restinpeace - 17 Temmuz 2023, 12:47:16

Her gittiğimiz yerde araç gizlemek mi? Hiç iyi bir fikir değil ve çok saçma aynı zamanda absürt durur.

Lüks ve pahalı bir araç olmasıyla alakası yok konunun, sistemseli yüz bin olan aracıda çalıyorlar iki yüz bin olanı da. Aktif bir rol ortamında çıkıp her dakika başı aracımın başında bir mekanikçi var diye mi kontrol edeceğim? Yoksa oturup doğru düzgün rol mü yapacağım?

İkisini de yapmayacaksın, gizleyeceksin.