LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Mevcut Birlik Onay Sistemi Hakkında

Başlatan EGO BUT TWO, 16 Aralık 2024, 01:07:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 09 Ekim 2025, 20:53
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Sampda uzun süre rol yapan birisi olarak ortalama 1 aydır bu platforma illegal rol yapmaya çalışıyorum. Mevcut birlik moderatörlerinin çalışma prensiplerini ilk katıldığım toplantı ve öncesinde incelediğim kadarıyla anlamaya ve yorumlamaya çalıştım.

Birlik Moderatörleri Tanıtım Düzenini ve Tanıtım Hikayesini Önemsemiyor;

ChatGPT'nin bile yazabileceği random bir hikaye ve pinterest fotoğraflarını kullanarak sıfır bbcode bilgisiyle tanıtım açıp burada birlik açmak mümkün. Bunda herhangi bir problem olmasa bile bu birliklerin sistem onayı alması da aynı derecede mümkün.

Örneğin, sistem onayli bir birliğin R2 rütbesinde bir oyuncunun Rus olması sanırım hiç bir yetkiliyi rahatsız etmiyor. Neden rahatsız mı etsin? Birlik bir meksika çetesi. İsim vermemek daha faydalı olur, detaylarını ticket üzerinden ulaştıracağız.

Birlik Moderatörleri İçin Yapılan SSlerin Kaliteli ya da Kalitesiz Olması Bir Önem Arzetmiyor

Güncel Politika: https://prnt.sc/QWA7g0_EUIek
Onaylı bir birlikten herhangi bir rol ssi: https://prnt.sc/wAad1BDJwZ2d
(amacımız birliği eleştirmek ya da aşağılamak değil. amacımız sadece durumu ortaya koymak. bu yüzden sse sansür attık)

Son birlik toplantısına katıldığımızda güncel birlik moderatörününde söylediği gibi, birlik moderatörü rol görüntülerinin kalitesine önem vermiyor.

Sistem onayı olmayan birliklerin yeteri kadar incelenmemesi

Birlik tanıtımlarına bakıldığı zaman sistem onayı olmayan birliklerin incelenmediği görünebilir. Birlikler arası toplantıda söylendiği gibi birlik modu yardımcıları inceliyor deniliyor lakin tanıtımların incelendiği ve doğru yönlendirildiğini düşünmüyorum. İnsanlar rol veya ss yapmayı bilmiyor olabilir. Bunu asla yadırgamıyor ve yargılamıyoruz. Lakin birlik yönetiminin burada belirli politikalar üzerinde yönlendirme yapması gerektiğini ve bana kalırsa yapamadığını düşünüyorum.

ATILAN İLETİNİN AR-GE KISMI

Sistem onayı kurallarının bu kadar gevşetilmesi yerine tanıtımın güzel görünmesi, rol sslerinin kaliteli görülmesi ve yürütülen konseptin rollere yansıtılmasına göre sistem onayı verilmeli.

Birliklere verilen görev sistemi daha geniş kapsamlı ele alınmalı, birliğin konseptiyle tamamen alakalı birlikler verilmeli.

SAMP'da bulunan sistem gelmeli. Tanıtımı attıktan sonra moderatör onayıyla paylaşılmalı. Tanıtım eğer göze hitap etmiyorsa, sağlam bir konsepti yoksa reddedilmeli.

Mevcut bir baron sistemi mevcut, eğer kullanılacaksa daha etkin bir şekilde kullanılmalı. (Bir-iki aydır aktif olarak sürekli illegal rollerdeyim adını dahi duymadım)

HOOD onaylı birlikler daha fazla incelenmeli. HOOD onayı olan birliklere sunucun en aktif saatlerinde sürekli gidiyoruz lakin HOODlar tamamen bomboş. HOOD onayının mantığı o bölgenin aktif olması ve aktif olmayan HOODlar alınarak aktif sistemlere verilmeli.

Birlik moderatörleri ne yazık ki illegali sadece sistemler üzerinden değerlendiriyor. İllegal diyince BM'ler ev soyma gibi sistemlerden örnek veriyor. illegal rol yapan oyuncular sistem değil daha adaletli ve daha düzenli bir rol istiyor. BM anlayışının bu mantıkla değişmeli.

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 08 Ekim 2025, 23:53
Toplam Oynama: 70 gün, 5 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Ağustos 2025, 16:11
Toplam Oynama: 1 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 20 Mayıs 2025, 22:52
Toplam Oynama: 1 gün, 13 saat
Her ne kadar kalitleli rol yaparsan yap, yapmayan adamla seni aynı kefeye koyan bir sistemle baş başayız, bazı şeyler yönetim kararı diyip göz ardı edebiliyor, fakat burda ki insanlar 6*7 yıldır bu comminty altında rol yapan insanlar, eskiden Turkz, Hydrizm, Lexter, Emre II gibi birlik moderatörleri kültürlere, editlere dikkat ederek tanıtımları bile kitliyorlardı, şimdi ne olduda bu illegal bu kadar ayaklar altında dolaşmaya başladı. Düzeltiltmesi gereken bir sistem var sonuna kadar destek.

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:47
Toplam Oynama: 61 gün, 13 saat
Güzel öneri fakat durum malum efendim. SA:MP'daki birlik tanıtımlarını okurken gözlerim bayram ederdi, zevk alırdım. Şu anki yönetimden mi bilmem ama pek fazla uğraşılmıyor gibi.  :like:  :prince:

Oyuncu

Lv.22

Erkek

Son Giriş: 07 Ocak 2026, 06:35
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Sonuna kadar destekliyorum. Umarım en kısa sürede düzeltilir bu durum.

Erkek

Son Giriş: 29 Eylül 2025, 22:50
Toplam Oynama: 34 gün, 18 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 22:04
Toplam Oynama: 20 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 21:04
Toplam Oynama: 1 gün, 8 saat
Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 21:14
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Konsept&Kültür konularına gereken önem verildiği takdirde ortaya çıkacak roller ilk günden kendisini ön plana çıkaracak. Bizzat kendim bünyemizden çıkıp oluşum kuran arkadaşlarıma destek vermek amacıyla sunucularına yaptıkları kültürle ilgili rehberler yazdım. Bundan sonra bile rollerini incelediğimizde gözle görülür değişimi yaşadılar.

Destekliyorum.  :cheers:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 09 Ekim 2025, 20:53
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:47
Toplam Oynama: 61 gün, 13 saat
Alıntı yapılan: rami - 16 Aralık 2024, 01:09:35Konsept&Kültür konularına gereken önem verildiği takdirde ortaya çıkacak roller ilk günden kendisini ön plana çıkaracak. Bizzat kendim bünyemizden çıkıp oluşum kuran arkadaşlarıma destek vermek amacıyla sunucularına yaptıkları kültürle ilgili rehberler yazdım. Bundan sonra bile rollerini incelediğimizde gözle görülür değişimi yaşadılar.

Destekliyorum.  :cheers:

samp zamanı geldı aklıma :cold: