LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

freecam

Başlatan rainburn, 10 Temmuz 2023, 07:54:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Ağustos 2023, 02:04
Toplam Oynama: 19 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
arkadaşlar freecamı rol editlemek için kullanan birisi olarak söylüyorum ki;

freecam sunucudan öyle ya da böyle kaldırılmalı. 10 kişiden 9'u kötü amaçlı kullanıyor zaten, freecam ile evde kaç kişi olduğunu, ne yaptığını, silahlı olup/olmadığına, nereden kimin geldiğini, nereye kaçtığını bile görüyorlar. elemanlar araç çalıyor, sokağın girişine freecamla bakıp birimlerin gelip/gelmediğini kontrol ediyorlar, ona göre iniyorlar arabanın başında bekliyorlar falan bunun gibi sayamayacağım kadar çok örneği var.

ne yapılabilir?
- bana göre freecam açıldığında o an kendince herkes donmalı. zaten freecamı açmak için hareket etmemen gerekiyor bu yüzden abuselik bir durum olamaz.
- freecam ticket izni ile verilebilir
- freecam diye bir şey olmayacak, rol ssi editlemek isteyen adam her türlü editler, kendince açılar çekecek gta 5 de bu mümkün, bir sürü kamera açısı var (uzak, yakın, fps)

Oyuncu

Lv.22

Kadın

Son Giriş: 14 Ekim 2025, 00:05
Toplam Oynama: 33 gün, 9 saat
donma olayı olabilir sadece gerisi için desteklemedim

Oyuncu
bana göre freecam açıldığında o an kendince herkes donmalı. zaten freecamı açmak için hareket etmemen gerekiyor bu yüzden abuselik bir durum olamaz.

Bunu destek veririm ama diğer yazdığın şeyleri desteklemiyorum.

donma olayı çok mantıksız, samptaki gibi animasyon vermeyi engelliyor bunun yerine başka bir şey getirilebilr

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 21:20
Toplam Oynama: 67 gün, 8 saat
Buna önerim uzaklık sınırı olması, FOV ayarları yapıldığı için az olmamalı (10-15 mt. iyidir)

LSPD
Erkek

Son Giriş: 04 Aralık 2025, 23:52
Toplam Oynama: 0 gün, 16 saat

Lv.20

Kadın

Son Giriş: 28 Şubat 2024, 17:52
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Donma olayı mantıklı destekliyorum, onun dışında kişi AFK kaldığında isminin üzerinde AFK yazdığı gibi freecam açtığı zaman diğer oyunculara freecamin açık olduğunu gösteren bir bildirge olabilir. İsmin sağına ya da soluna küçük bir kamera işareti mesela.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Ağustos 2023, 02:04
Toplam Oynama: 19 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: GlowingWirus - 11 Temmuz 2023, 06:23:32Donma olayı mantıklı destekliyorum, onun dışında kişi AFK kaldığında isminin üzerinde AFK yazdığı gibi freecam açtığı zaman diğer oyunculara freecamin açık olduğunu gösteren bir bildirge olabilir. İsmin sağına ya da soluna küçük bir kamera işareti mesela.

Uzaktan freecam ile bakıldığı için üstünde yazdığını mantık olarak göremeyiz.

LSPD
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:30
Toplam Oynama: 72 gün, 11 saat
Erkek

Son Giriş: 15 Nisan 2026, 04:49
Toplam Oynama: 2 gün, 9 saat
Freecam güzel bir sistem, kalkmasını istemem şahsen. Çok fazla kullanıyorum. Freecam açıldığında oyuncuların donmasını da aslında desteklemem, çünkü rol sırasında bazen görüş açım kötü olduğunda freecam'e alıp kenardan rolü izleyerek rolümü yapıyorum. Bunun karşısı başka nasıl alınır bilinmiyorum. Freecam kullananların üzerinde [Editor] [Freecam] gibi şeyler yazılabilir.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat