LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

p2w problemi (kıyafet değiştirme, slot)

Başlatan champions league, 22 Ekim 2024, 12:01:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 20 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 17:26
Toplam Oynama: 1 gün, 0 saat

Lv.15

Erkek

Son Giriş: 31 Ocak 2026, 00:43
Toplam Oynama: 8 gün, 8 saat
dışarıda kıyafet değişimi tamamen p2w, basit bir kıyafet değişiminin bile sadece viplere "oldukları yerde değiştirme hakkı" verilmesi absürt. burası bir roleplay platformu ve buna rağmen kıyafet değiştireceğimiz yerler sadece "evler" ve "kıyafet mağazası" olarak seçilmiş. default oyuncular kıyafetlerini belirli alanlarda değiştirebilirken neden vipler farklı yerlerde değiştirebiliyor?

eğer ki ev dışında değiştirmek non realstik derseniz neden viplere bu imkan tanınırken normal oyunculara tanınmıyor? normal oyuncuların hata yapma lüksü fazlayken, viplerin 300 400 vererek aldığı tagden dolayı hata yapma olasılıkları daha düşük mü oluyor? bu durumun değişmesi gerektiğini düşünüyorum, sebebini yukarıda sıraladım. rol esnasında kıyafet değiştirmek gerekebiliyor, işyerlerinde bile kıyafet değiştirilmiyor. bunun olumsuz kullanımını şu şekilde engelleyebilirsiniz:

hasar yedikten beş dakika sonra kıyafet değiştirilemez ve böylece silahlı, yumruklu saldırı sonrası oyuncular kıyafet değiştirme delayine takılır.

kıyafet slotu ayrı bir konu, 5 slot hakkı verilmiş. bari bunu 10 yapın da oyuncular özgürce slotlarını kullanabilsin, vipe hak tanımlamak için veya oyuncuları vip almaya itmek için en basit şeyleri bile viplere yüklemişsiniz. gerçekten bu durum başlı başına p2w

Oyuncu

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 10 Haziran 2025, 19:33
Toplam Oynama: 53 gün, 3 saat
Birlik: ******* *ang
Kadın

Son Giriş: 20 Aralık 2024, 19:39
Toplam Oynama: 2 gün, 10 saat
Yani evet sunucunun P2W olduğu noktalar var, bu konuda haklısın. Ancak sunucu sahibinin de geçimini sağlamak için bir noktada VIP oyunculara üstünlük sağlaması gerekiyor ki VIP satarak para kazanabilsin. İstediğimiz yerde kıyafet değiştirmek buna örnek gösterilebilir. Şimdi bir iki arkadaş gelip "çok şikayetçiysen git VIP al" diyecek, onlara şimdiden hazırlıklı ol.

Kıyafet slotu mevzusunu da çok kolay bir şekilde sınırsız hâle getirebilirsin. Discord sunucusunda rinatic rolü aldığın zaman sınırsız kombin hakkın oluyor, ona bakmanı tavsiye ederim.

Oyuncu
parayı veren düdüğü çalar, hem oyunu oynayıp o kadar emeğin karşısında 5 kuruş destek olmayım mantığıyla haraket etmek doğru değil. Elbette diğer oyunculardan bazı üstünlükleri olacak. O kadar roleplay zaten hiçbir serverde yok. Bana küfür eden adama nasıl çıkarıp sıktığımda DM oluyorsa. Ki gerçek hayatta bunu yaparım ben. O yüzden fazla mantık arama gülüm. Gülün ömrü az olur.

Oyuncu
@Safarmarixa  eyy dostum rp mi dedin? RP adı üstünde rol yapıyorsun gerçek yaşamda değilsin. Burası arge tartışma alanı değil.

Youtuber & Streamer
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2026, 13:06
Toplam Oynama: 114 gün, 17 saat
Birlik: *** ****** ******** ********ion
Erkek

Son Giriş: 03 Mart 2026, 16:11
Toplam Oynama: 42 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Mart 2026, 15:58
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Alıntı yapılan: extraction725 - 22 Ekim 2024, 19:26:58@Safarmarixa  eyy dostum rp mi dedin? RP adı üstünde rol yapıyorsun gerçek yaşamda değilsin. Burası arge tartışma alanı değil.
Argeyi biraz düşündüm ve ben de katılmıyorum bu olaya. +Vip alan birinin biraz üstün olması gerekmekte. Ama kıyafet değiştirme olayını rol dışı yapan biri olursa çakarsın şikayeti. Nasıl yağmur yağınca herifler çıplak geziyorsa, bu mevzu da aynı.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 04:26
Toplam Oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Yok. Zaten ortalık yerde değişiyorsa aç şikayetini dostum

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 21:20
Toplam Oynama: 67 gün, 8 saat
Bahsettiğin komut mevzusunun P2W tanımına uymadığını düşünüyorum, arada bahsettiğin delay mevzusu olabilir ve kombin sınırının senin aksine VIP dışına 10 değil 20 olması gerektiğini düşünüyorum çünkü envanter gibi temel bir ihtiyaç, VIP alanların da kozmetikler dışında üstünlüğü yok sunucuda, ufak şeyler zaten almaya teşvik etmek ve sunucunun sürekliliğinin devam etmesi için var, VIP paketleri karşılık için elde edilen paketler bu yüzden yönetim penceresinden bakılırsa oyuncuya kozmetik dışında ve dozunda bir şeyler vermek gerekiyor. Cuma bonusları ile abartılı paydayler hariç VIP paketleri P2W'e kaçmıyor benim düşüncem

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
VİP+ lar için o kapatılsın bu kapatılsın, normal oyunculara da gelsin gibi çok fazla ARGE açılıyor da arkadaşlar biz buraya az bir para ödemiyoruz elbette bazı noktalarda normal oyunculardan üstün olacağımız konular olacak. Desteklemedim. :dislike: