LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

PD-SD Adil çatışma ortamı

Başlatan KONFIG, 11 Ekim 2024, 18:59:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
sen araca yaralı memur atarken bir saniye beklemiyorken, ben yaralı arkadaşımı araca yüklerken 15 saniye bekliyorum. sen o süre zarfında zaten beni yakalayamıyorsan sorun sende birader. çatışmaya iki riot aracı dahil oluyor, araçlarımız zırhlı olsa dahi drive-by özelliği ile yıkıp geçiyor ortalığı. aşırı saçma bir konu. bunu yazmamdaki sebep, zaten bizden çok daha fazla avantaja sahip olmanızdır.

Oyuncu
merhaba

ölünce revenge killing kuralın yok, yaralanınca iki dakika hastanede fastrp yapıp gelebiliyorsun, silahın sınırsız, mermin sınırsız, zırhın sınırsız, canın sınırsız(araçtan can ve zırh alabiliyorsun), destek çağırabiliyorsun, araçların hızlı ve dayanıklı, HSU-RESCUE araçların var, karakterin birkaç kez bir olaya karışınca müebbet hapis yemek durumunda kalmıyor, doygun hapis süreleriyle karşılaşmıyorsun(sürelere bir lafım yok sadece eline silah alıp çatışıp hiçbir şekilde etkilenmiyorsun), para biriktirmek zorunda değilsin silah almak için

bence karşındaki insanlara da zevk almaları için fırsat tanıyabilirsin

Oyuncu
Desteklemiyorum. Zaten yeterince üstün olmanıza rağmen böyle taleplerde bulunmanız amacınızın sadece KAZANMAYA oynamak olmasıdır. Arkadaşım isterse karşındakinde 1 kilo uyuşturucu olsun sen 30 40 kişi gelip o adamı aldığında elindeki her şeyini kaybediyor. Oysa sen ne kaybediyorsun? Sadece yaralı süren olan 180 saniyeyi.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 04:26
Toplam Oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: Darach - 13 Ekim 2024, 06:15:33merhaba

ölünce revenge killing kuralın yok, yaralanınca iki dakika hastanede fastrp yapıp gelebiliyorsun, silahın sınırsız, mermin sınırsız, zırhın sınırsız, canın sınırsız(araçtan can ve zırh alabiliyorsun), destek çağırabiliyorsun, araçların hızlı ve dayanıklı, HSU-RESCUE araçların var, karakterin birkaç kez bir olaya karışınca müebbet hapis yemek durumunda kalmıyor, doygun hapis süreleriyle karşılaşmıyorsun(sürelere bir lafım yok sadece eline silah alıp çatışıp hiçbir şekilde etkilenmiyorsun), para biriktirmek zorunda değilsin silah almak için

Kelimesi kelimesine doğru. 2 karakterim müebbet yedi ve her çatışmada pdleri görüyorum hastanede emt bile olsa fast geçiyor çoğu

ayrıca mixing içinde çok güzel fırsatlarınız var, biz sizin gibi TS3'den ya da diğer uygulamalardan sesli olarak iletişim halinde değiliz. Sadece oyun içinde CL kullanıyoruz, o kadar... Mübarek forumlar.

Alıntı yapılan: unvoidead - 13 Ekim 2024, 04:38:42sen araca yaralı memur atarken bir saniye beklemiyorken, ben yaralı arkadaşımı araca yüklerken 15 saniye bekliyorum. sen o süre zarfında zaten beni yakalayamıyorsan sorun sende birader. çatışmaya iki riot aracı dahil oluyor, araçlarımız zırhlı olsa dahi drive-by özelliği ile yıkıp geçiyor ortalığı. aşırı saçma bir konu. bunu yazmamdaki sebep, zaten bizden çok daha fazla avantaja sahip olmanızdır.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Mart 2026, 14:26
Toplam Oynama: 208 gün, 21 saat
Birlik: ******* ** *** *ity
Alıntı yapılan: Darach - 13 Ekim 2024, 06:15:33merhaba