LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

PD-SD Adil çatışma ortamı

Başlatan KONFIG, 11 Ekim 2024, 18:59:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 12 Aralık 2024, 16:27
Toplam Oynama: 71 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Sunucu içerisinde neredeyse her gece yaşanan KOD9E durumlarında, illegal gruplar tarafından belirli bir bölgeye çekilerek her yönden ateşe maruz kalıyoruz. Bu kişiler, ellerinde bulunan tüfeklerle ve uyuşturucu kullanarak neredeyse hiç silah sekmesi olmadan ateş edebiliyorlar. Özellikle tüfeklerle veya tabancalarla birkaç mermiyle çok kısa sürede herkesi etkisiz hale getirebiliyorlar. PD-SD gibi kolluk kuvvetleri, akademi süreçlerinde silah kullanımı konusunda eğitimler almalarına rağmen silahlarının gereksiz şekilde aşırı sekmesi oyun dengesi açısından mantıksız olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda uyuşturucu kullanan kişiye karşı sıkılan mermilerde %25-30 gibi hasarda azaltma bulunuyor.

1- Bu durumu dengelemek adına, kolluk kuvvetlerinin silahlarının sekmesini azaltacak bir sistem veya belirli şartlar altında kullanılabilecek bir "adrenalin iğnesi" tarzında bir şey dolap içerisine eklenebilir. Böylece silahlı çatışmalarda kolluk kuvvetleri olarak daha adil bir avantajı olur ve gerçekçi bir denge sağlanabilir.
2- LSPD Dolabında bulunan ağrı kesicilerde silah sekmesi azaltma ve vurulan hasarlarda azaltma gelebilir. Ağrı kesicilerin neredeyse hiç kullanıldığını görmüyoruz.

İki başlık altında öneriler sundum, ikisi de seçenekler arasında.

Oyuncu

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 10 Haziran 2025, 19:33
Toplam Oynama: 53 gün, 3 saat
Birlik: ******* *ang
Kadın

Son Giriş: 20 Aralık 2024, 19:39
Toplam Oynama: 2 gün, 10 saat
Desteklemiyorum. Koyu bir PD/SD'ci olmama rağmen illegallerin bu konudaki avantajlarının korunması gerektiğini düşünüyorum. Sonuç olarak sen bir polis olarak RK olduğunda silahını kaybederek bunun için bir para ödemiyorsun. Ayrıca illegaller gibi hapise de girmiyorsun.
Durum böyleyken illegaller için bu tarz bazı OOC üstünlüklerin olması gerektiğini düşünüyorum.

Oyuncu
PD olmama rağmen desteklemedim bunun sebebi ise il-legal birliklere ve oyunculara göre fazlasıyla fırsatlarımız var. İğne gibi ekstra durumlara hiç gerek yok. Memurlara ateş açmış kişiler elbet yakalanıyor. Legal oluşumların fazlasıyla fırsatları varken il-legale karşı baskı uygulamak gereksiz diye düşünüyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 16:56
Toplam Oynama: 139 gün, 4 saat
PD/SD ne kadar düşse de işin sonunda her türlü illegal taraf yakalanıyor. Desteklemedim.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 04:26
Toplam Oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Desteklemiyorum. Zaten yeterince üstün olmanıza rağmen böyle taleplerde bulunmanız amacınızın sadece KAZANMAYA oynamak olmasıdır. Arkadaşım isterse karşındakinde 1 kilo uyuşturucu olsun sen 30 40 kişi gelip o adamı aldığında elindeki her şeyini kaybediyor. Oysa sen ne kaybediyorsun? Sadece yaralı süren olan 180 saniyeyi.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Desteklemedim, LSPD-LSSD'nin çatışmalarda genellikle kaybı olmuyor. İllegal rol yapan oyunculara biraz üstünlük sağlanmalı, kolluk kuvvetleri yeterince üstün.

ULSA
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:31
Toplam Oynama: 206 gün, 4 saat
Birlik: ULSA
desteklenemez bile, pddeki silahlar o zaman illegallere de gelsin eşit bir şekilde PVP sunucusundaki gibi kapışalım. Ne kadar fazla şey taşıdığının önemi yok, legal ve illegal aynı stres seviyesinde çatışmıyor bile zaten. Legal oluşumdaki bir insanın amacı sadece silah ateşlemek iken, illegaldeki bir adam aracının bölgede kalmasına kadar her şeyi hesap etmek zorunda. Legal birimlerin rk süresi bile yokken ek olarak leyhine arge açılması saçma.

Mapper
Erkek

Son Giriş: 14 Mayıs 2026, 19:50
Toplam Oynama: 64 gün, 2 saat
Erkek

Son Giriş: 14 Mayıs 2026, 19:53
Toplam Oynama: 22 gün, 14 saat
Birlik: **** **ACK
:dislike: Desteklemedim, sana pvp sunucularını öneririm