LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Medical Department / Uyuşturucu Rolleri

Başlatan alfaizm, 08 Ekim 2024, 17:30:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP
Fiyatının hatırı sayılır düzeyde yükseltilmesi mantıklı bunu destekliyorum. Aktif bir MD çalışanına ihtiyaç duyulması taraftarı değilim aktif MD çalışanı zaten bulmak zor. Fiyat yükseltilmesi mantıklı.

Oyuncu
aktif md bulamıyoz, öyle olması saçma, desteklemiyorum

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 12 Kasım 2024, 21:30
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Haziran 2025, 01:28
Toplam Oynama: 120 gün, 20 saat
Alıntı yapılan: Poinaa - 11 Ekim 2024, 22:12:24aktif md bulamıyoz, öyle olması saçma, desteklemiyorum

Aktif md bulunmaması senin problemin değil, alım yapılabilir. İnsanların aktif olarak MD karakterlerinde oynamaları için birliğe teşvik olarak bazı özellikler getirilebilir. Ayrıca bugün bulamazsan yarın bulabilirsin. Bu da bir bahane olmamalı, aksine insanları uyuşturucu itemi kullandığı için uyuşturucu rolüne mecbur olarak itecektir. Olması gerekenin de bu olduğunu düşünüyorum, sonuçta o item sadece çatışmada kullanılsın diye getirilmedi. Rolsel olarak kullanılsın, satışı olsun diye bir kaç özellikle beraber geldi. Amaç, roleplay sunucusunda oynadığımız için rol ortamı oluşturmak.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 04:26
Toplam Oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Kaç yıldır aktif tutulamıyor md bu sorun sunucuyla alakalı da değil, oturtulamıyor bu oluşumun aktifliği. Desteklemiyorum max 1k olabilir fazlasına gerek yok. Uyuşturucu rolünü sen döndürmüyorsundur gayet döndüğünü düşünüyorum. Uyuşturucudan önce md ile alakalı daha ciddi problemler var.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Haziran 2025, 01:28
Toplam Oynama: 120 gün, 20 saat
Alıntı yapılan: azgın demokrat - 16 Ekim 2024, 11:15:33Kaç yıldır aktif tutulamıyor md bu sorun sunucuyla alakalı da değil, oturtulamıyor bu oluşumun aktifliği. Desteklemiyorum max 1k olabilir fazlasına gerek yok. Uyuşturucu rolünü sen döndürmüyorsundur gayet döndüğünü düşünüyorum. Uyuşturucudan önce md ile alakalı daha ciddi problemler var.

Yukarıda yazdığım şey sana da geçerli, MD ile alakalı daha ciddi problemler seni değil yönetimini ilgilendiriyor. Gayet döndüğünü düşündüğün, yaptığın rol iki text ve emotelik rol ise ve buna rol diyorsan boş ver. O kadar uzun uzun bağımlılık rolleri olması gerek diye anlatıyorum sen 1k olsun diyorsun. Araba yıkama bile 2500$ :D. Uyuşturucuyu çatışma ve brawl dışında kullanmak gibi bir amacın olduğu vakit bu argeyi mantıklı bulursun.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 16:37
Toplam Oynama: 4 gün, 22 saat

Lv.28

Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 16:20
Toplam Oynama: 13 gün, 7 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Kasım 2024, 11:29
Toplam Oynama: 6 gün, 2 saat

Oyuncu
Alıntı yapılan: inzivayacekildi - 09 Ekim 2024, 09:24:56Uyuşturucunun etkilerinin iğrenç olduğunu düşünürsek, karakterlerin gerçekten de bir bağımlı rolü sürdürüp, kriz yaşamaları ve mdye bu şekilde rol paslanması, hem mdnin hem illegalin işine gelir. Destek.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 94 gün, 21 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Kesinlikle destekliyorum. Uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak isteyen her kimse normal şartlarda rehabilitasyon altına tutulur.  Detoksifikasyon (Uyuşturucudan Arındırma) dediğimiz aşamaya alınırlar. Bu durum ise bir kaç haftalığına rehabilitasyon sürecini işaret eder.

Bu süreçte Benzodiazepin dediğimiz ilaçların kullanımı ortaya çıkar. Sürecin daha hızlı ve işleyişin tam oturaklı gitmesi için, rehabilitasyon süreci boyunca Benzodiazepin dediğimiz ilaçla, rehabilitasyona alınan kişi(ler) uyutulur veya sakinleştirilir. Zihinlerinin boş olması sağlanır.

Rehabilitasyonun sonuçları ise Fiziksel Sağlık Kontrolleri ardından tespit edilir. Bir vatandaşın rehabilitasyon tedavisine olumlu cevap verme süresi 1.5 ay veya 2 ayı bulmaktadır. Yani kısaca NPC ile bu tür roller atlanılırsa hastanedeki doktorların rollerinin anlamı kalmaz.

Bu yazıyı chatgpt ile yazmışım sananlar olacaktır, öyle değil. Bizzat kendi ellerimle yazdım.  Sunucunun medium rp olması karşı tarafın bazı konuları suistimal edeceği anlamına da gelemez. Doktor rolündeki oyuncular da bir insan.