LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Eşcinsel Rolleri Hakkında Yeni Politika (Linç Yiyeceğim)

Başlatan pag, 07 Ekim 2024, 19:13:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ben bunun sebebini bazı arkadaşların/oyuncuların kadın karakteri oynayan(ooc cinsiyeti pekte önemli olmasada) karakterleri meme'letmesi meme haline getirmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum ve birazda haklı bir şey olarak görüyorum. Erotik roleplay yapmaya ağırlık veren oyuncular söz konusu ve kadın karakterlerin birbirleri ile eşcinsel (lezbiyen) rolü yapmaları daha çok sosyal roleplay e olanak sağladığını da öne sürüyorum. Bunun için sunucu yönetimi tarafından getirilecek bir kural veya biraz komik kaçacak ama teşvik gibi bir durum söz konusu olamaz. Karakterleri oyuncular yönetir ve sunucumuz bu anlamda herkese  rp çerçevesinde rol olanağı sağlar.

Topluma açık alanda abartı yapılan rollere rastlamadım fakat ıc olarak eyalet yasalarına zaten gelmesi gereken bir durum var o da topluma açık alanda "ahlaka aykırı davranışlar." vb. bir durum getirilebilir bunun hatta LifeInvader'da da uygulanması gerekiyor (dümdüz çıplak olan görseller için).
Beraberinde Ahlak Büro'da LSSD'e getirilirse rollerde görüşürüz umarım  :laugh2:  :laugh2:

Oyuncu

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 10 Haziran 2025, 19:33
Toplam Oynama: 53 gün, 3 saat
Birlik: ******* *ang
Kadın

Son Giriş: 20 Aralık 2024, 19:39
Toplam Oynama: 2 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: Chief - 09 Ekim 2024, 17:44:59Ben bunun sebebini bazı arkadaşların/oyuncuların kadın karakteri oynayan(ooc cinsiyeti pekte önemli olmasada) karakterleri meme'letmesi meme haline getirmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum ve birazda haklı bir şey olarak görüyorum. Erotik roleplay yapmaya ağırlık veren oyuncular söz konusu ve kadın karakterlerin birbirleri ile eşcinsel (lezbiyen) rolü yapmaları daha çok sosyal roleplay e olanak sağladığını da öne sürüyorum. Bunun için sunucu yönetimi tarafından getirilecek bir kural veya biraz komik kaçacak ama teşvik gibi bir durum söz konusu olamaz. Karakterleri oyuncular yönetir ve sunucumuz bu anlamda herkese medium rp çerçevesinde rol olanağı sağlar.

Topluma açık alanda abartı yapılan rollere rastlamadım fakat ıc olarak eyalet yasalarına zaten gelmesi gereken bir durum var o da topluma açık alanda "ahlaka aykırı davranışlar." vb. bir durum getirilebilir bunun hatta LifeInvader'da da uygulanması gerekiyor (dümdüz çıplak olan görseller için).
Beraberinde Ahlak Büro'da LSSD'e getirilirse rollerde görüşürüz umarım  :laugh2:  :laugh2:

Oyyy ahlak büro fena olur. Bir de onun alt bölümü olarak siber suçlar bürosu açılsa tadından yenmaz.

Erkek

Son Giriş: 14 Şubat 2025, 17:54
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Oyuncu

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:32
Toplam Oynama: 64 gün, 5 saat

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:22
Toplam Oynama: 1 gün, 18 saat
Birlik: ***** *****ers
Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 19:46
Toplam Oynama: 6 gün, 14 saat
Birlik: ** ***** 13
Alıntı yapılan: Patron Bebek - 09 Ekim 2024, 16:13:29
Alıntı yapılan: Bill_Twisted - 09 Ekim 2024, 14:13:23Rollerin hepsi Amerika birleşik devletlerinde geçmesinden ötürü böyle roller normal karşılanabilir, ancak böyle rollere karşı olan bireyler bana göre tepkilerini rolün içerisinde belirtmeli aynı gerçek hayattada Abd'nin bazı eyaletlerinde homofobik örgütleşme veyahut gruplaşmaların olduğu gibi yani en azından benim fikrim bu yönde.

(Bu rollerden bende hoşnut değilim ama kendi fikrim bu yönde)

Sunucu türkiye ama bayrağı amerika, yapacak bir şey yok
Dediğim gibi bunu role dökmek lazım homofobik oluşumlar vs

VIP+
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:21
Toplam Oynama: 101 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 07:32
Toplam Oynama: 1 gün, 1 saat

Oyuncu

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:30
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 19:21
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Oyuncu
Ben desteklemiyorum herkes özgürdür ben non binary bir birey olarak desteklemiyoruuuuummmm yasaklar kalksın özgürlük gelsiiin :lgbt: they/them