LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Ethan Underwood - Yönetime Karşı Tutum (küfür)

Başlatan TruckDriver, 03 Ekim 2024, 12:24:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 22 Eylül 2024, 09:38
Toplam Oynama: 90 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 15 Mayıs 2024, 21:16
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 14 Mayıs 2024, 08:47
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Merhaba, geçtiğimiz ayın 20 si gibi gold vip çekip oyunumu oynuyordum balıkçılık yaparak 350 bin gibi bir miktar biriktirdim, fakat daha öncelerindede defalarca kumara girmeme rağmen her seferinde bu miktarları kaybettim bende aşırı sinirlendim ve rastgele oyun içinde birine dm yaptım admin çıktı, sinirlenip küfür ettim. 1600 dakika ve 1000 dakika ooc hakeretten 2600 dakika hapise gönderdi. Bu nedenle ooc sicil uyarısı aldım ve karakterim sürekli sicilden banlandı. 1 gün sonrasında sürekli sicil ibaresi karakterimden kalktı. Bende bir itiraz açtım ve karakterime yeni gold vip çektiğimi affedilmesi için uğraştım. Sonrasında turkispowa yetkilendirildi bu itirazda. Kendisine ulaşamadım, discorddan yazdım o sıra çok psikolojim bozuktu oda cevap falan vermeyince kendisine küfür ettim çok pişman oldum.

Karakterim açılınca ;
Karakterim açıldığında legal olarak balıkçılık işiyle uğraşan karakterimi tekrardan canlandırmayı düşünüyorum, bunların yanısıra para kazandıkça kendime yeni tekneler alıp tekne kiralama işleri yapacağım bir alan yaratacağım ve bu şekilde işlerimi legal olarak devam ettireceğim. Sonrasındaki düşüncem ise şu şekilde olacak. İllegale geçerek daha çok uyuşturucu ve silah alanında gizli satışlar yapıp bulunduğum bölgeye ekip arkadaşlarımı getirerek birlik kurmak ve bu birliği oyundaki en güçlü en köklü birlik haline getirmek olacaktır.

Bölüm Moderatörü
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:25
Toplam Oynama: 176 gün, 17 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:31
Toplam Oynama: 73 gün, 21 saat
Birlik: SanFieVen
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 08:57
Toplam Oynama: 4 gün, 7 saat
Birlik: CNT
Israrla probationla ilgili hiçbir konuyu okumadan yanlış başvuru yapıyor ve üstüne şikayet üzerinden tutum sergiliyorsunuz, reddedildi.