LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Araç hırsızlığı sisteminin sunucudan kalıcı olarak kaldırılması

Başlatan mitsu, 03 Temmuz 2023, 09:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: skip60 - 12 Temmuz 2023, 19:30:57
Alıntı yapılan: Memt - 12 Temmuz 2023, 00:39:17Arkadaşlar sahip çıkamıyorsanız pahalı araba almayın. Mekanik mesleği kaldırılsın diye arge mi açılır :D Ne zamandır omnisegt model arabayı kullanıyorum 1 kere bile hurdalanmadı. Ben de mekanik yapıyorum hepsi de yolun ortasında başıboş duran araçlardı. 900k lık aracın güvenlik seviyesi yok 1 dakikamı almıyor bile. Gerçekten Gbi'den aracı vura vura çıkarılan insan sayısı burda 1 veya 2 dir. Gerisi bu bahanenin arkasına sığınıp bir oyunda ki arabaya bile sahip çıkamayan arkadaşlar işte.

???

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 19 Ağustos 2025, 17:45
Toplam Oynama: 31 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 19 Ağustos 2025, 17:53
Toplam Oynama: 93 gün, 5 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Ağustos 2024, 12:14
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Kadın

Son Giriş: 26 Ağustos 2024, 18:31
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Alıntı yapılan: mitsu - 03 Temmuz 2023, 09:38:57Arkadaşlar merhabalar kısa keseceğim...

35 yaşında, 2007 den beri samp-gta5 role play platformunda adminlik,yöneticilik,helperlik yapmış,rolü bir balık restoranında paspas çekerek,bir mafya malikanesinde günlerce güvenlik olarak dikilerek,seyyar noodle-erişte satarak öğrenmiş bu abiniz, kardeşiniz olarak gta5 rp ye olan açlığımız sonucunda tanıdığım bir çok kişi ve arkadaşlarım bu sunucuda oynuyoruz. Dm,non-rp araç sürüşü,trol gibi durumlar her sunucuda olağan şeyler bunları sineye çekiyoruz fakat bu mekanik hırsızlık sistemi insanların oyun zevkini bozduğu gibi artık kabak tadı vermeyi geçti,çürük kokmaya başladı. Milyonlarca dolar para verip ömürlerinden saatlerini oyuna harcayan,emek veren insanların aldıkları araçların %80 i kural dışı bir şekilde hurdaya çıkartılıyor. Bir oyuncu lüks bir araca sahipse bunu sergilemek ister.Hele de güvenli bölgede ise buna güvenerek yapmak ister. Fakat son zamanlarda güvenli bölgeden ittirilerek güvenli bölgenin dışına çıkarılıp kaçırılan adaçlar, güvenli bölgenin ortasına koyduğumuz, /freecamdan artık mobese rolü yapmamıza karşın birden kaybolan ve kaybolması tamamen şaibeli olan, hurdaya çıkarılan araçlar, sunucu açılır açılmaz ve gece saatlerinde insanların şehirde adeta isyan havası varmış gibi maskeli bir şekilde kişileri takip edip araçlarını çalmak için fırsat kollaması,acaba internetim gider yada crash yersem aracım kesin çalınacak korkusu ile insanların araçlarına bindikten sonra kilit,çalıntı korkusu gibi durumlar artık ciddi anlamda oyun zevkimizi bozuyor. Amerikada rol yapıyor değil de sanki iç savaş yaşayan bir ülkenin şehrinde yaşıyor tarzında davranışlar yaşamaya başladık.

Evet oyun oynuyoruz.. heyecan,para kazanma sevinci gibi durumlar çok hoş şeyler. Mekanik sistemi sunucu için bir renk, ek meslek ve artıdır.Bu sistemi sunucuya getiren Hera'ya teşekkür ederim.Fakat bu kontrol edilemiyorsa herkesin dengesini bozan bir durum haline geliyor.

Bir abiniz,oyun arkadaşınız olarak size nacizane tavsiyem,isteğim bu araç hırsızlığı mesleğinin kalıcı olarak sunucudan kaldırılmasıdır. Konu altından tartışabiliriz.

Sonuna kadar katılıyorum, heraya ticket açtım şahıslar güvenli bölgeden bırakın çıkarmayı garip gelicek ama ben en yakın arkadaşıma bile güvenerek arabamın anahtarını vermemişken gözümün önünde adamın teki -anahtarı olmadığı hâlde- aracımı çaldı. Video çekemedim o zaman tuşa basmama rağmen kayıt başlamamıştı. Üstelik şahıs hem güvenli bölgede hem araç anahtarı olmadığı halde aracımı çaldı götürdü. Hilesi vardı, şahısa pmden yazdım çocuk parayı iade ederim vs dedi de kayıt yoktu tabii çocuk da anladı hemen pm'yi kapattı. Çoğu insan hile değildir diyor ama bu olaydan önce de kıyafetçi dükkanında aracım vardı ve kilit motor kapalı olmasına rağmen aracıma sadece bakın bir kere alarm geldi. Adam hem kiliti açıyor hileyle hem de motoru açıp başka yerde düzkontak ediyor. İşte bu kadar adaletsiz olunca insan aşırı sinirleniyor. Hera beyin bu duruma bir çare bulması gerektiğini sonuna kadar katılıyorum, hatta mümkünse bu sistem kaldırılın...

İyi günler dilerim!

Erkek

Son Giriş: 19 Ağustos 2023, 20:31
Toplam Oynama: 52 gün, 3 saat
Birlik: ******* ******* **der
Erkek

Son Giriş: 17 Ağustos 2023, 19:45
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: ******* ******* **der
Kadın

Son Giriş: 04 Ağustos 2023, 17:50
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: ****** ***** ***tel
Tamamen kalkmamalı, zaten illegalde fazla yapılabilecek sistemsel rol yok.

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 17:55
Toplam Oynama: 36 gün, 7 saat

Lv.23

Kadın

Son Giriş: 14 Mayıs 2026, 20:35
Toplam Oynama: 2 gün, 7 saat
Erkek

Son Giriş: 13 Mayıs 2026, 22:36
Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat
Videodaki bu arkadaşlardan bir tanesi sadece 40 dk ceza aldı bu arada şikayetini açmıştım cezasıda az yapmak için korkan arakdaşlara duyurulur :)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 06 Mayıs 2026, 21:42
Toplam Oynama: 16 gün, 8 saat
Tamamen destekliyorum eğer bir sistemin kullanışında sizinde belirttiğiniz gibi %80 ihlal varsa o sistem kalkmalıdır, ya da kalkmaktan ziyade mesela crash yiyince araç mekaniklenmemeli sahibi crash yedi vs. gibisinden ya da araç gbida parklıysa gbi dışına çıktığı zamanda mekaniklenmeye çalıştığında bu aracın park noktası güvenli bölgedir vs. gibi bir uyarı verilmelidir bence ama Hera'nın böyle zekice şeyler yapamayacağını hesaba katarsak bence de kalkmalıdır, destekliyorum

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: Memt - 12 Temmuz 2023, 00:39:17Arkadaşlar sahip çıkamıyorsanız pahalı araba almayın. Mekanik mesleği kaldırılsın diye arge mi açılır :D Ne zamandır omnisegt model arabayı kullanıyorum 1 kere bile hurdalanmadı. Ben de mekanik yapıyorum hepsi de yolun ortasında başıboş duran araçlardı. 900k lık aracın güvenlik seviyesi yok 1 dakikamı almıyor bile. Gerçekten Gbi'den aracı vura vura çıkarılan insan sayısı burda 1 veya 2 dir. Gerisi bu bahanenin arkasına sığınıp bir oyunda ki arabaya bile sahip çıkamayan arkadaşlar işte.
Kanka omsinegtyi zaten lüks araçtan sayamazsın bunu bir övüntü olarak söyleme bence :D benim entity3üm vardı hurda ücreti 110k, hepsinde ihlalle mekaniklendi hepsinide geri aldım ama bayıyor gerçekten bu ihlaller, sen de mekanik olmuyor diye genelleme yapamazsın, iyi roller.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Smooth - 13 Temmuz 2023, 17:33:48
Kanka omsinegtyi zaten lüks araçtan sayamazsın bunu bir övüntü olarak söyleme bence :D benim entity3üm vardı hurda ücreti 110k, hepsinde ihlalle mekaniklendi hepsinide geri aldım ama bayıyor gerçekten bu ihlaller, sen de mekanik olmuyor diye genelleme yapamazsın, iyi roller.
Gerçekten zavallı bir durumdasın. Övüntü almaya çalıştığımı nerden anladın. Mekaniktekiler benim voodoo marka aracımı bile mekaniklediler 700 dolar için omnisegt bulunca kaçırıcaklarını mı sanıyorsun?

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: Memt - 13 Temmuz 2023, 18:30:01
Gerçekten zavallı bir durumdasın. Övüntü almaya çalıştığımı nerden anladın. Mekaniktekiler benim voodoo marka aracımı bile mekaniklediler 700 dolar için omnisegt bulunca kaçırıcaklarını mı sanıyorsun?
Ben bur da senin araç benim araç kavgası yapmıyorum dostum, sen de hurdalanmıyor diye genelleme yapamazsın bundan bahsediyorum, sadece ben de olmuyor desteklemiyorum de geç yani neden genelleme yapıyorsun ? Bu senin zavallı biri olduğunun göstergesidir.

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: Memt - 13 Temmuz 2023, 18:30:01
Her yorumunla buraya 1 kez daha destek veriyorsun teşekkürler :D

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ocak 2024, 16:51
Toplam Oynama: 36 gün, 7 saat
Birlik: ********rby
Erkek

Son Giriş: 19 Ocak 2024, 10:30
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Lv.19

Kadın