LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Harrick Mendoza 21.07.2024 Siville karşı hakaret ve uygunsuz konuşma.

Başlatan ..........., 21 Temmuz 2024, 17:32:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Mira Moore
1.2. Telefon: 223-455
1.3. Adres: Davis Ave Caddesi No:5

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Harrick Mendoza
2.2. Rozet numarası(ları): 092279

3. Olay Bilgisi
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 21/7/2024 3:46
3.2. Olay Bilgisi Konumu: Sheriff memuru arkadaşım ile kaza yaşıyor. Daha sonrasında arkadaşım yaralı olduğunu söylemesine rağmen hiçbir şekilde memur tarafından ilkyardım yapılmıyor ve direkt kelepçelenip araca bindiriliyor. Hastaneye geliyoruz, rozet numarasını istiyorum ve söylüyor ama söylerken benim bir sivil olduğumu düşünmeyerek bana "Aptal" kelimesini kullanıyor ve rütbesini bilmeyerek emir verir gibi konuşuyor.

(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.
https://youtu.be/8T3UsKXTKAQ

Erişebilir ve bozuk olmayan görüntüleri sunun. Görüntüler tam ekran olup bir oynama içermemelidir. Oynama tespit edilen görüntüler geçersiz sayılıp şikayet kabul edilmeyecektir.

Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Mira Moore), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: [email protected]
Tarih: 21/07/2024

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant I      Marcio Fernandes

Los Santos Police Department