LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Obu Ghalava - Hile Kullanımı

Başlatan Wannestia, 04 Temmuz 2024, 09:00:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 13 Eylül 2024, 09:01
Toplam Oynama: 33 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 09 Eylül 2024, 23:40
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: **** *** ****ous

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2024, 00:02
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Erkek

Son Giriş: 16 Nisan 2024, 19:54
Kadın

Probationdan yararlanmak istiyorum.

Bölüm Moderatörü
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:25
Toplam Oynama: 176 gün, 17 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:31
Toplam Oynama: 73 gün, 21 saat
Birlik: SanFieVen
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 08:57
Toplam Oynama: 4 gün, 7 saat
Birlik: CNT
Probation ticketi açtığınızda;
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Erkek

Lv.19

Erkek

Erkek

Kadın

Hile kullanmak, herhangi bir oyun veya sunucu ortamında ciddi sonuçlara yol açar. Özellikle Rina Roleplay gibi rol yapma sunucularında, adil ve dürüst bir oyun ortamı sağlamak önemlidir. Otobüs mesleğinde hile kullanarak teleport atmam, diğer oyunculara karşı haksız avantaj elde ettiğim anlamına gelir. Hile kullanmam oyun deneyimini bozar ve diğer oyuncuların adil bir şekilde rekabet etmesini engeller.

Hile kullanmak, sunucu yöneticileri tarafından ciddiye alınan bir ihlaldir ve genellikle oyuncunun yasaklanmasına yol açar. Sunucu kurallarını ve topluluk normlarını ihlal ettiğim bir gerçektir. Teleport atma gibi hileler, oyuncular arasında dengeyi bozar ve oyundan keyif almayı engeller. Bu nedenle, Rina Roleplay sunucusu yöneticileri, hile kullanımımı tespit etti ve beni yasakladı.
Bu davranışımın sonuçları ciddi oldu ve yasaklandım. Hile kullanımı, sadece benim değil, diğer oyuncuların deneyimini de olumsuz etkiler. Hile kullandığımı kabul ediyorum ve hatamı kabul ediyorum ve bir daha asla benzer bir davranış sergilemeyeceğim. Topluluğa karşı sorumluluğumu gösterme ve hatamdan ders çıkartma fırsatı için de probation talebi açtım.

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Erkek

Lv.19

Erkek

Erkek

Kadın

Obu Ghalava, genç yaşına rağmen öğrenmeye ve keşfetmeye her zaman büyük bir tutkuyla yaklaşan, 24 yaşında bir gençti. Küçük bir köyde doğmuştu ve hayatında hep bir ticaret adamı olma hayali taşımıştı. Köyünde, ticaretin inceliklerini öğrenmek için yerel tüccarların yanında çıraklık yapmış, farklı zanaatları ve ticaret tekniklerini öğrenmişti.
Obu'nun asıl yolculuğu ise büyük şehre taşındığında başladı. Şehir, ona sonsuz ticaret fırsatları sunuyordu; ancak bu fırsatlarla dolu dünyada başarılı olabilmesi için bilgi ve deneyim gerekiyordu. Obu, ilk olarak yerel bir ticaret okuluna kaydoldu ve burada ticaretin temel ilkelerini, pazar analizini, müşteri ilişkilerini ve yönetim stratejilerini öğrendi ve her geçen gün kendini bu yolda dahada geliştirmek adına çabaladı.

Üsttede belirttiğim gibi ticaret rolleri yapmayı planlıyorum

Bölüm Moderatörü
Erkek

Kadın

Erkek

Yapay zekaya yazdırdığınız açıkça ortada, probaiton görevleriniz de buna göre verilecek. Yapacağınız rolü somut şeylerle detaylandırın ve açıklayın.

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Erkek

Lv.19

Erkek

Erkek

Kadın

Yapacağım rolu belirtmişim zaten koala bey sunucuda ban yemeden öncede ticaretle uğraşıyordum banım açılırsada ticaretle uğraşacağım değişen birşey olmayacak yani nasip olursa tabi

Bölüm Moderatörü
Erkek

Kadın

Erkek

Ticaret çok geniş bir kavram, pezevenklik(kadın satıcılığı) da bir ticarettir, oto alım satımı da emlak işi de silah işi de bir ticarettir. Yapacağınız rolü detaylandırınız.

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Erkek

Lv.19

Erkek

Erkek

Kadın

Ha anladım kusuruma bakmayın eskidende olduğu gibi emlak araba ve silah işiyle ilgileniyordum banım açılırsada bu şekilde devam ede ede işlerimi büyütmeyi planlıyorum

Bölüm Moderatörü
Erkek

Kadın

Erkek

Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

15/07/2024

Bu tarihe kadar:
Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Bölüm Moderatörü
Erkek

Kadın

Erkek

Merhaba, Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

Rehber & ARGE Bölümü

• Forum üzerinden daha önce açılmamış 5 adet yararlı ve mantıklı ARGE konusu oluşturup linklerini gönderin, baştan savma yada detaysız, kısacık açılan ARGE konuları kabul edilmeyecektir.
  • Forum üzerinden daha önce açılmamış 2 adet yararlı ve mantıklı Rehberler konusu oluşturup linklerini gönderin, baştan savma yada detaysız, kısacık açılan rehber konuları kabul edilmeyecektir.

Instagram & Youtube Bölümü

• Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.

RockstarTR Bölümü

• RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından  sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

İnsanlık Bölümü

• Dışarıya sokak hayvanları için bir kap mama ve su koyun bunu da videoya alın. Video içerisinde "Ben *Forum adınız*, Probation görevimi yapıyorum." demeniz gerek. Videoyu liste dışı olarak Youtube'a yükleyip bağlantıyı size görevi veren yetkiliye ileti olarak yollayın. Havalar çok sıcak, mama yerine birden fazla noktaya su koysanız da olur. Beşlik pet şişe varsa altı iyi iş görüyor.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.
Burada size verilen Şablon şablonu kullanıp düzgün bir biçimde doldurunuz.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI