LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSFMD Medical Departman'ın kötüye kullanımı hk.

Başlatan nerdenbilcen, 12 Mayıs 2024, 19:41:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Nisan 2026, 16:53
Toplam Oynama: 68 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 21 Şubat 2025, 23:22
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat
Kadın

Son Giriş: 21 Şubat 2025, 23:21
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Öncelikle keyifli okumalar.
Yaklaşık iki gündür, polisliğe başvurabilmem için doktor raporuna ihtiyacım var ve doktor arıyorum.Fakat hiçbir doktoru ne akşam saatlerinde ne de gündüz saatlerinde oyunda göremiyorum.Bu yüzden rapor alma rolüne de giremediğim için polisliğe giremiyorum.Bu sistem için iki tane çözüm önerim var.

İlk çözüm önerim

Amerika'da da hastahane ve sağlık işleri sıkıntı, bunun farkındayım.Fakat orada yaşayan zenginler için bu sıkıntı yok.Çünkü paraları sayesinde kolay bir şekilde muayene olabiliyorlar.Bizde paramızı kullanarak sağlık sisteminde öne geçebilmeliyiz.Hem piyasada dolaşan parayı eritmek içinde güzel bir yöntem olabilir ekonomik açıdan.

İkinci çözüm önerim
Doktorların çoğu oyunda ve çoğu afk atarak maaştan para kasmakta.Hatta bazı youtuberlar bunu para kasma yöntemi olarak youtube kanallarında paylaştı.Vip al, devlet mesleğine gir, afk at.Aylık bir milyona yakın parayı sadece afk atarak kazanıyorsun bu yöntem ile birlikte.

Bunun yerine payday ücreti düşürülüp hasta baktıkça hastanın ödeyeceği paranın belirli bir yüzdesi doktora verilebilir.Geri kalan kısım ise yine eritilerek paranın değeri korunabilir.

Konunun rollere yansıması

Konunun Discord'a yansıması

Gördüğünüz gibi şikayetçi olan 5 10 kişi yok.Çoğu kişi bu durumdan şikayetçi ve hastahaneyi para makinası gibi gören medical kadrosuna bir çözüm bulunmalı.Şimdiden destekleyen veya desteklemeyenlere teşekkürler.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ağustos 2025, 14:27
Toplam Oynama: 202 gün, 7 saat
İlk önerin olabilir, harici bir sorun varsa şikayet açabilirsin. Kazanılan paraya fazla diyorsan doktor olup sende kazanabilirsin.

Oyuncu
Erkek

Kadın

Kadın

Alıntı yapılan: beratmethe - 12 Mayıs 2024, 20:11:25İlk önerin olabilir, harici bir sorun varsa şikayet açabilirsin. Kazanılan paraya fazla diyorsan doktor olup sende kazanabilirsin.
Kazanılan paraya fazla demiyorum, sadece afk atıp para kazanma olarak görüyorlar diyorum.Sorun şu ki şikayet edebilecek bir doktor bile olmadığından şikayet açamıyorum.Benim doktor olmam için bile bir doktor raporu gerekiyor.Sonuç olarak yine doktor olamıyorum.Eğer rol yapmayacaklar ise kadroyu salsınlar ben yine iki üç bir şey ateşlerim doktorlara :D

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: beratmethe - 12 Mayıs 2024, 20:11:25İlk önerin olabilir, harici bir sorun varsa şikayet açabilirsin. Kazanılan paraya fazla diyorsan doktor olup sende kazanabilirsin.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 13 Haziran 2026, 02:54
Toplam Oynama: 139 gün, 22 saat

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 10 Haziran 2026, 00:12
Toplam Oynama: 95 gün, 11 saat
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 22:02
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Selam, işbaşı olmayan doktor/hemşire çalışanlar hakkında kapsamlı bir Internal Affairs soruşturması oluşturabilirsin. Bu olay senin karakterinin yasal hakkı.

En olmadı, LSFMD'nin Teamspeak adresine giderek durumu yetkililere anlatabilirsin. Bu şekilde ARGE oluşturman mantıksız.

Oyuncu
2 gun boyunca saglik raporu icin bekledim, 40 kisilik birlikte 5 aktif anca gordum en son fire sgt gelip verdi xd destek

Oyuncu
Erkek

Kadın

Kadın

Alıntı yapılan: 911 does police - 14 Mayıs 2024, 13:41:18Selam, işbaşı olmayan doktor/hemşire çalışanlar hakkında kapsamlı bir Internal Affairs soruşturması oluşturabilirsin. Bu olay senin karakterinin yasal hakkı.

En olmadı, LSFMD'nin Teamspeak adresine giderek durumu yetkililere anlatabilirsin. Bu şekilde ARGE oluşturman mantıksız.

Kanka olay yine sistemde bitiyor, para makinası gibi görülüyor bu meslek.Atayım afk bekleyim mantığı ile düşünüyor insanlar.Oyun yönetiminin bir çözüm bulması gerekli.

Oyuncu
Erkek

Kadın

Kadın

Alıntı yapılan: giresunismyhometown - 14 Mayıs 2024, 16:38:382 gun boyunca saglik raporu icin bekledim, 40 kisilik birlikte 5 aktif anca gordum en son fire sgt gelip verdi xd destek

Teşekkürler.

Oyuncu
LSFMD birlik yöneticisi olarak son zamanlarda gelen şikayetler hakkında küçük bir açıklama yapmak için bu mesajı yazacağım, insanlar genel olarak önyargı ile yaklaştığı için rol çok fazla kişi tarafından tercih edilmiyor. Onun dışında ise YKS ve diğer sınavlar için zaman oldukça kısıtlı, kimseyi aktif olması için zorlayamıyorum, inanın bana sizlerin görmediği çoğu şeyi aktiflik için denedim yalan olmasın 5+ aydır FMD ile ilgileniyorum ve birliğin en pasif olduğunu dönemler bu dönemler, elimizden gelen bir durum değil umarım açıklayabilmişimdir, AR-GE için ise para konusunu sunmuştum, umarım gelir desteklediğim bir sistem.