LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

IC sicil yaptırımları (Terörizm ve memurun canına kast)

Başlatan ocb187', 11 Nisan 2024, 22:30:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 20 Nisan 2026, 16:40
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Terörizm(planlı saldırı) ve hatta memurun canına kast işleyen suçluların daha ağır ve hatta müebbet cezası alması gerekiyor. Bu tür oyuncular rolsüz bir şekilde her gün 15 kişi toplanıp polislere saldırıyor. Ardından terorizm suçu işleyip maksimum 600 dakika yatarak (ki kefalet ödeyip çıkabiliyor) çıkıp tekrardan aynı şekilde rolsüz polislere saldırıyorlar. Bu tür kişilerin roleplay sunucusunu dm sunucusuna çevirdiğini ve rol zevklerini mahvettiğine inanıyorum. Bu yüzden planlı saldırı ve memurun canına kast suçlamalarının yapıldığı sıklığa göre (planlı saldırının ya artması ya müebbetlik olması ya da mahkeme rolünün yapılması gerekiyor) cezasının arttırılmasının daha iyi olacağını düşünüyorum.

Polisin oyunculara saldırgan yaklaştığını, rk yedikten sonra hemen çatışmaya döndüğünü  ve hatta çatışmalarda hep üstün olduğunu yazanlar olmuş. AR-GE'de değindiğim konu sözde "rolsel birliklerin" bir yeri hood olarak belirleyip çatısına merdiven objeleri, cover için objeler vs koyarak günübirlik planlı saldırı yapması ve tutuklandıktan sonra kefalet ile çıkıp tekrar yanımıza gelmeleri. Hatta helikopter ile sokaklarda uçarak rastgele çatılara inip oradan sıkmaya başlıyorlar. Bir saat önce planlı saldırıda 15 tane memurun canına kast etmiş adam kefalet ödeyip yanıma naber demeye geliyor mesela komedi bir olay :D

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Nisan 2026, 17:37
Toplam Oynama: 91 gün, 12 saat
Kadın

Son Giriş: 12 Nisan 2026, 00:20
Toplam Oynama: 10 gün, 21 saat

Lv.22

Erkek

Son Giriş: 20 Şubat 2026, 04:31
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat
Sunucuyu "rol" dışına çıkarıp Battlefield alan savaşlarına çevirmeye çalışan bu insanların(?) çok güzel bir şekilde cezalandırılması lazım. Başarılı(?) arkadaşlarımız(?) her akşam aynı saatlerde DM için bir şeyler yapıp haritadaki AYNI noktaya polisleri çekiyor ve saatlerce çatışıyorlar. Çatışma rolleri olmasın demiyorum biz burada oyun oynuyoruz ama daha yaratıcı çatışma rollerine ne dersiniz? Tek başarınız otoparka adam çekmek mi? Ki bu insanlar isterse 600dk cezalandırılsın diğer akşam aynı yerden devam ediyorlar. Rol anlayışını hiçe sayıyorlar ve bir çok arkadaşımızın PD rollerinden soğmasını sağlıyorlar en büyük başarıları bu hayatta. Olmayacak duaya yine amin diyoruz @nachsıtzeen kardeşim ile ne yapalım? Umut...

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 22:21
Toplam Oynama: 75 gün, 20 saat

VIP+
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 204 gün, 21 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Mahkeme ve avukat rollerinin gelişmesi açısından destekliyorum fakat şöyle bir durum var.

Şimdi rolsüz sıkan kişilere DM ihlalinden şikayet açabilirsiniz. Ki şikayete gerek kalmadan pd içindeki yetkililer kendi olaylarına karışamıyor olmasına rağmen karışıp işlem yapıyorlar.(genelde hatalı)

Planlı Saldırı, memurun canına kast gibi suçlar ardı ardına geldiği zaman müebbet uygulaması zaten sunucu açıldığından beri samptaki yapılışından farklı bir biçimde yapılarak direkt karaktere CK veriliyor yani aslında bu söylediğiniz yapılıyor.

Terörizm suçuna gelince terörizm'i öyle kolay kolay birisi her gece yapamaz daha önceki karakterimde tecavüz ve cinayet gibi siciller bile varken terörizm yoktu mesela..

Ayrıca bilmiyorsan diye şunu da ekleyeyim aynı suçtan birden fazla kez yapan şahıslara müebbetten önce daha fazla jail işlemi uygulanır 2x gibi. (bkz; memur canına kast eden arkadaşlarımın 440 yemesine rağmen benim yardım yataklık ile 700dk yemem gibi)

Kısacası AR&GE de anlattığınız her şey aslında uygulanıyor mahkeme hariç tabiki.

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 09 Ekim 2025, 13:50
Toplam Oynama: 37 gün, 19 saat

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 09 Ekim 2025, 13:50
Toplam Oynama: 1 gün, 6 saat
Birlik: ****** ******ARI
Erkek

Son Giriş: 02 Temmuz 2024, 18:16
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Lv.20

Kadın

Son Giriş: 16 Mart 2024, 14:51
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 16 Mart 2024, 14:49
Toplam Oynama: 1 gün, 13 saat
çatışma bölgesinde düşen polislerinde kafasına sıktığımızda bir daha rol yapmaması gerekiyor? HUGA HUGA TANZANYA MADAGASKAR SOMALI ÇEVRESINE YOLCU KALMASIN

Oyuncu

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 28 Ağustos 2024, 00:42
Toplam Oynama: 36 gün, 7 saat
Kadın

Son Giriş: 11 Haziran 2024, 00:22
Toplam Oynama: 1 gün, 6 saat
destekliyorum asker rolümü yapıyoruz polis rolümü bazen unutuyorum bu terorizm, planlı saldırı vb yapanların hapis yerine direkt mahkeme rollerinin yapılıp müebbet yemelerinden taraftarım.

ULSA
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:31
Toplam Oynama: 206 gün, 4 saat
Birlik: ULSA
PD rolü yapan arkadaşlar bahsettikleri "oyuncu" milletine daha rolsel yaklaşmayı denerlerse insanlar pdye karşı çözümü ateş açmakta aramaz, bahsettiğiniz hiçbir sebep aramadan kısmı da kimi zaman bir memurun karşı tarafı tilt etmesinden kaynaklanabiliyor. Nihayetinde LSPD memurlarının rol içindeki tavırları daha olumlu olmaya başlarsa şahsen ateş açmak çoğu kişinin yapacağı bir eylem olmayabilir.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 20:34
Toplam Oynama: 73 gün, 10 saat
Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 02:18
Toplam Oynama: 7 gün, 16 saat
kafasindan vurdugumuz polislerde ck olsun o zaman  :'(  :'(  :'(

Oyuncu
Alıntı yapılan: azgın demokrat - 11 Nisan 2024, 23:20:53Mahkeme ve avukat rollerinin gelişmesi açısından destekliyorum fakat şöyle bir durum var.

Şimdi rolsüz sıkan kişilere DM ihlalinden şikayet açabilirsiniz. Ki şikayete gerek kalmadan pd içindeki yetkililer kendi olaylarına karışamıyor olmasına rağmen karışıp işlem yapıyorlar.(genelde hatalı)

Planlı Saldırı, memurun canına kast gibi suçlar ardı ardına geldiği zaman müebbet uygulaması zaten sunucu açıldığından beri samptaki yapılışından farklı bir biçimde yapılarak direkt karaktere CK veriliyor yani aslında bu söylediğiniz yapılıyor.

Terörizm suçuna gelince terörizm'i öyle kolay kolay birisi her gece yapamaz daha önceki karakterimde tecavüz ve cinayet gibi siciller bile varken terörizm yoktu mesela..

Ayrıca bilmiyorsan diye şunu da ekleyeyim aynı suçtan birden fazla kez yapan şahıslara müebbetten önce daha fazla jail işlemi uygulanır 2x gibi. (bkz; memur canına kast eden arkadaşlarımın 440 yemesine rağmen benim yardım yataklık ile 700dk yemem gibi)

Kısacası AR&GE de anlattığınız her şey aslında uygulanıyor mahkeme hariç tabiki.

++