LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Araç Sigortası İyileştirmesi

Başlatan Kirlovich, 14 Haziran 2023, 13:10:48

« önceki - sonraki »

LVB3L ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 14 Haziran 2023, 22:17
Toplam Oynama: 3 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Şu anda araç sigortası sadece polis tarafından 10.000 dolar ceza kesilmemesi için satın alınıyor ama bu oldukça mantıksız. Yani oyuncuya sırf bu yüzden zorunlu para harcatmak pek mantıklı değil.

Bunun yerine oyuncu aracı için sigorta aldığında eğer araç hurdaya çıkarsa %60 - %70 oranında bir indirim ile aracını hurdadan çıkarabilir. Oyuncular bu sayede zaten isteyerek bu araç sigortasını satın alacaktır. Sigorta malı güvenceye almak için vardır zaten. Bu bağlamda zaten birçok kişi aracını ortalığa koymaktan çekinmeyecektir. Araç hırsızları yine aracı aynı fiyattan parçalatabilir, hem aracını ortaya koyan hem de hırsız için olumsuz bir durum olmayacaktır. Ayrıca aracın fiyatına göre bu sigortanın fiyatı skala olabilir. Şu anda araç sigortasını sırf 10.000 dolar ceza yememek için alacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Daha mantıklı bir fikir bulabilirsiniz, bir aracın fiyatının 10%'u hurda parasıdır. Hurdaya çıkartana 10% gider, hurdadan çıkaran araç sahibinden de 10% gider ve sunucuya ekstra para girişi sağlanmamış olur.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 14 Haziran 2023, 22:17
Toplam Oynama: 3 gün, 12 saat
Fiyat orantıları yönetimin kararına göre değişiklik gösterebilir elbette. Tam olarak sistemi bilmiyorum. Ben %60 %70'lik fiyatı araç hurda fiyatının orantısına göre söyledim. Yani %10'dan çıkan hurda parasının %60 - %70'i indirimli olabilir tarzında söyledim. Bu oranlar daha düşük veya daha fazla olabilir. Bu en son olarak sizin uygun göreceğiniz bir durum. Sadece Araç Sigortası sisteminin daha mantıklı ve alınabilir hale gelmesi için oluşturulmuş bir AR-GE aslında. Son merci yönetim olmak üzere sistemdeki orana bir belirleme sağlayabilir.  Oyuncu olarak zaten tam olarak sunucuya giren ve çıkan parayı görebilmemiz, anlamamız biraz zor. Rina Roleplay'in çok fazla oyuncusu ve aktif bir oyun ortamı var. O yüzden varsayımlar üzerinden konuşarak bir oran çıkarmak zor. Sadece örnek olarak belirttim.

Tester
Kadın

Son Giriş: 09 Nisan 2026, 14:39
Toplam Oynama: 353 gün, 13 saat
Birlik: ***** ** ******eri
Doğru şekilde ayarlanabilirse güzel olur destek.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 04:26
Toplam Oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ********OOD
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ********OOD

Lv.34

Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:47
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:07
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2025, 21:29
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: Hera - 14 Haziran 2023, 13:15:10Daha mantıklı bir fikir bulabilirsiniz, bir aracın fiyatının 10%'u hurda parasıdır. Hurdaya çıkartana 10% gider, hurdadan çıkaran araç sahibinden de 10% gider ve sunucuya ekstra para girişi sağlanmamış olur.

%60-70 uçuk rakamlar evet ama genel olarak destekliyorum bu fiyatlar olursa eğer güvenlik seviyesinin bir önemi kalmaz sigorta alıp geçerler. Sigorta çok düşük bir kısmını karşılayabilir. Eğer araba hurdadayken araca vergi işliyorsa, hurdada kaldığı süre boyunca vergisini sigorta ödeyebilir.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 17:44
Toplam Oynama: 16 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 10 Mayıs 2024, 23:36
Toplam Oynama: 0 gün, 10 saat
sigorta muhabbeti çok boş duruyordu zaten kesinlikle destekliyorum bunun tarzında birşey düşünülebilir