LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Lampadati Suç İmparatorluğu – Demir Yumruk, İpek Eldiven

Başlatan rami, 02 Aralık 2023, 21:49:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 22:04
Toplam Oynama: 20 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 21:04
Toplam Oynama: 1 gün, 8 saat
Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 21:14
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Oyuncu
Erkek

Erkek

Erkek

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 13 Mayıs 2025, 00:28
Toplam Oynama: 0 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
demir kardeşim beni arayıp, arayıp taciz etme.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 20:12
Toplam Oynama: 27 gün, 18 saat
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 01:15
Toplam Oynama: 132 gün, 5 saat
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:18
Toplam Oynama: 15 gün, 2 saat
Birlik: ******** *** **oup
Erkek

Son Giriş: 02 Mayıs 2026, 16:31

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Mart 2025, 10:07
Toplam Oynama: 89 gün, 22 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 20:12
Toplam Oynama: 27 gün, 18 saat
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 01:15
Toplam Oynama: 132 gün, 5 saat
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:18
Toplam Oynama: 15 gün, 2 saat
Birlik: ******** *** **oup
Erkek

Son Giriş: 02 Mayıs 2026, 16:31
Yaklaşık 7-8 aydır aynı disiplin ve kalite ile Lampadati'de roller yapıyoruz. 3-4 Yıldır hakim olduğumuz İtalyan rollerini en iyi şekilde yapıp öncelikle kendi birliğimize ardından diğer birliklere rol pası sağladık. Başta @rami kardeşim olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve emekleri için minnetar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu süreçte bize bir çok yardımı dokunan @Emir & @KINGSLAYER(eski..) ve @six4age isimli birlik moderatörlerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim için bir sayfa kapanmamakta rollerimize Arnavut konseptinde yeni bir birlik adı altında devam edeceğiz Rina SA-MP platformu üzerinde yaptığımız bir çok şeyin daha fazlasını yaptık yapmayada devam edeceğiz. Gelmedi gelmeyecek, yeni rollerde görüşmek üzere..

Oyuncu
Erkek

Erkek

Erkek

Selamlar dostlar, dost gibi görünenler. Bugün sizlere çok güzel haberlerim var. Birincisi evet, aklınızda bulunan soruyu cevaplayayım. Lampadati neden artık aktif değil sorusu belki ticketlarınıza belki de aklınıza soru olarak gelmiştir değil mi? Son 2 ay içerisinde bir çok kez oluşumun aktifliğini düzeltme çabalarına girdik, yeri geldi günde 10 sayfaya kadar rol yaptık. Fakat başaramadık, değil mi? Evet başaramadık. Çünkü artık Lampadati hikayesi bizi tatmin etmiyor. (şimdilik  :laugh2: ) 2021'de Lampadati'yi Rina SA:MP üzerinde kardeşimden öte @Grandfather ve peltek dostumla birlikte kurduk, ayrılıklar oldu, anlaşmazlıklar oldu yine de bu sunucuya ayrı ayrı birlikler kurduk. Ekibimizden ayrılanlar oldu, baştan beri yanımızda olanlar oldu, sonradan ekibe dahil olup yanımızda RP ortamından uzaklaşıp her daim durmaya devam edenler oldu. 2021'den bu yana ekibime gelip, bizimle kötü ayrılmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

"Avize Gang" ekibi olarak yine aktif bir şekilde bu sunucuda rollerimizi yapacağız, hatta birazdan yeni tanıtım aktif edilecek. Daha önce yaptığımız kültürlerde Asya Türkleri, İngilizler, 4 adet köklü İtalyan oluşumu gibi ve bir çok benzeri konsepti yaptık. Atladığımız tek bir bölge vardı, oda birazdan sizlerle.

Rina:V Lampadati serüvenine 4 kişi çıktık. @wixaquatraz - @emirhqann - @#pluto - ve ben.
Emirhan, Yılmaz ve benim pasiflik dönemlerimiz Alperen'e göre daha ağır bastı. Bu süreçte tüm ilgi ve alakasıyla bu birliğin düzeniyle ilgilenen Wixa'ya teşekkür ediyorum, yollarımız hiç biriyle ayrılmayacak. Aynı şekilde 2020'den beri beraber yol yürüdüğüm insanlardan @forfun kardeşime teşekkür ederim. 2 haftalık Leonardo Lampadati (müebbet) sürecinde kaptanlık yaptığı dönemde hem birliğimize hem de diğer tüm birliklere rol pasladı. Savaş bile çıkarttı  :laugh2:

Lampadati birliğinin açık olduğu süre zarfında her türlü ilgiyi gösterdikleri için birlik moderatörü kadrosundan; @Emir , @KINGSLAYER ve @six4age'e , birebir AR-GE'lerimizi dinleyen, buna göre illegal için güzel olabilecek her türlü sistemi sunucuya ekleyen, SA:MP döneminden açtığımız ilk birlikten bu yana tavsiyelerini ve desteklerini eksik tutmayan @Hera - @señorita ikilisine çok teşekkür ederim.

Bu birlikte çok güzel roller yaptık. Baştan başlamam gerekirse eğer Hell's Street birliğine en büyük teşekkürü etmem gerekiyor, nedenini onlar biliyor. Sonradan aramız bozulmuş olsa bile keza Vengeance birliğiyle de roller yaptık, roller gerginlikle başlamış olsa bile hiç bir zaman birbirimize karşı OOC dargınlık yaşamadığımız rolü de tatlıyla bitirdiğimiz Bratva birliğinden Furkan-Umut-Mahmut üçlüsüne, Salvucci birliğinden ticket adam pxleopp ve Atakana, Her zaman rolle gittiğim ve her zaman yaptığım rollere uyan Vitus birliğinin tamamına, Aramızda geçen savaş mevzularını tamamen rolle kapattığımız West Vinewood birliğinden Alfaizm-Dou-Vahap üçlüsüne ve çok fazla rol imkanı elde edemediğimiz ancak birlikte rol yaptığımız İrish Pride ve Meinhof birliklerine teşekkür ederim.

Yaptığımız rollerden kaynaklı bize ters düşmek istemiş kişiler oldu mu? Oldu. Üstelik biz yaz başından Eylül ayının ortasına dek diğer birliklere rol paslıyorken. Başardılar mı? Sanmam.

Başka bir konuya gelecek olursak eğer, dediğimiz gibi az sonra yeni birliğimizle yeniden sizlerleyiz. Lampadati defteri kapandı mı? Hayır. Gelecek yaza doğru Lampadati birliği şimdiden planladığımız rollerle beraber geri gelecek. Açmazsakta, gelmedi gelmez. Böyle miydi? @wixaquatraz  :laugh2:

Hadi görüşürüz, mayıs ayında nerede kalmıştık iletisi gelir buraya.

@Grandfather

@wixaquatraz @emirhqann @#pluto @AKASenator (git-gel son olsun) @REALSODATHEBOSS @forfun @DoguCN @Shakzyy @lorc.1 @Wütend  @UzayKorkmaz  @Lampadatiaskeri @fwrk4n / @fwrk5n @Smooth @Furkan57 @TomiVince @Savcı @Bill_Twisted (roladam) @arap75  @Lady + forum isimlerini bulamadığım Enver, Irmak, Serhad, Emre.

Ekmeğimizi yiyip alacağımı aldım diyen adamları eklemedim, hak etmiyorlar.  :laugh2:

Kilit/Arşiv - Yazın görüşürüz!

@MKY Seviyom seni

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 21:04
Toplam Oynama: 340 gün, 1 saat

Lv.35

Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 16:30
Toplam Oynama: 18 gün, 12 saat
Erkek

Son Giriş: 26 Nisan 2026, 16:49
Toplam Oynama: 8 gün, 3 saat
İstek üzerine tanıtım arşivlenmiştir, kattıklarınız için teşekkürler.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 21:04
Toplam Oynama: 340 gün, 1 saat

Lv.35

Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 16:30
Toplam Oynama: 18 gün, 12 saat
Erkek

Son Giriş: 26 Nisan 2026, 16:49
Toplam Oynama: 8 gün, 3 saat
Tanıtım istek üzerine yeniden aktif, keyifli roller dileriz.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 17 Mart 2026, 00:16
Toplam Oynama: 42 gün, 19 saat
Birlik: ******** *** OWE
Erkek

Son Giriş: 08 Mart 2026, 03:05