LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[28.Dönem] LSFMA Başvurusu - Svea Rosenqvist

Başlatan W0XARY, 01 Temmuz 2026, 20:52:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 01 Temmuz 2026, 20:55
Toplam Oynama: 243 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 14 Şubat 2026, 20:33
Toplam Oynama: 23 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 14 Şubat 2026, 20:25
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)




LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL VE İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

  • Ad: Svea
  • Soyad: Rosenqvist
  • Doğum Günü (GG/AA/YYYY): 16/02/1990
  • Cinsiyetiniz nedir?: [—] Erkek  [X] Kadın



— 1.2 EĞİTİM DÜZEYİ

  • [—]  Lise
  • [—]  G.E.D Lisansı
  • [—]  Kolej
  • [X]  Üniversite
  • [—]  Yüksek Lisans



— 1.3 GENEL YETERLİLİK VE TAMAMLAYICI SORULAR

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  • [X]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı

  • San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?: Evet, bulunuyor.
  • Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?: Evet, bulunuyor.
  • Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?: Uzun süredir takip ediyordum haberlerde paylaşılınca gördüm.
  • Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?: Hayır, atılmadım.
  • Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın: İsveççe C2, Fransızca B2
  • Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?: Hayır, bulunmuyor.
  • Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? Cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın: Evet, yaptım. 5 Ay önce Federal Büro'da çalışıyordum.
  • Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?: Hayır, bulunmuyor.
  • Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? Cevabınız "evet" ise ne zamandı?: Hayır, olmadım.
  • Son üç (3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? Cevabınız "evet" ise kaç tane?: Bildiğim kadarıyla bulunmuyor.
  • LSFMD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?: Fire Sergeant
  • Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?: Bir tepkim olmazdı, terfi verildiyse bunun arkasında bir mantık olduğunu düşünür, yaptığım işi yapmaya devam eder ve daha sıkı çalışırdım.



— 1.4 KURUM İÇİ SEÇİM

Los Santos Fire and Medical Department bünyesinde başvurmak istediğiniz departman birimini işaretleyiniz.

  • [X] Los Santos Fire Department
  • [—] Los Santos Medical Department




— OOC BİLGİLER

  • Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: Yaklaşık 1.5 Yıldır
  • Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: Evet, yapabilirim.
  • Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Evet, kullanabiliyorum.
  • Daha önceden LSFMD'de rol yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın: Matthew Woods - EMT | Natalie Woods - Paramedic | Judy Woods - Paramedic 3 | Rowan Ashborne - Senior Paramedic | Einar Rosenqvist - Paramedic |

  • Canlandırmayı düşündüğünüz LSFMD karakterinin 1 paragraflık kısa özgeçmişini yazın (Min. 100 kelime):
  • Svea Rosenqvist, 16 Şubat 1990 tarihinde İsveç'in Västerås şehrinde doğdu. Babası Lars Rosenqvist uzun yıllar İsveç Polis Teşkilatı'nda dedektif, annesi Ingrid Rosenqvist ise devlet hastanesinde hemşire olarak görev yaptı. Kamu hizmetine adanmış bir ailede büyüyen Svea, küçük yaşlardan itibaren disiplin, sorumluluk ve insanlara yardım etme bilinci kazandı.

    Çocukluk yıllarında ailesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınarak Montana'da yaşamaya başladı. Üniversitede Criminal Justice eğitimi aldıktan sonra kolluk kuvvetlerinde kariyerine başladı. Başarılı performansı sayesinde Federal Bureau of Investigation'a kabul edildi ve yıllar içinde yürüttüğü soruşturmalar ile operasyonlardaki başarısıyla Senior Special Agent rütbesine yükseldi.

    Daha sonra Washington'dan Los Santos Federal Investigation Bureau ofisine Senior Special Agent olarak atandı ve uzun yıllar önemli soruşturmalarda görev aldı. Yoğun çalışma temposunun ardından kariyerine farklı bir yönde devam etme kararı alarak görevinden kendi isteğiyle, siciline herhangi bir olumsuzluk yansımadan istifa etti.

    Bugün ise sahip olduğu disiplin, kriz yönetimi ve saha tecrübesini farklı bir alanda değerlendirmek amacıyla Los Santos Fire & Medical Department bünyesinde yeni bir kariyere başlamayı hedeflemektedir.




ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Medical & Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

  • [X] Bu hesabım dışında hesabım yok.  MA kurallarını biliyorum. LSFMA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
  • [X] Akademi esnasında Medical & Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
  • [X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
  • [X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
  • [X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.

LSFMD

Lv.24

Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 00:56
Toplam Oynama: 88 gün, 10 saat



ADIM 2 — UYGUNLUK / SİCİL KONTROLÜ

Durum: Kabul Edildi


Sayın LSFMA Adayı,
İkinci aşama değerlendirmesi sonucunda başvurunuz uygun bulunmuştur.

Mesai saatleri içerisinde (17.00 - 21.00), belirtilen TeamSpeak3 adresinde "KARAKTER ADI - LSFMA" formatında beklemeniz gerekmektedir.

TeamSpeak3 Adresi
77.83.200.76:5913


Oyuncu
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 03:54
Toplam Oynama: 272 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)

Lv.39

Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 02:15
Toplam Oynama: 56 gün, 7 saat
Birlik: ****asy



ADIM 3 — DEPARTMAN MÜLAKATI

Sonuç: Başarılı


Sayın LSFMA Adayı,
LSFMD mülakat süreciniz başarıyla tamamlanmıştır.
Akademi programına katılım sürecine bir adım daha yaklaşmış bulunmaktasınız.


LSFMD

Lv.24

Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 00:56
Toplam Oynama: 88 gün, 10 saat



ADIM 4 — AKADEMİ ONAYI

Akademi katılımınız onaylandı.


Sayın LSFMA Adayı,
Başvurunuz olumlu sonuçlanmış olup akademi programına resmi olarak dahil oldunuz.
Eğitim takvimini takip ederek belirtilen gün ve saatlerde katılım sağlayınız.
Aksi hâlde akademiye katılım sağlamamanız durumunda başvurunuz doğrudan reddedilecek olup, yeniden değerlendirilmek için yeni bir başvuru yapmanız gerekecektir.

AKADEMİ TAKVİMİ
  • Akademi Günü: 12.07.2026 - 21.00 [!] Akademi günü veya saati değişiklik gösterebilir.
  • Birliğe Alım: Pazar günü [!] Akademi eğitimi tamamlandığında birliğe giriş yapılmaktadır.

BİLGİLENDİRME
  • Saç, makyaj ve genel giyim düzeni akademi kurallarına uygun olmalıdır.
  • Tüm adayların, ders başlangıç saatinden daha önce olacak şekilde Pillbox Hill Medical Center lobisi içerisinde bulunması zorunludur.

OOC BİLGİLENDİRME
  • Akademi dersi IC olarak gerçekleşecektir. Belirtilen saatte, belirtilen noktada bulunmanız gerekmektedir.
  • Akademi işleyişinden birlik yönetimi sorumludur ve herhangi bir değişiklik yapılabilir.
  • Akademi dersine katılım zorunludur.
  • Mülakat sırasında giriş yaptığınız TeamSpeak adresine tekrar giriş yapmanız gerekmektedir. TS3 Adresi: 77.83.200.76:5913