LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[AR-GE] Otobüs Mesleğinde Sefer Sistemi Hk.

Başlatan Milkshake, 05 Haziran 2026, 16:23:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner
güzel bence 56 durak bitene kadar ömür geçiyor



ULSA
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 14:15
Toplam Oynama: 38 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 04 Eylül 2026, 16:18
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

Öyle olacaksa otobüs seviyesi mantığı da buna göre endekslenmeli. Mevcut sistemde 120 seferde son seviye olunuyor, bu sistem geldiğinde en kısa seferi 120 kere yaparak son seviye olunursa birçok otobüs emekçisinin hakkına girilmiş olur.

Eğer bu göz önüne alınırsa neden olmasın? Çeşitlilik iyidir.

Oyuncu
süreyye hanımın muhteşem değişimi adlı calisma

Oyuncu
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 11 Haziran 2026, 03:06:13Öyle olacaksa otobüs seviyesi mantığı da buna göre endekslenmeli. Mevcut sistemde 120 seferde son seviye olunuyor, bu sistem geldiğinde en kısa seferi 120 kere yaparak son seviye olunursa birçok otobüs emekçisinin hakkına girilmiş olur.

Eğer bu göz önüne alınırsa neden olmasın? Çeşitlilik iyidir.

Emekçi dostlara sahip çıkmak lazım  :like:


VIP+
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 13 Haziran 2026, 19:22
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
mantığı aynı olacaksa uzun seferi kullanmanın bir anlamı yok, kısa seferi yapar yapar dururuz. 1 saatlik süreyi direkt 30 dakikaya düşürüp kazancı da aynı oranda direkt 1/2 yapmak mantıklı olabilir. Ara durak sayısı azaltılır, kalabalık bölgelerde düzenlemeye gidilebilir, böylelikle kazalarında önüne geçilebilir.