LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[LSSA 24. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Patrick Quickley

Başlatan glokkhardt, 03 Kasım 2025, 16:11:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu




LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
24. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

  • Ad: Patrick
  • İkinci Ad: N/A
  • Soyad: Quickley



— 1.2 SAĞLIK DURUMU

Sağlık Durumunuz nedir?: Sağlıklıyım.
Sağlık raporunuz(Ekran görünütüsü):
Spoiler:



— 1.3 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ

  • [—]  Lise
  • [—]  Teknik Kolej
  •   Lisans Derecesi
  • [—]  Yüksek Lisans

  • Okul Adı: Stanford University
  • Eğitim Aralığı: 12/09/2018 - 24/06/2022
  • Lisans Bölümü (varsa): Halkla ilişkiler



— 1.4 İŞ DENEYİMLERİ VE GEÇMİŞİ

Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?: [Cevabınız Buraya]
Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz: [Cevabınız Buraya]


  • Kurum Adı: Cevap
  • Pozisyon: Cevap
  • Çalışma Süreci: Cevap
  • Ayrılma Nedeni: Cevap
                             
  • Şirket Adı: Cevap
  • Pozisyon: Cevap
  • Çalışma Süreci: Cevap
  • Ayrılma Nedeni: Cevap



— 1.5 GENEL YETERLİLİK

Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

  • Cinsiyetiniz nedir?
  • Erkek  [—] Kadın

  • Doğum Tarihi (GG / AA / YYYY): 08/08/2000
  • Boyunuz: 182
  • Kilonuz: 80
  • Saç Renginiz: Kumral
  • Göz Renginiz: Mavi


Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  •   Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı


  • San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Sahibim.
  • Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Almadım.
  • İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?:İspanyolca, Fransızca ve Arapça.
  • Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hüküm giymedim.
  • Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Çevremde böyle bir insan yok.
  • Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Olmadım.
  • Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: Yok.
  • Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Daha önce uyuşturucu madde kullanmadım.
  • Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Sakatlanma geçirmedim.


  • Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinin 1 paragraflık özgeçmişini yazın. [min. 100 Kelime] 
  • Ben Patrick Quickley, 08/08/2000 tarihinde doğdum ve Los Santos'da büyüdüm. Küçük yaşlarımdan itibaren, çevremi keşfetmeye ve öğrenmeye olan tutkum beni etkiledi. İçimdeki merak duygusu ve dünyayı keşfetme isteği beni her zaman bu gibi mesleklere yönlendirdi. Ailem, bu merakımı destekledi ve cesaretlendirdi. Eğitim hayatım boyunca, öğrenmeye olan tutkum beni ileriye taşıdı. Üniversite eğitimim sırasında da bu merakımı ve öğrenme isteğimi sürdürdüm. Farklı kültürleri tanımak ve yeni deneyimler edinmek için çeşitli fırsatlar aradım. Şimdi, Şerif Departmanı Akademisine katılmak için hazırlanıyorum. Bu, hem kariyerimde yeni bir dönem başlatmak hem de topluma hizmet etmek için bir fırsat. Kararlılıkla çalışarak, dünyayı keşfetme isteğimi toplumun güvenliği için kullanmak istiyorum. Gelecekte, bu değerli görevde kendimi geliştirmeye ve ilerlemeye adayım.

  • Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız: 
  • Departmana girdikten sonra yöneteceğim karakter, adil ve cesur bir şerif memuru olacak. Toplumun güvenliğini sağlamak için çaba harcayacak ve suçla mücadele konusunda aktif bir rol üstlenecek. Halkla yakın ilişki kuracak ve suç örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele edecek. Bunun yanı sıra, beraber ter döktüğü çalışma arkadaşlarına karşı bu yola başlarken belirlediği çizgileri bozmadan tavır gösterecek, saygısızlık karşısında dik duracaktır. 




— OOC BİLGİLER

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

  • Roleplay geçmişiniz ne kadar?: 5 yıl.
  • Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: 3-4 saatimi ayırabilirim.
  • Daha önce oynadığınız sunucularda polis/şerif rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Hiç yapmadım.
  • Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Yok.

  • İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
  • Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
  • TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
  • Polis/Şerif rolleri hakkında bilgiye sahibim, şerif rolünü yapabilirim.




ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Şerif Departmanı, Recruitment Unit Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  • Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında şerif imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder. 
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa ticket/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.


Oyuncu
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 26 Nisan 2026, 21:25
Toplam Oynama: 80 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)



ADIM 2 | BAŞVURU KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuzun ikinci aşamasındaki kontrol kısmında bir sorun çıkmamasıyla beraber  üçüncü aşamaya geçiş sağladınız.

Sheriff Sergeant   I   Larissa Selvina
Personnel Administration Bureau

High Senior Admin
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:04
Toplam Oynama: 403 gün, 9 saat

Lv.41

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:42
Toplam Oynama: 9 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)



ADIM 3 | UYGUNLUK KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuz dikkatlice incelenmiştir ve herhangi bir sorun tespit edilmediğinden üçüncü aşamada kabul edilmiştir.
Dördüncü aşamada bulunduğunuzu belirterek mülakata girmeniz gerektiğini hatırlatırız.
Son mülakat tarihine kadar aşağıdaki TeamSpeak3 adresinde "KARAKTER ADI - LSSA" şeklinde bekleyiniz.

IP:  77.83.200.42:5911

Sheriff Lieutenant I      Leandro Parrish
Personnel Administration Bureau

Oyuncu



ADIM 4 | MÜLAKAT

Sayın şerif adayı, Los Santos Şerif Departmanı olarak göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Mülakat sonucunuz başarılı olarak değerlendirilmiştir.
Akademi hayatınızda başarılar dileriz.

Deputy Sheriff +I      Louie Humphrey
Personnel Administration Bureau

Oyuncu
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 13 Aralık 2025, 23:16
Toplam Oynama: 68 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)



AKADEMİYE HOŞ GELDİN

Sayın şerif adayı, Los Santos Şerif Akademisi'ne yaptığınız başvuru için gerekli olan inceleme sürecini başarıyla tamamladınız.

Önünüzde taktik, teknoloji ve kamu hizmetinde yenilikçi davranarak; Bu şehirdeki vatandaşlara, profesyonelce, nazikçe ve hepsinden öte adalet ile yaklaşacak
yetkin ve yetenekli şerif memuru olmanızı hedefleyen akademi süreci mevcut. Süreçte bizlerle beraber olacak tüm adaylara başarılar dileriz.

  • 1. Ders [ 07.11.2025 - 21:00 ]
  • 2. Ders [ 08.11.2025 - 20:00 ]
  • Sınav: [ 08.11.2025 - 22:00 (Saatte, dersin gidişatına göre ufak değişiklikler olabilir.) ]

Sheriff Sergeant II   Alana Middleton
Personnel Administration Bureau